100 liter boiler

Heb je een grote elektrische 100 liter boiler nodig voor in je woning? Heb je behoefte aan grotere hoeveelheden warm water en zoek je hiervoor een grote elektrische warm water boiler? Of is je huidige grote elektrische boiler kapot en dient je deze te vervangen? Met andere woorden: zoek je een grote boiler van 100 liter? Dan ben je bij Boilermarkt.nl op de juiste plek!

boiler 100 liter

 

Boiler 100 liter kopen

Wij bieden een uitgebreid assortiment voor iedereen die een 100 liter elektrische boiler zoekt. Klik direct hieronder om de juiste boiler voor jouw gebruik te selecteren. Je vindt per model aangegeven of je het model geschikt is voor horizontale plaatsing of als verticale boiler. Vanwege de hoogwaardige materialen die zijn gebruikt tijdens de fabricatie en de verbeterde isolatie geniet je niet alleen van een kortere opwarmtijd, ook gaat de boiler bovengemiddeld mee. Kies bijvoorbeeld voor de hoge kwaliteit premium Stiebel Eltron boilers.

 
Klik & vind nu de perfecte boiler voor jouw situatie
(Gratis verzending, 30 dagen bedenktijd én gratis retourneren)

Keuze voor elektrische boiler 100 liter

Ga je een elektrische boiler kopen met 100 liter inhoud? Er zijn talloze mogelijkheden, dus het kan soms moeilijk zijn om de juiste te vinden. Daarom hebben wij verschillende lijnen ontwikkeld. Met deze classficaties vind je gemakkelijk en snel een geschikte boiler voor jouw wensen en jouw budget. Voordat we meer vertellen over een warmtepomp boiler van 100 liter, delen we hieronder alvast enkele van onze favorieten voor de beste boiler binnen onze collectie van 100 liter boilers.


Stiebel Eltron Elektrische Boiler 100 Liter PSH Universal EL

De Stiebel Eltron Medium Line 100 liter PSH Universal heeft een inhoud van 100 liter. De Medium Line elektrische boilers leveren direct een ruime hoeveelheid heet water van maximaal 85°C. Deze boilers zijn vierkant vormgegeven en kunnen zowel verticaal als horizontaal aan de wand opgehangen worden.

De ECO functionaliteit combineert constant warm water met een hoog rendement. Efficiëntie en duurzaam kunnen samengaan door drie ECO functies. Deze functie zorgt ervoor dat de temperatuur van de boiler en het moment van warm water wordt bepaald aan de hand van het tapgedrag van de gebruiker. Dit is met name gunstig, wanneer nauwelijks heet water vereist is (bijvoorbeeld 's-nachts). Het LCD scherm toont de beschikbare hoeveelheid warm water, het energieverbruik, de gewenste temperatuur, evenals allerlei informatie over de huidige status. 

Bekijk deze boiler hier

 


Stiebel Eltron Elektrische Boiler 100 Liter SHZ LCD ECO 231254

De wandboilers van de serie SHZ LCD ECO koppelen de voortdurende beschikbaarheid van heet water aan een hoog rendement. Met drie ECO-functies kunnen rendement en het verwarmen van water precies worden afgesteld op de behoefte van de gebruiker. Dat is vooral erg gunstig als je op bepaalde momenten maar weinig heet water nodig hebt. Je geeft alle basisinstellingen één keer op via het digitale bedieningspaneel, zodat ze worden opgeslagen.

Op het LCD-display met achtergrondverlichting worden bovendien de beschikbare hoeveelheid warm water, het energieverbruik en de op een bepaald moment ingestelde gewenste temperatuur weergegeven, samen met diverse gegevens over de actuele status van de installatie. 

Bekijk deze boiler hier

 


 

Stiebel Eltron Elektrische Boiler Classic 100 liter

De Stiebel Eltron Budget Line 100 liter PSH boiler heeft een inhoud van 100 liter. De Budget Line elektrische boilers leveren direct een ruime hoeveelheid heet water van maximaal 62°C. Deze boilers zijn rond vormgegeven en kunnen alleen vertikaal aan de wand opgehangen worden.

Het verwarmen van het water treedt in werking zodra er heet water wordt getapt, ongeacht het tijdstip waarop dit plaatsvindt. Aangezien deze boiler uitgerust is met een verwarmingselement van 2200 watt, is de boiler ook bij uitstek geschikt voor situaties waar een snelle opwarming gewenst is.


 

Bekijk deze boiler hier


Breed assortiment grote elektrische boiler 100 liter

Boilermarkt.nl is de juiste webshop voor vrijwel alle soorten elektrische boilers. Grote boilers maar ook kleine boilers, staande boilers en elektrische doorstromers. Wie op zoek is naar een boiler van 100 liter kan bij ons zeker een passend model vinden. Je vindt alle informatie, zoals specificaties inhoud en energielabel (bijvoorbeeld energieklasse A of energieklasse B) per product aangegeven. Natuurlijk heeft elke elektrische boiler 100 liter een lange levensduur, onze boilers zijn namelijk gemaakt van hoogwaardige materialen. Daarnaast voldoen ze aan zowel nationale voorschriften als de Europese norm.

Budget, Medium en Premium Line boilers

Op het gebied van elektrische boilers zijn er talloze mogelijkheden. Voor iedere situatie en ieder budget is er een passende oplossing, of je nu op zoek bent naar een horizontale of verticale boiler. Speciaal voor de grote elektrische boilers heeft Boilermarkt de BudgetMedium en Premium Line ontwikkeld. Zo beschik je altijd over voldoende heet water.

Gratis verzending en gratis retour

Boilermarkt is de specialist voor zowel particulieren als professionals. Voor projecten op de zakelijke markt, waarbij grotere aantallen gewenst zijn, is boilermarkt.nl de ideale partij met bijvoorbeeld grote Stiebel Eltron boilers. Neem hiervoor contact met ons op. Onze boilers zijn voordelig geprijsd en het verzenden is gratis. Gratis retourneren is bij boilermarkt.nl vanzelfsprekend.

Formaat elektrische boiler: hoe ga je de boiler gebruiken?

Welk formaat boiler je nodig hebt, is sterk afhankelijk van je gezinssamenstelling en het gewenste gebruik. Maar ook je budget kan van invloed zijn op je keuze. Daarom biedt Boilermarkt.nl verschillende lijnen voor een elektrische boiler 100 liter. Kom je er niet uit? Wil je graag advies? Weet je niet precies welk type boiler je nodig hebt? Raadpleeg dan onze boiler selectiehulp of neem gewoon even contact op. Onze specialisten voorzien je graag van een advies op maat.

Verschillende afmetingen

Is een 100 liter boiler toch niet wat je zoekt? In ons assortiment vind je ook andere (horizontale) boilers. De grote boilers zijn er in verschillende afmetingen, met boilers van 30 liter of 50 liter, 80 liter boilers, boilers 100 liter, 120 liter boilers, 150 liter boilers, oplopend naar maar liefst 200 liter, 300 liter of 400 liter boilers. Ben je op zoek naar een plintboiler? Bekijk dan eens deze Daalderop boiler.