15 liter boiler

Wil je een kleinere boiler in de keuken plaatsen om het water daar direct op te warmen? Dan is een boiler van 15 liter de perfecte optie. Bij Boilermarkt.nl bieden we diverse keukenboilers in 15 liter model. Deze zijn erg praktisch als je zelf de handwas van de vuile vaat doet. Dus als je geen vaatwasser hebt en extra warm water kunt gebruiken. Een 15 liter boiler levert 15 liter warm water. Je kunt dit naar eigen wens mengen met koud water met de keukenkraan.  
 
Sfeerfoto van keukenboiler Productfoto keukenboiler van 15 liter
 

Stiebel Eltron keukenboiler 15 liter

Wij bieden boilers van 15 liter aan van het merk Stiebel Eltron. Dit Duitse merk heeft een leidende positie op de Europese markt als het gaat om boilers. Ook in Nederland wint het merk steeds meer aan populariteit. Als je kiest voor een boiler 15 liter van Stiebel Eltron kies je voor kwaliteit tegen een scherpe prijs en duurzaam omgaan met energie. Het is nodig om een boileraansluitset bij de keukenboiler van 15 liter te kopen. Ben je trouwens op zoek naar een boiler met minder capaciteit? Dan bieden we bij Boilermarkt.nl ook keukenboilers van 5 liter en van 10 liter. In onderstaand overzicht zetten we graag voor je op een rij welke boiler je het beste in welke situatie kunt gebruiken.
 
 Variant 5 liter 10 liter 15 liter
 Gebruik In combinatie met een vaatwasser In bezit van een vaatwasser, maar ook regelmatig handafwas Geen vaatwasser. Toegewezen op handafwas
 Energielabel A A A
Logo van Boilermarkt.nl
(Gratis verzending, 30 dagen bedenktijd én gratis retourneren)


Kenmerken boiler 15 liter

Onze boilers van 15 liter zijn voorzien van energielabel A. Wij bieden verschillende modellen die het water tot verschillende temperaturen tot wel 82 graden kunnen opwarmen. Verder geniet je van 2 jaar garantie op de boilers. De boilers van 15 liter hebben een lange levensduur en zijn zuinig in gebruik door een hoge isolatiewaarde. Verder verspil je geen energie doordat opgewarmd water dat in de leiding achterblijft weer afkoelt. En ze zijn eenvoudig te installeren.  

Montage 15 liter boiler

In de meeste gevallen kun je de 15 liter boiler zelf monteren. Je kunt hem bijvoorbeeld in een keukenkastje onder het aanrecht bevestigen. Via onze webshop kun je eenvoudig het aansluitmateriaal kopen, zoals de aansluitset of inlaatcombinatie. Wil je liever dat een specialist de montage op zich neemt? Wij verzorgen dit graag voor je. Neem vooral contact op met onze montagedienst voor meer informatie. 

Gratis verzending en retourneren

Een keukenboiler van 15 liter versturen we geheel gratis bij Boilermarkt.nl. Normaal gesproken geldt dat als je op werkdagen voor 16.30 uur een bestelling plaatst, deze de volgende dag al bezorgd wordt. Je geniet verder van 30 dagen bedenktijd en kan het product gratis retourneren! 

Als je vanuit België een boiler van 15 liter bestelt, kan je het beste rekening houden met 2 werkdagen levertijd. Daarnaast komen er voor Belgische klanten ook verzendkosten bij. Voor zakelijke klanten uit België, kunnen wij een factuur zonder BTW maken. Neem hiervoor contact met ons op. 

Waarom bij Boilermarkt.nl bestellen

  • Wij beloven dat we ons best doen om de boilers snel te leveren. 
  • Wij staan voor service en kunnen gepersonaliseerd advies geven
  • Wij leveren hoogwaardige kwaliteitsproducten van bekende merken
  • Onze boilers zijn geschikt voor zowel particulieren als installateurs
  • Wij bieden gratis verzending, 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Natuurlijk bevat onze webshop veilige betaalmethodes 
  • Als extra bieden we een montagedienst met specialisten