AEG

Het wereldberoemde merk AEG is één van de pioniers op het gebied van verwarmen van warm water met elektriciteit. Meer dan 125 jaar distribueert en bouwt het innovatieve producten van de hoogste kwaliteit met eigentijds design. Het merk onderscheid zich op het gebeid van innovatie en duurzaamheid, ook met haar elektrische boilers.
Producten per pagina

AEG Elektrische Boiler EWH 75 Slim

De AEG Slim 75 liter elektrische boiler is een boiler die aan de muur wordt opgehangen. Het water wordt verwarmd door een elektrisch element van 2000W, waarmee de boiler snel warm is. De temperatuur is in te stellen tot maximaal 65°C. Dus ook de elektrische boilers van het Duitse A-merk AEG koop je nu bij boilermarkt.nl!

Bekijk ook onze zuinige ECO boilers (zowel in de Medium als Premium lijn). Deze boilers bieden een besparing tot wel 20% ten opzichte van traditionele boilers.

€225,00
Morgen in huis!

AEG Close-in Boiler 10 liter

De AEG Close-in 10 liter keukenboiler is een boiler voor in het keukenkastje. Het water wordt verwarmd door een elektrisch element 2 kW. De temperatuur is in te stellen tot maximaal 82°C. Zéér zuinige boiler bekroond met het meest zuinige energielabel A. Ook de elektrische boilers van het bekende merk AEG koop je bij boilermarkt.nl!

Vergeet ook niet de boileraansluitset mee te bestellen. Deze set bevat alle materialen om de keukenboiler eenvoudig en snel aan te sluiten in je keukenkastje.

€149,95
Morgen in huis!
Producten per pagina