Verschillen tussen boilers

Budget Medium Premium Line boilers

Op het gebied van elektrische boilers zijn er talloze mogelijkheden. Voor iedere situatie en ieder budget is er een passende oplossing. Speciaal voor de grote elektrische boilers heeft Boilermarkt de Budget, Medium en Premium Line ontwikkeld. Zo beschik je altijd over voldoende warm water.
Welk formaat boiler je nodig hebt, is sterk afhankelijk van je gezinssamenstelling en het gewenste gebruik. Maar ook je budget kan van invloed zijn op je keuze. Daarom biedt Boilermarkt.nl een Budget, Medium en Premium Line. Kom je er niet uit? Wil je graag advies? Weet je niet precies welk type boiler je nodig hebt? Raadpleeg dan onze boiler selectiehulp of neem gewoon even contact op. Onze specialisten voorzien je graag van een advies op maat.

Een grote elektrische boiler is te verkrijgen in 3 varianten:

Budget Line Boilers

De Budget Line boilers zijn boilers met een vast ingesteld vermogen. Deze boilers zijn verkrijgbaar in alle reguliere inhoudsmaten. De boiler is niet voorzien van een ECO-regeling en kent een minder gunstig energieverbruik dan boilers uit de Medium Line en Premium Line. De boiler kan alleen verticaal gemonteerd worden.
Verkrijgbare merken in de Budget Line: Stiebel Eltron

Medium Line Boilers

De Medium Line boilers zijn boilers met een variabel ingesteld vermogen. Hierdoor kan deze boiler ingezet worden bij  alle aansluitmethodes die in Nederland gebruikelijk zijn. De boilers uit de Medium Line zijn verkrijgbaar in alle reguliere inhoudsmaten. In tegenstelling tot de boilers uit de Budget Line, zijn deze boilers wél voorzien van een ECO regeling. Hierdoor kennen ze een gunstig energieverbruik.
De boilers van Stiebel Eltron kunnen zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden. De boilers van AEG alleen verticaal.
Verkrijgbare merken in de Medium Line: Stiebel Eltron

Premium Line Boilers

De Premium Line boilers zijn de meest zuinige boilers die in Nederland verkrijgbaar zijn. Deze boilers hebben een variabel ingesteld vermogen. Hierdoor kan deze boiler ingezet worden bij  alle aansluitmethodes die in Nederland gebruikelijk zijn. De boilers uit de Premium Line zijn verkrijgbaar in alle reguliere inhoudsmaten. In tegenstelling tot de boilers uit de Budget Line, zijn deze boilers wél voorzien van een ECO regeling. Hierdoor kennen ze een zeer gunstig energieverbruik.
De boilers kunnen alleen verticaal opgehangen worden.
Verkrijgbare merken in de Premium Line: Stiebel Eltron

Montage

Heb je hulp nodig bij de montage? Boilermarkt.nl verzorgt de montage graag voor je. Dankzij onze montagedienst kunnen wij in heel Nederland boilers monteren.

Gaat de Budget Line boiler even lang mee als een Medium of Premium Line boiler?

Lees het antwoord hier.

Gratis verzenden en gratis retourneren

Aansluitpakketten met aansluitmateriaal zijn tevens eenvoudig via deze webshop te bestellen. Voor projecten op de zakelijke markt, waarbij grotere aantallen gewenst zijn, is boilermarkt.nl de ideale partij met bijvoorbeeld grote Stiebel Eltron boilers. Neem hiervoor contact met ons op. Onze boilers zijn voordelig geprijsd en het verzenden is gratisGratis retourneren is bij boilermarkt.nl sowieso vanzelfsprekend. Ook montage kan door ons verzorgd worden, we hebben een eigen montagedienst. Heb je nog vragen? Onze klantenservice is 24/7 bereikbaar voor al je vragen.

Ga direct naar:

- Boiler Budget Line
- Boiler Medium Line
- Boiler Premium Line
- Stiebel Eltron boilers
- Boiler selectiehulp
- Montage
- Aansluitmateriaal

 
  Budget Medium Premium
Energielabel A *    
Energielabel B *  
Energielabel C *
Opwarmtijd +/- 60  minuten    
Korte opwarmtijd < +/- 40 minuten  
Anode
Elektrische anode (geen onderhoud)    
Aansluitwaarde 230V
Krachtstroom 380V    
Zelflerend, past zich aan de gebruiker aan    
3 Vermogens    
Verticaal en horizontaal te plaatsen    
Horizontaal te plaatsen
Dag- en nachtstroom mogelijk  
Bediening: Elektronisch display  
Warmt op tot 85 graden  
Warmt op tot 65 graden    
       
* Hangt af van de inhoud van de boilers. 100, 120, 150L hebben een hoger energielabel