15 liter boiler

Wil je een kleinere boiler in de (bij)keuken plaatsen om het water daar direct op te warmen? Dan is een boiler van 15 liter de perfecte optie. Bij Boilermarkt.nl bieden we diverse keukenboilers in 15 liter model. Deze zijn erg praktisch als je zelf de handwas van de vuile vaat doet. Je kunt zonder vaatwasser namelijk wel wat extra warm water in de keuken gebruiken. Het warme water van een 15 liter boiler kun je naar eigen wens mengen met koud water met de keukenkraan. 

>>> Bekijk onze 15 liter boilers! <<<

 
Sfeerfoto van keukenboiler Productfoto keukenboiler van 15 liter
 

Stiebel Eltron keukenboiler 15 liter

Wij bieden boilers van 15 liter aan van het merk Stiebel Eltron. Dit Duitse merk heeft een leidende positie op de Europese markt als het gaat om boilers. Ook in Nederland wint het merk steeds meer aan populariteit. Als je kiest voor een boiler 15 liter van Stiebel Eltron kies je voor kwaliteit tegen een scherpe prijs en duurzaam omgaan met energie. Bekijk hier direct boilers van Stiebel Eltron.
 

Type 15 liter boiler

Als je een keukenboiler van 15 liter gaat kopen, kom je twee typen tegen: close-in en close-up. Bij Boilermarkt bieden we deze allebei aan. Een close-in 15 liter boiler plaats je in het keukenkastje onder de gootsteen. Een close-up boiler daarentegen bevestig je boven de gootsteen. Beide zorgen dat je snel over warm water in de keuken beschikt. Bekijk hier onze modellen 15 liter boilers.

Stiebel Eltron SHC Close-in boiler 15 liter
De Stiebel Eltron SHC 15 heeft een inhoud van 15 liter en kan worden geplaatst als de kraan zich boven de boiler bevindt. De temperatuur is instelbaar tot 65°C. Geen waterverspilling van koud of lauw water. Geen energieverspilling door opgewarmd water dat in de leiding achterblijft en weer afkoelt. Cold fill en Hot fill aansluiting mogelijk. Boilervat van hoogwaardig staal. 2 jaar garantie

Prijs: €145,00
Stiebel Eltron SH close-up keuken boiler 15 liter
De Stiebel Eltron 15 liter bovenbouw boiler SH heeft een inhoud van 15 liter en kan worden geplaatst, als de kraan zich onder de boiler bevindt. Temperatuur instelbaar tot 82°C. Direct warm water en dus geen waterverspilling van koud of lauw water. Geen energieverspilling door opgewarmd water dat in de leiding achterblijft en weer afkoelt. Cold fill en Hot fill aansluiting mogelijk. Boilervat van hoogwaardig staal. 2 jaar garantie

Prijs: €239,00

Kenmerken boiler 15 liter

 • Onze boilers van 15 liter zijn voorzien van energielabel A.
 • Wij bieden verschillende modellen die het water tot verschillende temperaturen tot wel 82 graden kunnen opwarmen. 
 • Je geniet van 2 jaar garantie op de boilers. 
 • De boilers van 15 liter hebben een lange levensduur 
 • De 15 liter boiler is zuinig in gebruik door een hoge isolatiewaarde. 
 • Je verspilt geen energie doordat opgewarmd water dat in de leiding achterblijft weer afkoelt. 
 • Eenvoudig te installeren.  

Montage

In de meeste gevallen kun je de 15 liter boiler zelf monteren. Afhankelijk van het type kun je hem dus in een keukenkastje onder het aanrecht bevestigen of juist boven de gootsteen. Het nog wel nodig om een boileraansluitset bij de keukenboiler van 15 liter te kopen. Via onze webshop kun je eenvoudig het aansluitmateriaal kopen, zoals de aansluitset of inlaatcombinatie. Wil je liever dat een specialist de montage op zich neemt? Wij verzorgen dit graag voor je. Neem vooral contact op met onze montagedienst voor meer informatie. 
 

Boiler keuzehulp

Ben je trouwens op zoek naar een boiler met minder capaciteit? Dan bieden we bij Boilermarkt.nl ook keukenboilers van 5 liter en van 10 liter. In onderstaand overzicht zetten we graag voor je op een rij welke boiler je het beste in welke situatie kunt gebruiken.
 
 Variant 5 liter 10 liter 15 liter
 Gebruik In combinatie met een vaatwasser In bezit van een vaatwasser, maar ook regelmatig handafwas Geen vaatwasser. Toegewezen op handafwas
 Energielabel A A A
Logo van Boilermarkt.nl
(Gratis verzending, 30 dagen bedenktijd én gratis retourneren)


Waarom bij Boilermarkt.nl bestellen?

 • Wij doen ons best om de boilers zo snel mogelijk te leveren. Vaak geldt: vandaag besteld, morgen in huis!  
 • Voor België kun je rekening houden met 2 werkdagen levertijd. Voor zakelijke klanten uit België, kunnen wij een factuur zonder BTW maken. 
 • Wij staan voor service en kunnen gepersonaliseerd advies geven
 • Wij leveren hoogwaardige kwaliteitsproducten van bekende merken
 • Onze boilers zijn geschikt voor zowel particulieren als installateurs
 • Wij bieden gratis verzending, 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
 • Natuurlijk bevat onze webshop veilige betaalmethodes 
 • Als extra bieden we een montagedienst met specialisten 
 • Onze specialisten zitten klaar om je telefonisch of via de mail van advies te voorzien