15 liter boiler

Boilermarkt.nl is een webshop die vrijwel alle soorten elektrische boilers levert, van groot tot klein. Heb je een kleine boiler in je keuken nodig? Heb je geen vaatwasser en ben je toegewezen op handafwas? Of heeft je huidige elektrische boiler het begeven en dient deze vervangen te worden? Een 15 liter boiler biedt mogelijk de oplossing. Een close-in boiler van 15 liter wordt vaak gebruikt als je bent toegewezen op handafwas. In dit geval is er meer warm water nodig dan in een situatie met een vaatwasser. Een boiler van 15 liter levert dus 15 liter warm water, waarmee je koud water gaat mengen naar je keukenkraan. De keukenboilers zijn ook verkrijbaar met minder capaciteit, je lees hier later in het artikel meer over.
 
Sfeerfoto van keukenboiler Productfoto keukenboiler van 15 liter
 

Keukenboilers van 15 liter: Stiebel Eltron

Op Boilermarkt bieden wij 15 liter keukenboilers aan van Stiebel Eltron. Bij Boilermarkt zijn wij zeer enthousiast over Stiebel Eltron. Dit is een Duits bedrijf met een leidende positie op de Europese markt, in Nederland wint het merk ook steeds meer populariteit. Stiebel Eltron staat bekend om kwaliteit, scherpe prijzen en duurzaam omgaan met energie. De boilers van 15 liter worden alleen los aangeboden. Bij aankoop van een keukenboiler is het wel noodzakelijk om een boileraansluitset te kopen.

Waarom zou ik bij Boilermarkt kopen?

Boilermarkt levert alleen maar boilers van goede kwaliteit. Daarnaast leveren wij ook goede service. Bij Boilermarkt krijgt u gratis verzending, 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren, veilige betaalmethodes en zijn wij 24/5 bereikbaar. En kan of wil je de boiler niet zelf installeren? Dan kan je ook gebruik maken van onze montagedienst door onze specialist.

Montage (installeren)

Het is in de meeste gevallen mogelijk om een boiler zelf te monteren. Maar heb je toch liever dat een specialist de montage verzorgd? Boilermarkt.nl verzorgt de montage graag voor je. En als je de montage gewoon zelf gaat verzorgen, dan kan je via onze webshop eenvoudig het aansluitmateriaal kopen, zoals de aansluitset of inlaatcombinatie.

Gratis verzenden en retourneren plús 30 dagen bedenktijd!

De verzending van het product is gratis en besteld u voor 16.30 dan geldt (in vrijwel alle gevallen) dat de boiler morgen bij je bezorgd wordt. Je zit ook niet meteen vast aan het product, want je hebt 30 dagen bendenktijd en kan het product gratis retourneren!

Bent u een Belgische klant? Dan kan je het beste rekening houden met 2 werkdagen levertijd en daarnaast komen er voor Belgische klanten ook verzendkosten bij. Voor zakelijke klanten uit België, kunnen wij een factuur zonder BTW maken.

Vind nu de perfecte keukenboiler voor jouw situatie

De 15 liter boiler is perfect als u bent toegewezen op handafwas, maar mocht je op zoek zijn naar een boiler met minder capaciteit dan vind je op Boilermarkt ook keukenboilers van 5 en 10 liter. De keukenboilers zijn van goede kwaliteit en scherp geprijsd! In onderstaand overzicht hebben wij voor u even de verschillen tussen de keukenboilers opgesomd.
 
 Variant 5 liter 10 liter 15 liter
 Gebruik In combinatie met een vaatwasser In bezit van een vaatwasser, maar ook regelmatig handafwas Geen vaatwasser. Toegewezen op handafwas
 Energielabel A A A
Logo van Boilermarkt.nl
(Gratis verzending, 30 dagen bedenktijd én gratis retourneren)