120 liter boiler

Boiler 120 liter | Boilermarkt.nl

Als je in een huishouden met meerdere personen altijd over voldoende warm water wilt beschikken, biedt een grotere elektrische boiler uitkomt. Eén die betrouwbaar is, goed voor je portemonnee en goed voor het milieu. Zo weet je zeker dat je niet verrast wordt door koud water als je bijvoorbeeld een warm bad wilt nemen. Dus heb je behoefte aan grotere hoeveelheden warm water? Of moet je huidige elektrische boiler vervangen worden? Kortom, zoek je een grote 120 liter boiler voor in je woning? Dan ben je bij Boilermarkt aan het juiste adres.

Kenmerken boiler 120 lt

Boilermarkt.nl biedt een divers assortiment met 120 liter boilers van het merk Stiebel Eltron. Dit merk biedt hoge kwaliteit boilers in verschillende prijsklassen met een lange levensduur. De boilers kunnen zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden. Ook kunnen ze op twee manieren worden aangesloten, zowel via de een-span werking als met een twee-span werking. Andere kenmerken van onze 120 liter boilers zijn onder meer:

  • Energielabel C
  • Snelle opwarmtijd
  • Boilervat van hoogwaardig staal
  • Gemaakt in Duitsland
  • Standaard 2 jaar garantie

Grote boiler voor elk budget

Om te zorgen dat er voor iedere situatie en passend bij ieder budget een geschikte boiler te vinden is, bieden wij verschillende lijnen. Boilermarkt heeft de Budget, Medium en Premium lijn ontwikkeld. In elke lijn bieden we een 120 liter boiler aan van hoge kwaliteit. Ten slotte speelt niet alleen je gezinssamenstelling, maar ook je budget een rol bij de keuze van een boiler. Wil je graag advies? Weet je niet precies welk type boiler je nodig hebt? Raadpleeg dan onze boiler selectiehulp. Of neem gewoon even contact op. Onze warmte adviseurs voorzien je graag van een advies op maat.

Horizontale versus verticale boiler

Grote boilers kunnen op twee manieren geplaatst worden: horizontaal of juist verticaal. Om de boiler goed aan te sluiten, is het belangrijk om te kijken op welke manier de door jouw uitgezochte boiler gemonteerd moet worden. Heb je deskundige ondersteuning nodig? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken graag met je mee om het juiste toestel te bestellen.

Wat past bij jouw huishouden?

Bij Boilermarkt bieden we meerdere modellen als je op zoek bent naar boilers van 120 lt. Al deze modellen zijn van hoge kwaliteit. Je geniet van veilige boilers die werken met een beveiligingsmechanisme, ook hebben de boilers een lange levensduur, eigenlijk geen warmteverlies en zullen ze dus minimale stroom gebruiken. De installatie is eenvoudig en na plaatsing hebben de boilers weinig onderhoud nodig. Graag delen we enkele van onze favorieten!

Onze modellen

Elektrische Boiler Classic 120 liter

De Budget Line 120 lt PSH boiler heeft een inhoud van 120 liter. De Budget Line elektrische boilers leveren direct een ruime hoeveelheid warm water van maximaal 62°C. Deze boilers zijn rond vormgegeven en kunnen alleen verticaal aan de wand opgehangen worden.

Het verwarmen van het water treedt in werking zodra er warm water wordt getapt, ongeacht het tijdstip waarop dit plaatsvindt. Aangezien deze boiler uitgerust is met een verwarmingselement van 2200 watt, is de boiler ook bij uitstek geschikt voor situaties waar een snelle opwarming gewenst is.

Prijs: €335,00 nu €330,00

Elektrische Boiler 120 Liter PSH Universal EL

De Medium Line 120 liter PSH Universal heeft een inhoud van 120 lt. De Medium Line elektrische boilers leveren direct een ruime hoeveelheid warm water van maximaal 85°C. Deze boilers zijn vierkant vormgegeven en kunnen zowel verticaal als horizontaal aan de wand opgehangen worden.

De ECO functionaliteit combineert constant warm water met een hoog rendement. Efficiëntie en duurzaam warm water kunnen samengaan door drie ECO functies. Deze functie zorgt ervoor dat de temperatuur van de boiler en het moment van warm water wordt bepaald aan de hand van het tapgedrag van de gebruiker. Dit is met name gunstig wanneer nauwelijks warm water vereist is (bijvoorbeeld 's-nachts). Het LCD scherm toont de beschikbare hoeveelheid warm water, het energieverbruik, de gewenste temperatuur, evenals allerlei informatie over de huidige status.

Prijs: €529,00

Elektrische Boiler 120 Liter SHZ LCD ECO 231255

De wandboilers van de serie SHZ LCD ECO werken met digitale bediening. Ze koppelen de voortdurende beschikbaarheid van warm water aan een hoog rendement. Met drie ECO-functies kunnen rendement en het verwarmen van water precies worden afgesteld op de behoefte van de gebruiker. Dat is vooral erg gunstig als je op bepaalde momenten maar weinig warm water nodig hebt. Je geeft alle basisinstellingen één keer op via het digitale bedieningspaneel, zodat ze worden opgeslagen. Op het LCD-display met achtergrondverlichting worden bovendien de beschikbare hoeveelheid warm water, het energieverbruik en de op een bepaald moment ingestelde gewenste temperatuur weergegeven, samen met diverse gegevens over de actuele status van de installatie.

Deze boiler heeft een inhoud van 120 liter. De Premium Line elektrische boilers leveren direct een ruime hoeveelheid warm water van maximaal 85°C. Deze producten zijn vierkant vormgegeven en worden verticaal aan de wand opgehangen. De boilers kunnen aangesloten worden op een vermogen tussen de 1 en 6 kW.

Prijs: €1.055,00

120 liter boiler aansluiten

Een boiler 120 liter kun je eenvoudig zelf installeren. Kun je hier wel wat hulp bij gebruiken? Dan kun je gebruik maken van de montagedienst die wij aanbieden. Onze vakbekwamen monteurs zorgen ervoor dat jouw nieuwe elektrische boiler snel aangesloten wordt en klaar is voor gebruik. Aansluitpakketten met aansluitmateriaal zijn tevens eenvoudig via deze webshop te bestellen.

Boilers voor de zakelijke markt

Voor projecten op de zakelijke markt, waarbij grotere aantallen gewenst zijn, is Boilermarkt.nl de ideale partij. Neem bijvoorbeeld onze grote Stiebel Eltron boilers, geschikt voor toepassingen in woonhuizen, als ook boerderijen, zakelijke panden en industrie. Neem hiervoor contact met ons op. Onze boilers zijn voordelig geprijsd en het verzenden is gratis. Gratis retourneren is bij Boilermarkt.nl vanzelfsprekend.

Veelgestelde vragen over boilers van 120 liter

> Wat is de opwarmtijd van het water bij de verschillende boilers?

De opwarmtijd verschilt per specifieke boiler. Dit komt door het verschil in vermogen. Des te hoger het vermogen, des te sneller de boiler het water kan opwarmen. Onze drie boilers met een inhoud van 120 liter hebben een opwarmtijd van rond de 210 minuten.

> Wat kost een dergelijke maat in boiler?

Een grote boiler met 120 lt inhoud begint binnen onze winkel bij 335 euro en de prijs kan oplopen tot boven de 1.000 euro.

> Van welke merken zijn deze boilers beschikbaar bij Boilermarkt?

In onze online winkel bieden wij producten aan van het kwaliteits merk Stiebel Eltron.

> Wat is het vermogen van een grote boiler?

Onze 120 liter boilers varieren in verbruik, beginnende op 2200 Watt, oplopende tot 6000 Watt.

> Tot welke temperatuur kan ik douchen met deze boilers?

Dat verschilt per boiler. De ene boiler heeft een lager vermogen, dit is ook een goedkopere variant. De duurdere varianten hebben een groot vermogen en kunnen hierdoor tot ongeveer 85 graden opwarmen.

Waarom kiezen voor Boilermarkt.nl

Wij bieden je niet alleen hoge kwaliteit boilers, maar ook diverse andere voordelen. We willen tenslotte dat je de juiste boiler voor jouw verbruik en gezinssamenstelling kiest. Daarom bieden we:

  • Standaard 2 jaar garantie
  • Vandaag besteld, morgen in huis
  • 24/5 bereikbaarheid bij vragen
  • 30 dagen bedenktijd - je kunt het product gratis retourneren
  • Montage is mogelijk door onze experts