Onze merken

Bij Boilermarkt verkopen we alleen boilers van bekende merken. Zo ben je ervan verzekerd dat je een kwaliteitsmerk boiler ontvangt. Ontdek onze merken en kies een passende boiler uit.  

 
AEG
Het wereldberoemde merk AEG is één van de pioniers op het gebied van verwarmen van warm water met elektriciteit. Meer dan 125 jaar distribueert en bouwt het innovatieve producten van de hoogste kwaliteit met eigentijds design. Het merk onderscheidt zich op het gebeid van innovatie en duurzaamheid, ook met haar elektrische boilers.
Stiebel Eltron
Stiebel Eltron ontwikkelt en produceert sinds 1924 producten op het allerhoogste technische niveau. Daardoor kon het familiebedrijf reeds vlug een goede reputatie verwerven als kwaliteitsleverancier voor boiler- en systeemtechniek. Deze enorme schat aan ervaring wordt weerspiegeld in bijvoorbeeld talrijke patenten voor innovatieve producten. Stiebel Eltron is één van de toonaangevende fabrikanten wereldwijd op het gebied van warm water apparatuur.


Tatramat
Tatramat is een van oorsprong Slowaakse producent met een rijke geschiedenis, die 170 jaar van productie engineering van consumentenproducten vertegenwoordigt. Een historische ervaring, stabiele basis en moderne technologie stelt ze in staat om een breed scala van kwalitatief hoogwaardige warmwatertoestellen onder de merknaam Tatramat te leveren.

Itho Daalderop
Itho Daalderop is een Nederlands merk. 90% van de producten wordt ook in Nederland ontwikkeld en geproduceerd. Hierdoor zijn de producten speciaal op de klimaatomstandigheden en gebruikerswensen voor de Nederlandse en Belgische markt afgestemd. De producten bieden comfort en duurzaamheid voor de gehele woning. Dit merk beschikt over jarenlange ervaring in innovatieve technieken. En de producten, waaronder de Daalderop boilers, worden in miljoenen huishoudens gebruikt.