220V en 380V boilers

220V en 380V boilers

De netspanning in Nederland was vroeger ongeveer 220 Volt. In 1985 is bepaald dat dit in heel Europa langzaam verhoogd zou worden naar 230 Volt. Ook bij het plaatsen van een elektrische boiler heb je keuze op dit gebied.

Boilers van 230 V

Een boiler van 230V wordt aangesloten op het normale elektranetwerk. De boiler wordt met een vaste aansluiting gemonteerd (zonder stekker) of met een stekker aansluiting. Dit wordt bij de boilers aangegeven in het productoverzicht.

Boilers van 380 V

Boilers van 380V worden aangesloten op krachtstroom. Er dient dan krachtstroom in de woning (of andere toepassing) aanwezig te zijn. Vaak worden deze boilers aangesloten op een vermogen tussen de 4 en 6 kW. Boilermarkt.nl heeft boilers die geschikt zijn voor 230V en/of 380V.

Boiler selectiehulp

Kom je er niet uit en wil je graag advies? Weet je niet precies welk type boiler je nodig hebt? Bijvoorbeeld welke boiler het beste aansluit op jouw gezinssamenstelling en douchegedrag? Raadpleeg dan onze boiler selectiehulp. Of neem even contact met ons op. We staan je graag te woord met deskundig advies van onze specialisten. Wel zo makkelijk. We zijn te bereiken op: 073 - 612 18 55. Heb je hulp nodig bij de montage? Boilermarkt.nl verzorgt de montage graag voor je.

Waarom kiezen voor een elektrische boiler?

Elektrische boilers zijn vaak kleiner dan gasboilers, hebben minder onderhoud nodig, hebben geen rookgasafvoer nodig en kunnen overal worden geplaatst waar water en elektra aangelegd zijn. Oftewel: een elektrische boiler past vrijwel altijd!

Gratis verzenden en gratis retourneren

Aansluitpakketten met aansluitmateriaal zijn tevens eenvoudig via deze webshop te bestellen. Voor projecten op de zakelijke markt, waarbij grotere aantallen gewenst zijn, is boilermarkt.nl de ideale partij met bijvoorbeeld grote Stiebel Eltron boilers. Neem hiervoor contact met ons op. Onze boilers zijn voordelig geprijsd en het verzenden is gratis. Gratis retourneren is bij boilermarkt.nl vanzelfsprekend. Ook montage kan door ons verzorgd worden. Heb je nog vragen? Onze klantenservice is 24/7 bereikbaar voor al je vragen omtrent warmwaterketels of een warmwatervat.

Ga direct naar:

- Boiler selectiehulp
- Grote boilers 230V
- Grote boilers 230V of 380V
- Montage
- Aansluitmateriaal