10 liter boiler

Wil je altijd over warm water in de keuken beschikken? En heb je een vaatwasser maar doe je ook regelmatig een handwas? Dan biedt een 10 liter boiler de oplossing. Een close-in boiler van 10 liter wordt voornamelijk gebruikt in combinatie met een vaatwasser. En als je daarnaast ook vaak een handafwas doet. Een boiler 10 liter bevat dus 10 liter warm water, waarmee je koud water gaat mengen naar je keukenkraan. Als je een extra boiler in de keuken wilt of je huidige elektrische boiler vervangen moet worden, kies je voor een keukenboiler 10 liter. 

>>> BEKIJK HIER ONS ASSORTIMENT BOILER 10 LITER <<<

Sfeerfoto van keukenboiler Productfoto keukenboiler 10 liter
 

Keukenboiler 10 liter

De 10 liter boiler is altijd bedoeld voor in de keuken. Het is een zuinige en compacte boiler. De keukenboilers van 10 liter die je in het assortiment van Boilermarkt.nl vindt, zijn boilers die je in het keukenkastje plaatst. Je ziet deze boilers dus niet, omdat ze zijn weggewerkt. Wij bieden 10 liter boilers van diverse merken aan. Wij zijn zeer enthousiast over de boiler 10 liter van Stiebel Eltron. Dit merk staat bekend om kwaliteit, scherpe prijzen en duurzaam omgaan met energie. Je vindt in ons assortiment losse keukenboilers van 10  liter, alsook sets. Hierbij wordt een boiler 10 liter direct gecombineerd met een kraan. Graag zetten we een aantal 10 liter keukenboilers voor je op een rij. 
 

Stiebel Eltron SHC close-in keuken boiler 10 liter

De Stiebel Eltron SHC 10 heeft een inhoud van 10 liter en kan worden geplaatst, als de kraan zich boven de boiler bevindt. De temperatuur is instelbaar tot 65°C en hij geeft direct warm water. Deze 10 liter boiler heeft energielabel A. Je voorkomt energieverspilling doordat opgewarmd water dat in de leiding achterblijft weer afkoelt. Ook heb je geen waterverspilling van koud of lauw water. 

 

Stiebel Eltron SH Close-up keuken boiler 10 liter


De Stiebel Eltron 10 liter bovenbouw boiler SH heeft een inhoud van 10 liter en kan worden geplaatst, als de kraan zich onder de boiler bevindt. Deze boiler wordt dus boven de kraan geplaatst. De aansluitingen bevinden zich dan ook aan de onderkant. Deze boiler 10 liter heeft een temperatuur die instelbaar is tot 82°C. Hij biedt direct warm water, zonder waterverspilling van koud of lauw water. Ook heb je geen energieverspilling door opgewarmd water dat in de leiding achterblijft en weer afkoelt. Je geniet van 2 jaar garantie bij deze boiler. 

 
 

Close in boiler 10 liter aansluiten

In principe kun je de close in boiler 10 liter makkelijk zelf monteren. Je ontvangt een uitgebreide handleiding bij de boiler. En in onze webshop vind je al het aansluitmateriaal dat je nodig hebt, zoals de aansluitset of een inlaatcombinatie. Bij aankoop van een close in boiler 10 liter is het namelijk noodzakelijk om een boileraansluitset te kopen. Heb je lever dat een specialist de montage verzorgt? Wij bieden ook een montageservice

Boiler 10 liter kopen bij Boilermarkt.nl 

Een boiler 10 liter in jouw keuken plaatsen? Dankzij onze voorraden kunnen wij veel producten direct leveren. Als je voor 16.30 uur bestelt, kun je morgen al genieten van je nieuwe keukenboiler 10 liter en warm water! Je zit trouwens niet meteen vast aan het product. Wij bieden namelijk 30 dagen bedenktijd en je kunt het product gratis retourneren. Ben je een klant uit België? Houd dan rekening met een levertijd van 2 dagen voor producten die op voorraad zijn en verzendkosten. Natuurlijk maken wij graag een factuur zonder BTW voor zakelijke klanten uit België. 

Vind de perfecte keukenboiler

De 10 liter boiler is de veel voorkomende boiler. Ben je op zoek zijn naar een boiler met een andere inhoud dan vind je op Boilermarkt.nl ook: 
De keukenboilers zijn van goede kwaliteit en scherp geprijsd! In onderstaand overzicht hebben wij de verschillen tussen de keukenboilers opgesomd.
 
 
 Variant 5 liter 10 liter 15 liter
 Gebruik In combinatie met een vaatwasser In bezit van een vaatwasser, maar ook regelmatig handafwas Geen vaatwasser. Toegewezen op handafwas
 Energielabel A A A
Logo van Boilermarkt.nl
(Gratis verzending, 30 dagen bedenktijd én gratis retourneren)