Boiler Premium Line


Stiebel Eltron boiler kopen
Op zoek naar een elektrische grote boiler van premium kwaliteit met of zonder slimme thermostaat? In deze categorie hebben we de hoogste kwaliteit Stiebel Eltron boilers evenals boilers van andere merken verzameld. Deze zijn uitgerust met een energielabel A waardering en de Stiebel Eltron voorzien van een zelflerende ECO regeling. Zoek jouw nieuwe premium-line boiler van Stiebel Eltron, Clage of Thermor uit!Productvergelijking 

Stiebel Eltron Elektrische Boiler 80 Liter SHZ LCD ECO 231253

De wandboilers van de serie SHZ LCD ECO koppelen de voortdurende beschikbaarheid van warm water aan een hoog rendement. Met drie ECO-functies kunnen rendement en het verwarmen van water precies worden afgesteld op de behoefte van de gebruiker. Dat is vooral erg gunstig als je op bepaalde momenten maar weinig warm water nodig hebt. Je geeft alle basisinstellingen één keer op via het digitale bedieningspaneel, zodat ze worden opgeslagen. Op het LCD-display met achtergrondverlichting worden bovendien de beschikbare hoeveelheid warm water, het energieverbruik en de op een bepaald moment ingestelde gewenste temperatuur weergegeven, samen met diverse gegevens over de actuele status van de installatie.  

De Stiebel Eltron Premium Line 80 liter SHZ LCD ECO heeft een inhoud van 80 liter. De Premium Line elektrische boilers leveren direct een ruime hoeveelheid warm water van maximaal 85°C. Deze boilers zijn vierkant vormgegeven en worden verticaal aan de wand opgehangen.
De boilers kunnen aangesloten worden op een vermogen tussen de 1 en 6 kW.

  • Inhoud boiler: 80 Liter
  • Energielabel: B
  • Temperatuur: 85C
925,00
Morgen in huis! Morgen in huis!
 

Stiebel Eltron Elektrische Boiler 100 Liter SHZ LCD ECO 231254

De wandboilers van de serie SHZ LCD ECO koppelen de voortdurende beschikbaarheid van warm water aan een hoog rendement. Met drie ECO-functies kunnen rendement en het verwarmen van water precies worden afgesteld op de behoefte van de gebruiker. Dat is vooral erg gunstig als je op bepaalde momenten maar weinig warm water nodig hebt. Je geeft alle basisinstellingen één keer op via het digitale bedieningspaneel, zodat ze worden opgeslagen. Op het LCD-display met achtergrondverlichting worden bovendien de beschikbare hoeveelheid warm water, het energieverbruik en de op een bepaald moment ingestelde gewenste temperatuur weergegeven, samen met diverse gegevens over de actuele status van de installatie.  

De Stiebel Eltron Premium Line 100 liter SHZ LCD ECO heeft een inhoud van 100 liter. De Premium Line elektrische boilers leveren direct een ruime hoeveelheid warm water van maximaal 85°C. Deze boilers zijn vierkant vormgegeven en worden verticaal aan de wand opgehangen.
De boilers kunnen aangesloten worden op een vermogen tussen de 1 en 6 kW. 
 

  • Inhoud boiler: 100 Liter
  • Energielabel: C
  • Temperatuur: 85C
935,00
Morgen in huis! Morgen in huis!
 

Stiebel Eltron Elektrische Boiler 150 Liter SHZ LCD ECO 231256

De wandboilers van de serie SHZ LCD ECO koppelen de voortdurende beschikbaarheid van warm water aan een hoog rendement. Met drie ECO-functies kunnen rendement en het verwarmen van water precies worden afgesteld op de behoefte van de gebruiker. Dat is vooral erg gunstig als je op bepaalde momenten maar weinig warm water nodig hebt. Je geeft alle basisinstellingen één keer op via het digitale bedieningspaneel, zodat ze worden opgeslagen. Op het LCD-display met achtergrondverlichting worden bovendien de beschikbare hoeveelheid warm water, het energieverbruik en de op een bepaald moment ingestelde gewenste temperatuur weergegeven, samen met diverse gegevens over de actuele status van de installatie.  

De Stiebel Eltron Premium Line 150 liter SHZ LCD ECO heeft een inhoud van 150 liter. De Premium Line elektrische boilers leveren direct een ruime hoeveelheid warm water van maximaal 85°C. Deze boilers zijn vierkant vormgegeven en worden verticaal aan de wand opgehangen.
De boilers kunnen aangesloten worden op een vermogen tussen de 1 en 6 kW. 
 

  • Inhoud boiler: 150 Liter
  • Energielabel: C
  • Temperatuur: 85C
1.295,00
Morgen in huis! Morgen in huis!
 

ECO boiler voor de scherpste prijs: kies voor een Stiebel Eltron boiler!

Een elektrische boiler kopen is een interessante investering, het is daarbij van belang dat deze zo min mogelijk energie verbruikt. Een boiler aansluiten die goed past bij jouw verbruik is essentieel, of je nu op zoek bent naar een eco boiler waarvan de capaciteit van de boiler 80 liter moet zijn of moet het een boiler 120 liter of juist 200 liter zijn? Ook is er keuze tussen een horizontale en een verticale elektrische boiler. Bij Boilermarkt bieden we het kwaliteitsmerk Stiebel Eltron aan. Met een Stiebel Eltron boiler kies je voor betrouwbare techniek voor elektrische boilers.

Kwaliteit met Stiebel Eltron

Stiebel Eltron zorgt dat je altijd over voldoende warm water beschikt, ook als je grote hoeveelheden nodig hebt. En de hoogwaardige isolatie van de boilers biedt een constante stroom van warmwaterkwaliteit met de temperatuur die jij wenst. De Stiebel Eltron boiler is zeer geschikt als je lekker in bad wilt of juist een aangename douche wilt nemen.

Selectiehulp voor Stiebel Eltron boiler kopen

Boilermarkt.nl geeft als boilerspecialist op de pagina SELECTIEHULP advies bij het selecteren van de juiste (grotere) boiler. De inhoud van de Stiebel Eltron boiler is normaal gesproken kleiner dan de totale waterbehoefte, omdat bij het douchen of baden koud water zorgt voor bijmenging om de comfortabele temperatuur te krijgen. Ben je niet zeker van je keuze? Neem dan contact op met ons op. Wij helpen je op weg.

Premium-line boilers: meest verkocht

Boilermarkt.nl presenteert de door ons geselecteerde premium-line ECO boilers die behoren tot de meest zuinige boilers van Europa. Het Duitse merk Stiebel Eltron krijgt standaard een energielabel A waardering (het hoogst haalbare energie label), waar vergelijkbare producenten het met een D-label moet stellen. De Stiebel Eltron Premium elektrische boilers zijn voorzien van een zelflerende ECO regeling. Dit zorgt voor een energiebesparing tot 20 procent vergeleken met een traditionele elektrische boiler. Bovendien is de eco boiler onderhoudsvrij.

Stiebel Eltron Boilers: Eco elektrische boilers

De ECO boilers van Stiebel Eltron bieden de mogelijkheid gebruik te maken van ECO-functies. Zo kunnen rendement en het verwarmen van het water met een energiezuinige boiler precies afgesteld worden op jouw behoeften. Ook staat Stiebel Eltron voor producten met een minimale levensduur van 15 jaar. De kwaliteit en zekerheid wordt onderstreept door keuringsinstanties en certificaten. Hierdoor bieden wij de efficiëntste elektrische boilers.

> Eco boiler met ECO comfort

De temperatuur van de boiler wordt automatisch ingesteld op 60 graden. Met ECO Plus wordt er gebruik gemaakt van een gereduceerde oplaadgraad. Op deze wijze wordt maar een deel van de inhoud van de boiler op temperatuur gehouden. Dit is gunstig als je op bepaalde momenten weinig warm water nodig heeft.

> ECO Dynamic

De verwarming van het water wordt op intelligente wijze aangepast aan jouw watergebruik.

> LCD Paneel bij ECO boiler

Al de basisinstellingen voor de Stiebel Eltron boiler kun je in één keer doorvoeren via het digitale bedieningspaneel zodat deze opgeslagen worden. Het LCD-display met achtergrondverlichting voorziet je ook van informatie over de hoeveelheid warm water, het energieverbruik en de op een bepaald moment gewenste temperatuur.

Ga direct naar: