Blog

Ontdek hier het laastste nieuws over boilers, je woning verwarmen en genieten van warm water uit de kraan. Wij zetten alle info voor je op een rij! Lees hieronder de nieuwste artikelen!
 

Augustus 2023: Grootte warmtepompboiler

Boilermarkt.nl legt graag uit hoe je kunt bepalen wat de omvang van de warmtepompboiler moet zijn voor jouw huishouden. We delen graag tips waar je op moet letten.
Lees verder....
 

Maart 2023: Doorstroomboiler onderhoud

In dit artikel zetten we alle informatie over het onderhoud van een doorstroomboiler op een rij. Wat kun je zelf doen en wat kun je beter uitbesteden aan een specialist? Je ontdekt het hier.
Lees verder....
 

Maart 2023: Hoe werkt een doorstroomboiler?

We vertellen je graag alles over de werking van een doorstroomboiler. In dit artikel vind je praktische informatie over de installatie en het onderhoud van een doorstroomboiler.
Lees verder....
 

Maart 2023: Warmtepompboiler voor- en nadelen

Ontdek hier de voordelen én nadelen van een warmtepompboiler. Zo kun je goed onderbouwt beslissen of een warmtepomp interessant is voor jouw huishouden.
Lees verder....
 

Maart 2023: Onderhoud warmtepomp

Heeft een warmtepomp onderhoud nodig? En hoe werkt dit? Moet hiervoor bijvoorbeeld een specialist langskomen? Boilermarkt zet alles over het onderhoud van een warmtepompboiler op een rij!
Lees verder....
 

Maart 2023: Warmtepomp installatie

Ontdek hier alles over de instalaltie van een warmtepompboiler. Kun je dit zelf doen of wordt aangeraden om een specialist in te schakelen? Boilermarkt geeft je alle informatie die je nodig hebt.
Lees verder....
 

Februari 2023: CV ketel vervangen door warmtepomp

Zit je erover te denken een CV ketel te vervangen door een warmtepomp? Wil je weten of een warmtepomp in elke woning geplaatst kan worden? We vertellen je alles wat je moet weten.
Lees verder....
 

Februari 2023: Huis verwarmen zonder gas

Ontdek alles over de mogelijkheden voor je huis verwarmen zonder gas. We delen graag alternatieven voor bijvoorbeeld een traditionele CV-ketel. Lees snel verder.
Klik hier voor het artikel
 

Februari 2023: Is een doorstromer een energievreter?

We krijgen regelmatig de vraag of een doorstroomboiler een energievreter is. In dit artikel gaan we in op deze vraag en geven we alle informatie die je nodig hebt om te kijken of een doorstromer iets voor jouw woning is.
Lees hier het artikel
 

19 juli 2022: Alles over een boiler 120 liter

Als je op zoek bent naar een grote boiler voor een huishouden met meerdere personen, mag je dit artikel zeker niet missen. We vertellen alles wat je moet weten over een boiler 120 liter voor je op een rij. Waar moet je op letten bij het uitzoeken? Welke opties zijn er allemaal? En meer kun je in deze post lezen.
Klik hier voor het artikel
 

28 april 2022: Goedkope boiler - alles wat je moet weten

Goedkope boilers van A-merken, bestaan die? Zeker! We zetten graag de verschillende typen boilers voor je op een rij met een prijsindicatie. Natuurlijk vind je goedkope boilers ook in het assortiment bij Boilermarkt. Ontdek het allemaal in onze nieuwe post.
Klik hier voor het blog.
 


18 december 2019: Verschillende type zonnecollectoren

Zonnewarmte is schoon en hernieuwbaar. Dit is het modernste systeem in boilers. Steeds vaker worden zonneboilers gebruikt. Hun zonnecollectoren worden geïnstalleerd buiten woningen, meestal op het dak of de muren of in de buurt, en de drinkbaar warm water opslagtank is meestal een reeds bestaande of nieuwe conventionele boiler, of een boiler speciaal ontworpen voor thermische zonne-energie. 
Klik hier voor het blog.
 

22 mei 2019, Het merk AEG nader bekeken

Het merk AEG timmert al langer aan de weg, wij bekijken het merk wat dichterbij. Een rijke geschiedenis die al in de 19e eeuw begon.
Klik hier voor meer...
 

4 februari 2019, Energie besparen met een Close-in boiler

Deze bijdrage van onze specialisten gaat over het energie besparen met een Close-in boiler. Ben je benieuwd hoe dat kan, klik hier voor meer....


23 januari 2019, Historie van onze leverancier Stiebel Eltron

Lees meer over de exacte historie van Stiebel Eltron. Stiebel Eltron is al sinds het ontstaan van boilermarkt.nl een leverancier, en tevens marktleider op het gebied van elektrische boilers. Klik hier voor meer....


19 januari 2019, Hulp bij het kiezen van een elektrische boiler

Ons meest verse blog gaat over het juist selecteren van een boiler. Waar moet ik op letten? Hoeveel liter heb ik nodig? Hoeveel warm water gebruik ik?
Klik hier voor meer....


5 december 2018, Verschillen van boilers.

Lees in deze blogbijdrage meer over de verschillen tussen de verschillende elektriche boilers.
Klik hier voor meer....


10 november 2018, Projectaanvragen zijn ook mogelijk.

Lees hier meer over de mogelijkheden voor projecten. Ook zakelijke klanten kunnen offerte aanvragen doen voor een projectafname.
Lees er hier meer over....


7 juli 2018, Energielabel

 inds september 2015 is het vermelden van het energielabel verplicht. Deze energielabels kennen we onder andere ook uit de automobielindustrie of witgoed apparatuur. Sinds september 2015 worden dus ook op boilermarkt.nl alle energielabels gecommuniceerd.
Lees hierover meer op deze pagina....