150 liter boiler

Boiler 150 liter kopen

Een groter gezin of een bedrijf heeft natuurlijk een andere warm water behoefte dan een éénpersoons huishouden. Een groter gezin zal dan al snel bij een boiler van 150 liter uitkomen. Ben je op zoek naar een boiler van 150 liter voor jouw woning? Moet je huidige boiler vervangen worden of je wilt juist over meer warm water beschikken? Onze elektrische grote boilers voorzien in voldoende warm water voor een huishouden met bijvoorbeeld een bad. Onze 150 liter boilers zorgt ervoor dat iedereen in het gezin warm water heeft. En met ons aanbod zorgen we voor een passende oplossing binnen verschillende budgetten.

Typen elektrische 150 liter boilers

Op het gebied van elektrische boilers zijn er talloze mogelijkheden. Voor iedere situatie en ieder budget is er een passende oplossing. Speciaal voor de grote elektrische boilers heeft Boilermarkt de Budget, Medium en Premium Line ontwikkeld. Zo beschik je altijd over voldoende warm water. Met een boiler passend bij jouw budget. We hebben in alle lijnen een 150 liter boiler beschikbaar.

Kenmerken 150 liter boilers

De boilers van 150 liter in onze webshop zijn van het kwaliteitsmerk Stiebel Eltron. Wij bieden verschillende modellen, zowel horizontaal als verticaal. En bevatten onder meer de volgende kenmerken
  • Energiezuinig met Energielabel C
  • Boilervat van hoogwaardig staal met hoge isolatiewaarde
  • Lange levensduur
  • Gemaakt in Duitsland
  • Standaard 2 jaar garantie
  • Eenvoudig installatie

Modellen elektrische boiler 150 liter

Stiebel Eltron Elektrische Boiler Classic 150 liter

De Stiebel Eltron Budget Line 150 liter PSH boiler heeft een inhoud van 150 liter. De Budget Line elektrische boilers leveren direct een ruime hoeveelheid warm water van maximaal 62°C. Deze boilers zijn rond vormgegeven en kunnen alleen verticaal aan de wand opgehangen worden.

Het verwarmen van het water treedt in werking zodra er warm water wordt getapt, ongeacht het tijdstip waarop dit plaatsvindt. Aangezien deze boiler uitgerust is met een verwarmingselement van 2200 watt, is de boiler ook bij uitstek geschikt voor situaties waar een snelle opwarming gewenst is.

 

Stiebel Eltron Elektrische Boiler 150 Liter PSH Universal EL

De Stiebel Eltron Medium Line 150 liter PSH Universal heeft een inhoud van 150 liter. De Medium Line elektrische boilers leveren direct een ruime hoeveelheid warm water van maximaal 85°C. Deze boilers zijn vierkant vormgegeven en kunnen zowel verticaal als horizontaal aan de wand opgehangen worden.

De ECO functionaliteit combineert constant warm water met een hoog rendement. Efficiëntie en duurzaam warm water kunnen samengaan door drie ECO functies. Deze functie zorgt ervoor dat de temperatuur van de boiler en het moment van warm water wordt bepaald aan de hand van het tapgedrag van de gebruiker. Dit is met name gunstig wanneer nauwelijks warm water vereist is (bijvoorbeeld 's-nachts). Het LCD scherm toont de beschikbare hoeveelheid warm water, het energieverbruik, de gewenste temperatuur, evenals allerlei informatie over de huidige status.

 

Stiebel Eltron Elektrische Boiler 150 Liter SHZ LCD ECO 231256

De wandboilers van de serie SHZ LCD ECO koppelen de voortdurende beschikbaarheid van warm water aan een hoog rendement. Met drie ECO-functies kunnen rendement en het verwarmen van water precies worden afgesteld op de behoefte van de gebruiker. Dat is vooral erg gunstig als je op bepaalde momenten maar weinig warm water nodig hebt. Je geeft alle basisinstellingen één keer op via het digitale bedieningspaneel, zodat ze worden opgeslagen. Op het LCD-display met achtergrondverlichting worden bovendien de beschikbare hoeveelheid warm water, het energieverbruik en de op een bepaald moment ingestelde gewenste temperatuur weergegeven, samen met diverse gegevens over de actuele status van de installatie.  

De Stiebel Eltron Premium Line 150 liter SHZ LCD ECO heeft een inhoud van 150 liter. De Premium Line elektrische boilers leveren direct een ruime hoeveelheid warm water van maximaal 85°C. Deze boilers zijn vierkant vormgegeven en worden verticaal aan de wand opgehangen. De boilers kunnen aangesloten worden op een vermogen tussen de 1 en 6 kW. 

 

Combinatie grote en kleine boiler

Afhankelijk van waar de 150 liter boiler geplaatst wordt, kan het zijn dat je even op warm water moet wachten. Als je de boiler bijvoorbeeld op zolder hebt staan, moet het water om bij de kraan in de keuken te komen eerst door alle leidingen heen. Om snel over warm water te beschikken in de keuken, kun je een grote elektrische boiler combineren met een kleine keukenboiler. Deze zorgt ervoor dat je in de keuken snel over over warm water beschikt, bijvoorbeeld voor het koken. En met de grote boiler beschik je altijd over voldoende warm water om ongestoord te douchen of een bad te nemen.

Installatie grote elektrische boiler

Je kunt makkelijk zelf een 150 liter boiler installeren. De boilers worden namelijk met een handleiding geleverd. Houd er wel even rekening mee dat je een aansluitpakket met aansluitmateriaal nodig hebt voor de installatie. Deze kun je eenvoudig via onze webshop bestellen. Als je vragen hebt over onze boilers, welk model je het beste kunt kiezen of over bijvoorbeeld de installatie, kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Onze experts zorgen er graag voor dat je de juiste boiler bestelt. Of raadpleeg onze boiler selectiehulp. Zo ontdek je direct welk type boiler het beste bij jouw situatie en gezinssamenstelling past.

Zakelijke klanten

Voor projecten op de zakelijke markt, waarbij grotere aantallen gewenst zijn, is Boilermarkt.nl de ideale partij. Onder meer onze boilers 150 liter zijn geschikt voor diverse projecten. Onze boilers zijn voordelig geprijsd en het verzenden is gratis. Neem hiervoor vooral contact met ons op. Onze klantenservice is 24/5 bereikbaar.