Onze merken

AEG
Het wereldberoemde merk AEG is één van de pioniers op het gebied van verwarmen van warm water met elektriciteit. Meer dan 125 jaar distribueert en bouwt het innovatieve producten van de hoogste kwaliteit met eigentijds design. Het merk onderscheidt zich op het gebeid van innovatie en duurzaamheid, ook met haar elektrische boilers.
Stiebel Eltron
Stiebel Eltron ontwikkelt en produceert sinds 1924 producten op het allerhoogste technische niveau. Daardoor kon het familiebedrijf reeds vlug een goede reputatie verwerven als kwaliteitsleverancier voor boiler- en systeemtechniek. Deze enorme schat aan ervaring wordt weerspiegeld in bijvoorbeeld talrijke patenten voor innovatieve producten. Stiebel Eltron is één van de toonaangevende fabrikanten wereldwijd op het gebied van warm water apparatuur.


Tatramat
Tatramat is een van oorsprong Slowaakse producent met een rijke geschiedenis, die 170 jaar van productie engineering van consumentenproducten vertegenwoordigt. Een historische ervaring, stabiele basis en moderne technologie stelt ze in staat om een breed scala van kwalitatief hoogwaardige warmwatertoestellen onder de merknaam Tatramat te leveren.