Daalderop Close-In Compact Plintboiler 5 liter inclusief aansluitset
 

Daalderop Close-In Compact Plintboiler 5 liter inclusief aansluitset

De Daalderop Close-in Compact 5 liter keukenboiler is een boiler voor in het keukenkastje óf onder de plint. Het water wordt verwarmd door een elektrisch element 1500W. De temperatuur is niet in te stellen. De boiler is voorzien van het energielabel B. Dus ook de elektrische close-in boilers van het bekende merk Itho Daalderop koop je bij boilermarkt.nl!

Let op: Deze boiler wordt compleet geleverd met bijbehorende boileraansluitset. Er bestaan ook close-in boilers met een beter energielabel (welke dus zuiniger in verbruik zijn).
 
 1. Levertijd
  2 - 3 werkdagen
 2. Inhoud boiler
  5 liter
 3. EAN
  8713418020295
 4. Energielabel
  B
 5. Vermogen
  1500W
 6. Aansluitwaarde
  230V
 7. Boilermateriaal
  Koper
 8. Temperatuur
  82°C
 9. Opwarmtijd 65°C
  33 minuten
 10. Ophanging
  Staan of liggend
 11. Hoogte
  143 mm
 12. Breedte
  550 mm
 13. Diepte
  211 mm
 14. Artikelcode fabrikant
  070215636
€285,00
Levertijd 2-3 werkdagen

Opties

 

 In winkelmandje

Vóór 16:30u besteld, morgen in huis
Gratis verzending Nederland/België
Montagedienst beschikbaar
 Spoedlevering regio Den Bosch
 Op werkdagen ophalen in Den Bosch
2 jaar garantie
Ook voor zakelijke klanten

 Klanten beoordelen ons met een 8,8!

Daalderop Close-In Compact Plintboiler 5 ltr. met aansluitset

Wanneer koop je een daalderop plintboiler of anders genoemd een daalderop compacte boiler? Een close in boiler van 10 liter kost je een keukenkastje en meestal is er toch al wat weinig ruimte in je keuken. Dan is er de Daalderop plintboiler die de oplossing biedt! Je schuift 'm onder de keukenplint (boiler is 15cm hoog) en hij is uit het zicht.

Deze Daalderop plintboiler is met name handig als je even snel warm water nodig hebt en de ketel is een stuk verderop, ideaal om je handen te wassen bijvoorbeeld. Maar wat ook heel handig is de vaat voorspoelen voordat ie de vaatwasser ingaat. Wil je echt gaan vaatwassen dan adviseren we je om voor de 10 liter of 15 liter te gaan.

Om de Daalderop plintboiler aan te sluiten is de aansluitset inbegrepen. Hier zit alles in om de Daalderop plintboiler te monteren en in gebruik te nemen.

Specifieke kenmerken

 • Hoog comfort, laag verbruik 
 • Direct warm water tot 12,5 liter (40 °C)
 • Water- en energiebesparend
 • Snel terugverdiend
 • Zowel verticaal als horizontaal achter keukenplint te plaatsen
 • 5 jaar garantie!

Wat is een plintboiler?

Plinboilers zijn kleine close-in keukenboilers, boilers die dichtbij de kraan worden geplaatst. Deze boilers verwarmen koud water in het reservoir doormiddel van elektriciteit. De boilers worden zeer dichtbij de kraan gemonteerd, waardoor warm water altijd snel beschikbaar is bij het opendraaien van de kraan. Hierdoor hoeft de kraan dus nooit meer "voorgestroomd" te worden. Je kan de wam water kraan dus opendraaien en er zal direct warm water uit stromen. Erg praktisch, én milieuvriendelijk (want je verspilt geen water meer).

Is 5 liter inhoud wel voldoende?

Deze plintboiler heeft 5 liter inhoud. Bij het kopen van een keukenboiler is het aan te raden om niet alleen naar de inhoud te kijken van de boiler, maar om ook te kijken naar de opbrengst van de boiler in warm water. De close-in compact heeft een daadwerkelijke inhoud van 5 liter, maar een vermogen van 14 liter. Dankzij een slimme techniek wordt het warme water (van zo'n 85 graden) in het vat gemengd met water van een lagere temperatuur wat gemengd op een temperatuur van ongeveer 55 graden uitkomt. 

Daarbij dient er ook gekeken te worden naar hoeveel warm water er nodig is. Doorgaans wordt er in de keuken het volgende gedaan met het warme water: handen wassen, vuile vaat spoelen, kleine vaat, emmer sop vol gieten (een emmer is overigens 7 tot 10 liter). Voor al deze activiteiten is een plintboiler dus ideaal. Mocht het warme water even op zijn, dan duurt het opwarmen slechts 10 minuten. 

Past een plintboiler wel in het keukenkastje?

Deze plintboiler is slechts 14,3 centimeter hoog, een standaard plint is 15 centimeter. In een bestaande keuken kan de plint vaak ook nog losgeklikt worden als het ware. De boiler kan dan erg eenvoudig geplaatst worden. Bovendien is de plintboiler zeer compact van formaat. Mocht deze toch niet passen kan de plintboiler altijd nog eenvoudigweg in de keukenkast geplaatst worden.

Waarom jouw plintboiler kopen bij Boilermarkt.nl?

Boilermarkt is de expert op het gebied van boilers. Van grote boilers tot kleine boilers, wij hebben ze allemaal en kunnen je in iedere variant adviseren. Jouw boiler wordt door ons gratis verzonden, je ontvangt op dit model 5 jaar garantie (!) en onze klantenservice is 24/5 bereikbaar. Kunnen wij je dus ergens mee helpen? Laat het ons weten!

Bekijk alle close-in keukenboilers
Energie-efficiëntieklasse B
Materiaal boilervat Koper
Materiaal mantel Kunststof
Inhoud boiler 5 l
Aansluitspanning 230 V
Drie fase uitvoering N
Frequentie 50 Hz
Uitvoeringsvorm Close-in
Met nachtstroomschakeling N
Toepasbaar bij normale waterdruk J
Hot fill J
Duo uitvoering N
Opwarmtijd van 10 grC - 65 grC 20 min
Wandopstelling N
Plaatsing verticaal J
Plaatsing horizontaal J
Plaatsing collector horizontaal J
KIWA-keur N
Met temperatuurindicatie N
Temperatuurbegrenzing J
Met circulatie-aansluiting N
Max. toelaatbare bedrijfsdruk 8 bar
Met kraan N
Met drukreduceerventiel N
Met thermometer N
Reinigingsopening N
Beschermingsanode N
Hoogte 143 mm
Breedte 550 mm
Diepte 211 mm
Aansluiting koud tapwater Buitendraad
Draadmaat koud tapwater 3/8" (10)
Uitwendige buisdiameter koud tapwater 10 mm
Aansluiting warm tapwater Buitendraad
Draadmaat warm tapwater 3/8" (10)
Uitwendige buisdiameter warm tapwater 10 mm
Uitwendige buisdiam. aftapaansl. 15 mm
Energie-efficiëntie van waterverwarming (Nwh) 33 %
Capaciteitsprofiel XXS
Aansluiting Lage druk/waterdruk
Model Liggend/Staand
Soort vermogen Enkel (max.)
Uitvoering Verhoogd vermogen
Thermostaat regelbaar N
Incl. schakelklok N
Gewicht 4.5 kg
Kema keur J
Plaatsing t.o.v. tappunt Onder
Opwarmtijd/dT in min/ °C 24/5/84
Niet beschikbaar
5 jaar garantie (na registratie bij fabrikant)
Geen keurmerken

Stiebel Eltron doorstroomboiler DHB-E 11kW

Een elektrische doorstromer, ook wel elektrische geiser genoemd, is een compact en eenvoudig te monteren apparaat. Het bestaat uit een buis waar aan de ene kant het koude leidingwater instroomt en aan de andere kant het verwarmde water weer uit komt. In de spiraal zijn elektrische verwarmingsdraden aanwezig. Deze leveren voldoende energie om het doorstromende water direct op te warmen tot de ingestelde temperatuur, tot maximaal 60 graden.

Let op: functioneert alleen met een krachtstroom aansluiting van 380V. Bij twijfel, neem contact met ons op.
 

€465,00
Levertijd 2-3 werkdagen

Stiebel Eltron Warmtepompboiler WWK301 SOL 233584

Stiebel Eltron Warmtepompboiler WWK301 SOL

De stekkerklare warmtepompboiler WWK 301 electronic SOL maakt een efficiënte warmwatervoorziening mogelijk van verschillende tappunten met gebruik van hernieuwbare energie. Het compact toestel kan snel en eenvoudig als circulatieapparaat geïnstalleerd worden en zo efficiënt de aanwezige warmte gebruiken, die afgegeven werd door de diepvriezer, droogkast, verwarming of andere warmteopwekker. Het kan ook, waar gewenst, de buitenlucht als warmtebron gebruiken door middel van een kanaalaansluiting. U kan vrij kiezen waar de luchtkanalen aangesloten worden: aan de zijkant en/of aan de bovenkant van het toestel (voor luchtgeleiding "boven" is het toebehoren "LUS 221/301" noodzakelijk). Dit biedt de grootste flexibiliteit voor de plaatsing in de opstelruimte en de installatie. De zeer efficiënte warmtepomp met een perfect geïsoleerd boilervat in een aantrekkelijk design haalt uitstekende rendementen. Het groot bedieningscomfort van de elektronische regeling met lcd-display vervolmaakt het geheel. Informatie zoals het momenteel beschikbaar volume mengwater van +40 °C, is onmiddellijk afleesbaar. De hoogwaardige uitrusting omvat een onderhoudsvrije gelijkspanningsanode en een nood-/bijverwarming. Via de ingebouwde contactingang kunt u externe signaalgevers aansluiten, zoals een fotovoltaïsche installatie, om zelf geproduceerde zonnestroom te gebruiken (specifieke omvormer vereist) of waar mogelijk gebruik te maken van een laagtarief signaal.
 

Kenmerken Stiebel Eltron Warmtepompboiler WWK301 SOL

 • Warmtepompboiler
 • Compacte serie voor werking op circulatielucht, luchtkanaal of buitenlucht
 • 292 liter boilervolume
 • SOL-variant ook met geïntegreerde warmtewisselaar voor aansluiting van een externe warmteopwekker (bijv. zonnethermie of een bestaand verwarmingssysteem)
 • Haalt de hoogst mogelijke energieklasse A+
 • Hoge flexibiliteit bij opstelling en installatie
 • Hygiënische warmwatertemperatuur tot 65 °C mogelijk in zuivere warmtepompwerking
 • SmartGrid – toekomstgerichte technologie
€3.080,00
Levertijd 2-3 werkdagen