Elektrische boiler

Ben je op zoek naar een grote elektrische boiler voor in je woning? Heb je behoefte aan warm water en zoek je hiervoor een goede grote electrische warm water boiler? Of is je huidige grote elektrische wandboiler kapot en dient deze vervangen te worden?

Breed assortiment grote elektrische boilers

Bij Boilermarkt.nl ben je aan het juiste adres voor vrijwel alle soorten elektrische boilers. Grote boilers maar ook kleine boilers, staande boilers en elektrische doorstromers. 
De grote boilers zijn er in verschillende afmetingen, met boilers van 30 liter of 50 liter, 80 liter boilers, boilers 100 liter, 120 liter boilers, 150 liter boilers, oplopend naar maar liefst 200 liter, 300 liter of 400 liter boilers. Boilermarkt.nl heeft een breed assortiment grote elektrische boilers, met grote electrische boilers van Stiebel Eltron en AEG boilers. Zo kun je altijd beschikken over voldoende warm water. Wellicht is een Stiebel Eltron elektrische boiler van 150 liter of een AEG boiler 100 liter iets voor jou? Boilermarkt.nl heeft het allemaal! Ook Itho Daalderop en Inventum zijn bekende aanbieders van grote electrische boilers, zoals de elektroboiler 80 liter Itho Daalderop. 

Budget Medium Premium Line boilers

Op het gebied van elektrische boilers zijn er talloze mogelijkheden. Voor iedere situatie en ieder budget is er een passende oplossing. Speciaal voor de grote elektrische boilers heeft Boilermarkt de BudgetMedium en Premium Line ontwikkeld. Zo beschik je altijd over voldoende warm water.
Welk formaat boiler je nodig hebt, is sterk afhankelijk van je gezinssamenstelling en het gewenste gebruik. Maar ook je budget kan van invloed zijn op je keuze. Daarom biedt Boilermarkt.nl een BudgetMedium en Premium Line. Kom je er niet uit? Wil je graag advies? Weet je niet precies welk type boiler je nodig hebt? Raadpleeg dan onze boiler selectiehulp of neem gewoon even contact op. Onze specialisten voorzien je graag van een advies op maat.

Elektrische boiler kopen

Een elektrische boiler kopen bij Boilermarkt.nl

Onze aansluitpakketten met aansluitmateriaal zijn eenvoudig via de webshop te bestellen. Voor projecten op de zakelijke markt, waarbij grotere aantallen wenselijk zijn, is boilermarkt.nl de ideale partij met bijvoorbeeld grote Stiebel Eltron boilers. Neem hiervoor contact met ons op. Onze boilers zijn voordelig geprijsd en het verzenden is gratis. Gratis retourneren is bij boilermarkt.nl vanzelfsprekend. Ook montage kan door ons verzorgd worden. Heb je nog vragen, dan is onze klantenservice 24/7 bereikbaar voor al je vragen omtrent warmwaterketels of een warmwatervat.

Hoe lang gaat een elektrische boiler mee?

Alle elektrische boilers die je vindt in onze winkel zijn enkel van gerenommeerde A-merken. De boilers van onder meer AEG, Tatramat en Stiebel Eltron zijn allen voorzien van meerdere keurmerken. Dit houdt praktisch gezien in dat de boiler een minimale levensduur heeft van 15 jaar. Onderstaande instanties en certificaten zetten dit extra kracht bij:

Ga direct naar:

Grote boilers
Boiler Budget Line
Boiler Medium Line
Boiler Premium Line
Boiler keuzehulp
Montage
Aansluitmateriaal