5 liter boiler

Heb je in jouw keuken warm water nodig en zoek je hiervoor een goede kleine keukenboiler? Misschien is je huidige close in boiler kapot en moet deze vervangen worden? Soms biedt een 5 liter boiler al voldoende capaciteit. Hiermee beschik je direct over warm water. Ook voorkom je verspilling, aangezien het warme water geen grote afstand hoeft af te leggen. Boilermarkt.nl levert vrijwel alle soorten elektrische boilers. Bekijk direct ons boiler 5 liter aanbod en kies jouw nieuwe keukenboiler uit. Je werkt de keukenboiler 5 liter trouwens onzichtbaar in een keukenkastje weg. Een keukenboiler 5 liter bezorgt je veel gemak! 

 

Sfeerfoto keukenboiler Productfoto keukenboiler 5 liter

Is een 5 liter boiler voldoende?

Een keukenboiler 5 liter wordt vaak gebruikt in combinatie met een vaatwasser. Het warme water wordt dan gebruikt voor bijvoorbeeld het snel schoonspoelen van borden. Een 5 liter boiler is ook een goede optie als je de boiler ‘Hotfill’ wilt aansluiten - dat wil zeggen op de warmwaterleiding. Dit omdat je door het water uit de warmwaterleiding simpelweg minder warm water uit de boiler nodig hebt. Een 5 liter boiler bevat dus 5 liter warm water, waarmee je koud water kunt mengen met je keukenkraan. Een 5 liter boiler heeft echter te weinig capaciteit voor echte handafwas. Hiervoor kun je beter een boiler met meer capaciteit kiezen. Natuurlijk vind je bij Boilermarkt.nl ook boilers in andere capaciteiten. Bekijk hiervoor de categorie ´keukenboilers´ op onze website. 

A-merk keukenboiler 5 liter: Stiebel Eltron, Itho Daalderop en meer

Bij Boilermarkt.nl bieden wij 5 liter boilers aan van Stiebel Eltron en Itho Daalderop. Op Boilermarkt.nl zijn wij zeer enthousiast over Stiebel Eltron. Dit is een Duits bedrijf met een leidende positie op de Europese markt, in Nederland wint het merk ook steeds meer populariteit. Stiebel Eltron staat bekend om kwaliteit, scherpe prijzen en duurzaam omgaan met energie. De boilers 5 liter worden op verschillende manieren aangeboden. Je kunt een losse 5 liter boiler kopen, of een 5 liter keukenboiler set. De set bestaat uit een boiler van 5 liter en een kraan. Bij aankoop van een keukenboiler is het noodzakelijk om een boileraansluitset te kopen.

Waarom bij Boilermarkt kopen?

Boilermarkt levert uitsluitend boilers van goede kwaliteit. Daarbij leveren wij een goede service. Bij Boilermarkt.nl geniet je van gratis verzending, heb je 30 dagen bedenktijd en kun  je gratis retourneren. Natuurlijk bieden we veilige betaalmethodes en verder zijn wij 24/5 bereikbaar. En kan of wil je de boiler niet zelf installeren? Dan kan je ook gebruik maken van onze montagedienst en één van onze specialisten de 5 liter boiler laten aansluiten. 

Een aantal van onze pluspunten op een rij. Heb je trouwens vragen over onze producten of specifiek de boiler 5 liter? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten zitten klaar om te zorgen dat je de juiste boiler uitzoekt. 

 Montage 

Het is in de meeste gevallen mogelijk om een boiler zelf te monteren. Maar heb je toch liever dat een specialist de montage verzorgd? Boilermarkt.nl verzorgt de montage graag voor je. En als je de montage gewoon zelf gaat verzorgen, kan je via onze webshop eenvoudig het aansluitmateriaal kopen, zoals de aansluitset of inlaatcombinatie.
 

 Gratis verzenden en retourneren plús 30 dagen bedenktijd!

De verzending van het product is gratis en bestel je voor 16.30 dan geldt (in vrijwel alle gevallen) dat de boiler morgen al bij je bezorgd wordt. Je zit ook niet meteen vast aan het product, want je hebt 30 dagen bedenktijd en kan het product gratis retourneren!

Ben je een Belgische klant? Dan kan je het beste rekening houden met 2 werkdagen levertijd. Daarnaast komen er voor Belgische klanten ook verzendkosten bij. Voor zakelijke klanten uit België, kunnen wij een factuur zonder BTW maken. Neem hiervoor contact met ons op. 
 

Vind nu de perfecte keukenboiler voor jouw situatie

Soms biedt een 5 liter boiler al voldoende capaciteit. Maar mocht je op zoek zijn naar meer capaciteit ,dan vind je op Boilermarkt.nl ook een 10 liter boiler en ook 15 liter boilers. De keukenboilers zijn van goede kwaliteit en scherp geprijsd! In onderstaand overzicht hebben wij de verschillen tussen de keukenboilers opgesomd. Zo kun je zelf kijken welke keukenboiler het beste bij jouw situatie past. 
 
 Variant 5 liter 10 liter 15 liter
 Gebruik In combinatie met een vaatwasser In bezit van een vaatwasser, maar ook regelmatig handafwas Geen vaatwasser. Toegewezen op handafwas
 Energielabel A A A
Logo van Boilermarkt.nl
(Gratis verzending, 30 dagen bedenktijd én gratis retourneren)