100 liter boiler

Heb je een grote elektrische 100 liter boiler nodig voor in je woning? Heb je behoefte aan grotere hoeveelheden warm water en zoek je hiervoor een grote electrische warm water boiler? Of is je huidige grote elektrische boiler kapot en dient je deze te vervangen? Zoek je een grote boiler van 100 liter? Of misschien een doucheboiler, een 120 liter boiler of 150 liter boiler?

 
Klik & vind nu de perfecte boiler voor jouw situatie
(Gratis verzending, 30 dagen bedenktijd én gratis retourneren)

Keuze voor elektrische boiler 100 liter

Ga je een elektrische boiler kopen met 100 liter inhoud? Er zijn talloze mogelijkheden, dus het kan soms moeilijk zijn om de juiste te vinden. Daarom hebben wij drie verschillende lijnen ontwikkeld, de Budget, Medium en Premium line. Met deze drie classficaties vind je gemakkelijk en snel een geschikte boiler voor jouw wensen en jouw budget. Hieronder gaan we verder in op enkele van onze 100 liter boilers.


Stiebel Eltron Elektrische Boiler 100 Liter PSH Universal EL

De Stiebel Eltron Medium Line 100 liter PSH Universal heeft een inhoud van 100 liter. De Medium Line elektrische boilers leveren direct een ruime hoeveelheid warm water van maximaal 85°C. Deze boilers zijn vierkant vormgegeven en kunnen zowel verticaal als horizontaal aan de wand opgehangen worden.

De ECO functionaliteit combineert constant warm water met een hoog rendement. Efficiëntie en duurzaam warm water kunnen samengaan door drie ECO functies. Deze functie zorgt ervoor dat de temperatuur van de boiler en het moment van warm water wordt bepaald aan de hand van het tapgedrag van de gebruiker. Dit is met name gunstig, wanneer nauwelijks warm water vereist is (bijvoorbeeld 's-nachts). Het LCD scherm toont de beschikbare hoeveelheid warm water, het energieverbruik, de gewenste temperatuur, evenals allerlei informatie over de huidige status.

Prijs: €515,00

Bekijk deze boiler hier


Stiebel Eltron Elektrische Boiler 100 Liter SHZ LCD ECO 231254

De wandboilers van de serie SHZ LCD ECO koppelen de voortdurende beschikbaarheid van warm water aan een hoog rendement. Met drie ECO-functies kunnen rendement en het verwarmen van water precies worden afgesteld op de behoefte van de gebruiker. Dat is vooral erg gunstig als je op bepaalde momenten maar weinig warm water nodig hebt. Je geeft alle basisinstellingen één keer op via het digitale bedieningspaneel, zodat ze worden opgeslagen. Op het LCD-display met achtergrondverlichting worden bovendien de beschikbare hoeveelheid warm water, het energieverbruik en de op een bepaald moment ingestelde gewenste temperatuur weergegeven, samen met diverse gegevens over de actuele status van de installatie.

Prijs: €845,00

Bekijk deze boiler hier


 

Stiebel Eltron Elektrische Boiler Classic 100 liter

De Stiebel Eltron Budget Line 100 liter PSH boiler heeft een inhoud van 100 liter. De Budget Line elektrische boilers leveren direct een ruime hoeveelheid warm water van maximaal 62°C. Deze boilers zijn rond vormgegeven en kunnen alleen vertikaal aan de wand opgehangen worden.

Het verwarmen van het water treedt in werking zodra er warm water wordt getapt, ongeacht het tijdstip waarop dit plaatsvindt. Aangezien deze boiler uitgerust is met een verwarmingselement van 2200 watt, is de boiler ook bij uitstek geschikt voor situaties waar een snelle opwarming gewenst is.

Prijs: €275,00 €325,00

Bekijk deze boiler hier


Breed assortiment grote elektrische boilers

Boilermarkt.nl is de juiste webshop voor vrijwel alle soorten elektrische boilers. Grote boilers maar ook kleine boilers, staande boilers en elektrische doorstromers. 

De grote boilers zijn er in verschillende afmetingen, met boilers van 30 liter of 50 liter, 80 liter boilers, boilers 100 liter, 120 liter boilers, 150 liter boilers, oplopend naar maar liefst 200 liter, 300 liter of 400 liter boilers. Het assortiment grote elektrische boilers van Boilermarkt.nl is gerust breed te noemen, met grote electrische boilers van Stiebel Eltron en grote AEG boilers. Zo kun je altijd beschikken over voldoende warm water. Wellicht is een Stiebel Eltron elektrische boiler van 100 liter of een AEG boiler 100 liter iets voor jou? Boilermarkt.nl heeft het allemaal! Ook Itho Daalderop en Inventum zijn bekende aanbieders van grote electrische 100 liter boilers, zoals de elektroboiler 120 liter Itho Daalderop. 

Budget Medium Premium Line boilers

Op het gebied van elektrische boilers zijn er talloze mogelijkheden. Voor iedere situatie en ieder budget is er een passende oplossing. Speciaal voor de grote elektrische boilers heeft Boilermarkt de BudgetMedium en Premium Line ontwikkeld. Zo beschik je altijd over voldoende warm water.
Welk formaat boiler je nodig hebt, is sterk afhankelijk van je gezinssamenstelling en het gewenste gebruik. Maar ook je budget kan van invloed zijn op je keuze. Daarom biedt Boilermarkt.nl een BudgetMedium en Premium Line. Kom je er niet uit? Wil je graag advies? Weet je niet precies welk type boiler je nodig hebt? Raadpleeg dan onze boiler selectiehulp of neem gewoon even contact op. Onze specialisten voorzien je graag van een advies op maat.

Gratis verzending en gratis retour

Aansluitpakketten met aansluitmateriaal zijn tevens eenvoudig via deze webshop te bestellen. Voor projecten op de zakelijke markt, waarbij grotere aantallen gewenst zijn, is boilermarkt.nl de ideale partij met bijvoorbeeld grote Stiebel Eltron boilers. Neem hiervoor contact met ons op. Onze boilers zijn voordelig geprijsd en het verzenden is gratis. Gratis retourneren is bij boilermarkt.nl vanzelfsprekend. Ook montage kan door ons verzorgd worden. Heb je nog vragen? Onze klantenservice is 24/7 bereikbaar voor al je vragen omtrent warmwaterketels of een warmwatervat.