5 liter boiler

Heb je in jouw keuken warm water nodig en zoek je hiervoor een goede kleine keukenboiler? Misschien is je huidige close in boiler kapot en moet deze vervangen worden? Soms biedt een 5 liter boiler al voldoende capaciteit. Hiermee beschik je direct over warm water. Ook voorkom je verspilling, aangezien het warme water geen grote afstand hoeft af te leggen. Boilermarkt.nl levert vrijwel alle soorten elektrische boilers. Je werkt de keukenboiler 5 liter trouwens onzichtbaar in een keukenkastje weg.  Of kies voor een 5 liter plintboiler. Een keukenboiler 5 liter bezorgt je veel gemak! 

>>> Bekijk direct ons boiler 5 liter aanbod en kies jouw nieuwe keukenboiler uit! <<<

 

Sfeerfoto keukenboiler Productfoto keukenboiler 5 liter

Is een 5 liter boiler voldoende?

Een keukenboiler 5 liter wordt vaak gebruikt in combinatie met een vaatwasser. Het warme water wordt dan gebruikt voor bijvoorbeeld het snel schoonspoelen van borden. Een 5 liter boiler is ook een goede optie als je de boiler ‘Hotfill’ wilt aansluiten - dat wil zeggen op de warmwaterleiding. Dit omdat je door het water uit de warmwaterleiding simpelweg minder warm water uit de boiler nodig hebt. Een 5 liter boiler bevat dus 5 liter warm water, waarmee je koud water kunt mengen met je keukenkraan. Een 5 liter boiler heeft echter te weinig capaciteit voor echte handafwas. Hiervoor kun je beter een boiler met meer capaciteit kiezen. Natuurlijk vind je bij Boilermarkt.nl ook boilers in andere capaciteiten. Bekijk hiervoor de categorie ´keukenboilers´ op onze website. 

A-merk keukenboiler 5 liter: Stiebel Eltron, Itho Daalderop en meer

Bij Boilermarkt.nl bieden wij 5 liter boilers aan van Stiebel Eltron en Itho Daalderop. Op Boilermarkt.nl zijn wij zeer enthousiast over Stiebel Eltron. Dit is een Duits bedrijf met een leidende positie op de Europese markt, in Nederland wint het merk ook steeds meer populariteit. Stiebel Eltron staat bekend om kwaliteit, scherpe prijzen en duurzaam omgaan met energie. De boilers 5 liter worden op verschillende manieren aangeboden. Je kunt een losse 5 liter boiler kopen, of een 5 liter keukenboiler set. De set bestaat uit een boiler van 5 liter en een kraan. Bij aankoop van een keukenboiler is het noodzakelijk om een boileraansluitset te kopen.
 

Onze aanraders voor 5 liter boiler

Stiebel Eltron SHU 5 Sli Close-in boiler 5 liter
De Stiebel Eltron SHU 5 heeft een inhoud van 5 liter en kan worden geplaatst als de kraan zich boven de boiler bevindt. De temperatuur  is instelbaar tot 82°C en je geniet direct van warm water. Met Energielabel A is dit de meest zuinige keukeboiler van Nederland! Geen waterverspilling van koud of lauw water Geen energieverspilling door opgewarmd water dat in de leiding achterblijft en weer afkoelt. Cold fill en Hot fill aansluiting mogelijk

 

Stiebel Eltron Close-in Set 5 liter boiler met eenhendel MES kraan chroom
Stiebel Eltron heeft exclusief voor Boilermarkt.nl sets geïntroduceerd. Deze set bestaat uit een Stiebel Eltron 5 liter boiler onderbouw SNU. Deze heeft een inhoud van 5 liter en wordt geplaatst als de kraan zich boven de boiler bevindt. Deze wordt compleet geleverd met eenhendel MES kraan. De kraan is voorzien van een slangenset voor een snelle en eenvoudige installatie. De temperatuur is instelbaar tot 82°C en je geniet direct van warm water.

 

Stiebel Eltron Close-in Set 5 liter boiler met tweeknops WUT kraan chroom
Stiebel Eltron heeft exclusief voor Boilermarkt sets geïntroduceerd. Deze set bestaat uit een Stiebel Eltron 5 liter boiler onderbouw SNU, deze heeft een inhoud van 5 liter en wordt geplaatst als de kraan zich boven de boiler bevindt. Deze wordt compleet geleverd met tweeknops WUT kraan. De kraan is voorzien van een slangenset voor een snelle en eenvoudige installatie. Met temperatuur instelbaar tot 82°C. Direct warm water. Eenvoudige en snelle installatie (ideaal bij gelijktijdige vervanging van kraan en boiler).

 
Daalderop Close-In Compact Plintboiler 5 liter inclusief aansluitset
Wanneer koop je een daalderop plintboiler? De Daalderop plintboiler is de oplossing als je weinig ruimte hebt in de keuken. Je schuift 'm onder de keukenplint (boiler is 15cm hoog) en hij is uit het zicht. Deze Daalderop plintboiler is met name handig als je even snel warm water nodig hebt en de ketel is een stuk verderop, ideaal om je handen te wassen bijvoorbeeld. Maar wat ook heel handig is de vaat voorspoelen voordat ie de vaatwasser ingaat. Om de Daalderop plintboiler aan te sluiten is de aansluitset inbegrepen. Hier zit alles in om de Daalderop plintboiler te monteren en in gebruik te nemen.

 
 

Waarom bij Boilermarkt kopen?

Boilermarkt levert uitsluitend boilers van goede kwaliteit. Daarbij leveren wij een goede service. Bij Boilermarkt.nl geniet je van gratis verzending, heb je 30 dagen bedenktijd en kun  je gratis retourneren. Natuurlijk bieden we veilige betaalmethodes en verder zijn wij 24/5 bereikbaar. En kan of wil je de boiler niet zelf installeren? Dan kan je ook gebruik maken van onze montagedienst en één van onze specialisten de 5 liter boiler laten aansluiten. 

Een aantal van onze pluspunten op een rij. Heb je trouwens vragen over onze producten of specifiek de boiler 5 liter? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten zitten klaar om te zorgen dat je de juiste boiler uitzoekt. 

 Montage 

Het is in de meeste gevallen mogelijk om een boiler zelf te monteren. Maar heb je toch liever dat een specialist de montage verzorgd? Boilermarkt.nl verzorgt de montage graag voor je. En als je de montage gewoon zelf gaat verzorgen, kan je via onze webshop eenvoudig het aansluitmateriaal kopen, zoals de aansluitset of inlaatcombinatie.
 

 Gratis verzenden en retourneren plús 30 dagen bedenktijd!

De verzending van het product is gratis en bestel je voor 16.30 dan geldt (in vrijwel alle gevallen) dat de boiler morgen al bij je bezorgd wordt. Je zit ook niet meteen vast aan het product, want je hebt 30 dagen bedenktijd en kan het product gratis retourneren!

Ben je een Belgische klant? Dan kan je het beste rekening houden met 2 werkdagen levertijd. Daarnaast komen er voor Belgische klanten ook verzendkosten bij. Voor zakelijke klanten uit België, kunnen wij een factuur zonder BTW maken. Neem hiervoor contact met ons op. 
 

Vind nu de perfecte keukenboiler voor jouw situatie

Soms biedt een 5 liter boiler al voldoende capaciteit. Maar mocht je op zoek zijn naar meer capaciteit ,dan vind je op Boilermarkt.nl ook een 10 liter boiler en ook 15 liter boilers. De keukenboilers zijn van goede kwaliteit en scherp geprijsd! In onderstaand overzicht hebben wij de verschillen tussen de keukenboilers opgesomd. Zo kun je zelf kijken welke keukenboiler het beste bij jouw situatie past. 
 
 Variant 5 liter 10 liter 15 liter
 Gebruik In combinatie met een vaatwasser In bezit van een vaatwasser, maar ook regelmatig handafwas Geen vaatwasser. Toegewezen op handafwas
 Energielabel A A A
Logo van Boilermarkt.nl
(Gratis verzending, 30 dagen bedenktijd én gratis retourneren)