Close-in boiler

Close-in boiler

Heb je behoefte aan warm water vanuit uw keukenkastje? Dan zoek je waarschijnlijk een close-in boiler voor in de keuken. Je bent hiervoor bij Boilermarkt.nl aan het juiste adres.
Zoek je een kleine elektrische boiler voor in je keuken, een goede electrische warm water boiler? Mogelijk is je huidige elektrische closein boiler kapot en dient deze vervangen te worden?

Groot assortiment close-in boilers van Stiebel Eltron, AEG en Tatramat

Boilermarkt.nl heeft vrijwel alle soorten elektrische boilers in het assortiment en kan je hier snel van voorzien. Boilermarkt levert kleine boilers maar ook grote wandboilers, staande boilers en elektrische doorstromers. Wat dacht je bij kleine boilers van close-in boilers van 5 liter, een 10 liter boiler of 15 liter closein boiler? Boilermarkt.nl heeft een breed scala aan elektrische boilers, zoals electrische boilers van Stiebel Eltron, Tatramat en AEG. Zo heb je thuis continu de beschikking over warm water. Wellicht is een Tatramat close-in boiler 10 liter of een Stiebel Eltron boiler wel geschikt voor jou? Keukenboiler 5 liter, boiler 10 liter, boiler 15 liter: Boilermarkt.nl heeft ze allemaal in het assortiment! Ook Itho Daalderop en Inventum zijn bekende aanbieders van electrische boilers, zoals de close-in boiler Itho Daalderop. 

Een elektrische close-in boiler is verkrijgbaar in diverse formaten:

Hierdoor past een elektrische boiler in het keukenkastje altijd. Soms biedt een 5l boiler al voldoende capaciteit, maar ook een elektrische boiler 10 liter of een close in boiler 15 l zijn uiteraard leverbaar.
Er zijn tevens goedkope elektrische keukenboilers opgenomen in het assortiment, waardoor je ook voor een goedkope electrische keukenboiler bij Boilermarkt terecht kunt en hier altijd de juiste en goedkope close-in boiler kopen kunt. Elektrische keukenboilers kopen? Boilermarkt.nl even bezoeken!

Voordelig zijn ook onze aansluitpakketten met aansluitmateriaal, eenvoudig via de webshop te bestellen. Ook voor zakelijke projecten met grotere aantallen is boilermarkt.nl de ideale partner met bijvoorbeeld Stiebel Eltron boilers. Neem hiervoor contact met ons op.

Gratis verzenden en retourneren

Onze boilers zijn voordelig geprijsd en het verzenden is gratis. Bij Boilermarkt is retourneren gratis. Ook montage kan door ons verzorgd worden, neem hiervoor even contact op. Heeft u nog vragen, dan is onze klantenservice 24/7 bereikbaar voor al je vragen omtrent warmwaterketels of uw warmwatertoestel.

Ga direct naar: