Service en storingen

Mocht je problemen ondervinden bij de montage, dan kun je gebruik maken van onze montagedienst, hier vind je meer informatie over onder het kopje montage. Kijk ook eerst even naar onze pagina met veelgestelde vragen. Wellicht zit het antwoord op jouw vraag er al bij.

Het plaatsen van bijvoorbeeld een keukenboiler is een eenvoudige 'doe-het-zelf'-klus. Al onze producten worden verstuurd met een complete meertalige handleiding. De handleidingen zijn voorzien van duidelijke afbeeldingen en specificaties, deze zijn ook als PDF te downloaden bij ieder product. Mocht er een probleem zijn met het product na installatie, dan kan er contact met ons opgenomen worden. Vaak is het probleem telefonisch oplosbaar. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunnen wij je in contact stellen met de fabrikant. De fabrikant beoordeelt en verhelpt het serviceprobleem.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur op het volgende nummer: 073 - 612 18 55 of op het mobiele nummer 06 - 57 57 57 26. Tevens zijn wij te bereiken per e-mail info@boilermarkt.nl en staan we je 24/7 via WhatsApp te woord, op hetzelfde mobiele nummer.

Bekijk hier direct al onze Stiebel Eltron boilers