10 liter boiler

Op Boilermarkt vind je vrijwel alle soorten elektrische boilers. Zoek je een kleine boiler voor in je keuken? Heb je een vaatwasser maar ook regelmatig handafwas? Of heeft je huidige elektrische boiler het begeven en moet deze vervangen worden? Dan is de kans groot dat een 10 liter boiler (close-in boiler) is wat je zoekt. Een close-in boiler van 10 liter wordt voornamelijk gebruikt in combinatie met een vaatwasser. De vaatwasser wordt vaak gebruikt maar daarnaast vindt er ook vaak handafwas plaats. Een 10 liter boiler bevat dus 10 liter warm water, waarmee je koud water gaat mengen naar je keukenkraan. De keukenboilers zijn ook beschikbaar met een andere inhoud, hier later in het artikel meer over.
 

Sfeerfoto van keukenboiler Productfoto keukenboiler 10 liter
 

Keukenboilers van 10 liter: Stiebel Eltron, Tatramat, AEG en meer

Op Boilermarkt bieden wij 10 liter keukenboilers aan van Stiebel Eltron, Tatramat en AEG. Bij Boilermarkt zijn wij zeer enthousiast over Stiebel Eltron. Dit is een Duits bedrijf met een leidende positie op de Europese markt, in Nederland wint het merk ook steeds meer populariteit. Stiebel Eltron staat bekend om kwaliteit, scherpe prijzen en duurzaam omgaan met energie. De boilers van 10 liter worden op verschillende manieren aangeboden. Je kunt een losse 10 liter boiler kopen, maar je ook een 10 liter close-in boiler set kopen. De set bestaat uit een 10 liter boiler en een kraan. Bij aankoop van een keukenboiler is het wel noodzakelijk om een boileraansluitset te kopen.

Waarom zou ik bij Boilermarkt kopen?

Boilermarkt levert alleen maar boilers van goede kwaliteit. Daarnaast leveren wij ook goede service. Bij Boilermarkt krijgt u gratis verzending, 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren, veilige betaalmethodes en zijn wij 24/5 bereikbaar. En kan of wil je de boiler niet zelf installeren? Dan kan je ook gebruik maken van onze montagedienst door onze specialist.

Montage (installeren)

Het is in de meeste gevallen mogelijk om een boiler zelf te monteren. Maar heb je toch liever dat een specialist de montage verzorgd? Boilermarkt.nl verzorgt de montage graag voor je. En als je de montage gewoon zelf gaat verzorgen, dan kan je via onze webshop eenvoudig het aansluitmateriaal kopen, zoals de aansluitset of inlaatcombinatie.

Gratis verzenden en retourneren plús 30 dagen bedenktijd!

De verzending van het product is gratis en besteld u voor 16.30 dan geldt (in vrijwel alle gevallen) dat de boiler morgen bij je bezorgd wordt. Je zit ook niet meteen vast aan het product, want je hebt 30 dagen bendenktijd en kan het product gratis retourneren!

Bent u een Belgische klant? Dan kan je het beste rekening houden met 2 werkdagen levertijd en daarnaast komen er voor Belgische klanten ook verzendkosten bij. Voor zakelijke klanten uit België, kunnen wij een factuur zonder BTW maken.

Vind nu de perfecte keukenboiler voor jouw situatie

De 10 liter boiler is de meest voorkomende boiler, maar mocht je op zoek zijn naar een boiler met een andere inhoud dan vind je op Boilermarkt ook keukenboilers van 5 en 15 liter. De keukenboilers zijn van goede kwaliteit en scherp geprijsd! In onderstaand overzicht hebben wij voor u even de verschillen tussen de keukenboilers opgesomd.
 
 Variant 5 liter 10 liter 15 liter
 Gebruik In combinatie met een vaatwasser In bezit van een vaatwasser, maar ook regelmatig handafwas Geen vaatwasser. Toegewezen op handafwas
 Energielabel A A A
Logo van Boilermarkt.nl
(Gratis verzending, 30 dagen bedenktijd én gratis retourneren)