Itho Daalderop

Om te zorgen dat je niet zonder warm water komt te zitten in je woning, bieden de innovatieve Itho Daalderop boilers een betrouwbare en kwalitatieve oplossing. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en complexe lastechniek, biedt Itho Daalderop al vele jaren boilers die je niet in de steek laten als je warm water nodig hebt. Bekijk de collectie en zoek jouw nieuwe Daalderop boiler uit!

Het merk Itho Daalderop

Itho Daalderop is een Nederlands merk dat de grootste boilerfabrikant van Nederland is. Ze zijn marktleider voor kleine boilers. Dat komt onder meer doordat Itho Daalderop boilers krachtpatsers zijn. Er zijn verschillende soorten en maten verkrijgbaar, waaronder een elektrische boiler met een smartfunctie. Natuurlijk hebben de boilers een laag verbruik waardoor er energie bespaard kan worden in jouw huishouden.

Hoog comfort met Itho Daalderop boiler

Itho Daalderop biedt een assortiment met verschillende type boiler. Zo kun je onder meer kiezen voor een keukenboiler of juist een plintboiler. De boilers van Itho Daalderop worden gemaakt van koper. Dit materiaal heeft een lange levensduur en is zeer onderhoudsarm. Zo heeft jouw Daalderop boiler minimaal onderhoud nodig.

Daalderop boiler kopen bij Boilermarkt

Voor de aankoop van Itho Daalderop boilers kies je natuurlijk niet zomaar voor een winkel. Boilermarkt is specialist in boilers. Je geniet bij ons van de hoogste service en advies van daadwerkelijke experts. Ook vind je in ons assortiment boilers in verschillende maten. Ben je op zoek naar een 80 liter uitvoering of juist een kleine boiler met een inhoud van 10 om direct warm water uit de kraan te krijgen? Bekijk de mogelijkheden in ons assortiment.

Heb je vragen over boilers of wil je samen kijken wat de beste Itho Daalderop boiler voor jouw gebruik is? Neem gerust contact met ons op. We kijken graag met je mee en helpen je de beste elektrische boiler uit te zoeken!

Daalderop Close-In Compact Plintboiler 5 liter zonder aansluitset 070210636

De Daalderop Close-in Compact 5 liter keukenboiler is een boiler voor in het keukenkastje óf onder de plint waarmee je geniet van direct warm water. Het water wordt verwarmd door een elektrisch element 1500W. De temperatuur is niet in te stellen. De boiler is voorzien van het energielabel B. Dus ook de elektrische close-in boilers van het bekende merk Itho Daalderop koop je bij boilermarkt.nl!
 
  • Inhoud boiler: 5 liter
  • Energielabel: B
  • Temperatuur: 65C
309,00
Morgen in huis! in huis!