5 liter boiler

Boilermarkt.nl levert vrijwel alle soorten elektrische boilers. Heb je in jouw keuken warm water nodig en zoek je hiervoor een goede kleine keukenboiler? Misschien is je huidige boiler kapot en moet deze vervangen worden? Soms biedt een boiler van 5 liter al voldoende capaciteit. Een keukenboiler van 5 liter wordt vaak gebruikt in combinatie met een vaatwasser. Het warme water wordt dan gebruikt voor bijvoorbeeld het snel schoonspoelen van borden, maar een 5 liter boiler heeft te weinig capaciteit voor echte handafwas. Een 5 liter keukenboiler is ook een goede optie als je de boiler Hotfill (op de warmwaterleiding) wilt aansluiten, omdat je door het water uit de warmwaterleiding simpelweg minder warm water uit de boiler nodig hebt. Een 5 liter boiler bevat dus 5 liter warm water, waarmee je koud water gaat mengen naar je keukenkraan. De keukenboilers zijn ook verkrijgbaar met meer capaciteit, je leest hier later in het artikel meer over.
 

Sfeerfoto keukenboiler Productfoto keukenboiler 5 liter
 

Keukenboilers van 5 liter: Stiebel Eltron, Itho Daalderop en meer

Op Boilermarkt bieden wij 5 liter keukenboilers aan van Stiebel Eltron en Itho Daalderop. Bij Boilermarkt zijn wij zeer enthousiast over Stiebel Eltron. Dit is een Duits bedrijf met een leidende positie op de Europese markt, in Nederland wint het merk ook steeds meer populariteit. Stiebel Eltron staat bekend om kwaliteit, scherpe prijzen en duurzaam omgaan met energie. De boilers van 5 liter worden op verschillende manieren aangeboden. Je kunt een losse 5 liter boiler kopen, maar je ook een 5 liter keukenboiler set kopen. De set bestaat uit een boiler van 5 liter en een kraan. Bij aankoop van een keukenboiler is het wel noodzakelijk om een boileraansluitset te kopen.

Waarom zou ik bij Boilermarkt kopen?

Boilermarkt levert alleen maar boilers van goede kwaliteit. Daarnaast leveren wij ook goede service. Bij Boilermarkt krijgt u gratis verzending, 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren, veilige betaalmethodes en zijn wij 24/5 bereikbaar. En kan of wil je de boiler niet zelf installeren? Dan kan je ook gebruik maken van onze montagedienst door onze specialist.

Montage (installeren)

Het is in de meeste gevallen mogelijk om een boiler zelf te monteren. Maar heb je toch liever dat een specialist de montage verzorgd? Boilermarkt.nl verzorgt de montage graag voor je. En als je de montage gewoon zelf gaat verzorgen, dan kan je via onze webshop eenvoudig het aansluitmateriaal kopen, zoals de aansluitset of inlaatcombinatie.

Gratis verzenden en retourneren plús 30 dagen bedenktijd!

De verzending van het product is gratis en besteld u voor 16.30 dan geldt (in vrijwel alle gevallen) dat de boiler morgen bij je bezorgd wordt. Je zit ook niet meteen vast aan het product, want je hebt 30 dagen bendenktijd en kan het product gratis retourneren!

Bent u een Belgische klant? Dan kan je het beste rekening houden met 2 werkdagen levertijd en daarnaast komen er voor Belgische klanten ook verzendkosten bij. Voor zakelijke klanten uit België, kunnen wij een factuur zonder BTW maken.

Vind nu de perfecte keukenboiler voor jouw situatie

Soms biedt een 5 liter boiler al voldoende capaciteit, maar mocht je op zoek zijn naar meer capaciteit dan vind je op Boilermarkt ook keukenboilers van 10 en 15 liter. De keukenboilers zijn van goede kwaliteit en scherp geprijsd! In onderstaand overzicht hebben wij voor u even de verschillen tussen de keukenboilers opgesomd.
 
 Variant 5 liter 10 liter 15 liter
 Gebruik In combinatie met een vaatwasser In bezit van een vaatwasser, maar ook regelmatig handafwas Geen vaatwasser. Toegewezen op handafwas
 Energielabel A A A
Logo van Boilermarkt.nl
(Gratis verzending, 30 dagen bedenktijd én gratis retourneren)