30 liter boiler

Boiler 30 liter | Boilermarkt.nl

Een boiler 30 liter is zeer geschikt als je op zoek bent naar warm water voor bijvoorbeeld de douche. Deze grote boiler biedt je grotere hoeveelheden warm water. Kies voor een 30 liter boiler als je huidige boiler kapot is en aan vervanging toe is. Of mogelijk beschik je nu over een boiler met een capaciteit van minder liter en ben je op zoek naar een grotere boiler. Bekijk vooral ons assortiment kwalitatieve boilers 30 liter. 

Boiler 30 liter kopen

Met een 30 liter boiler beschik je altijd voor voldoende warm water. Bij Boilermarkt bieden we boiler 30 liter van het merk Stiebel Eltron. Dit merk biedt hoge kwaliteit boilers tegen aantrekkelijke prijzen. We weten namelijk dat je budget van invloed kan zijn op je keuze. Wij bieden daarom voor de boilers van 30 liter zowel een model in de medium lijn als in de premium lijn aan. Als je er niet uitkomt welke boiler je precies nodig hebt, kun je altijd contact met ons opnemen. 

Kenmerken 30 liter boiler

  • Onze boilers van 30 liter hebben een energieklasse A of B. 
  • Ze verbruiken minimaal stroom en hebben nagenoeg geen warmteverlies. 
  • Ze kunnen een ruime hoeveelheid warm water leveren tot maximaal 85°C, dit kun je zelf instellen. 
  • Het boilervat is gemaakt van hoogwaardig staal. 
  • En de 30 liter boilers hebben een lange levensduur. 

boiler 30 literStiebel Eltron Elektrische Boiler 30 Liter PSH Universal EL 231150

De Stiebel Eltron Medium Line 30 liter PSH Universal heeft een inhoud van 30 liter. De Medium Line elektrische boilers leveren direct een ruime hoeveelheid warm water van maximaal 85°C. Deze boilers zijn vierkant vormgegeven en kunnen zowel verticaal als horizontaal aan de wand opgehangen worden.
 
De ECO functionaliteit combineert constant warm water met een hoog rendement. Efficiëntie en duurzaam warm water kunnen samengaan door drie ECO functies. Deze functie zorgt er voor dat de temperatuur van de boiler en het moment van warm water wordt bepaald aan de hand van het tapgedrag van de gebruiker. Dit is met name gunstig, wanneer nauwelijks warm water vereist is (bijvoorbeeld 's-nachts). Het LCD scherm toont de beschikbare hoeveelheid warm water, het energieverbruik, de gewenste temperatuur, evenals allerlei informatie over de huidige status.

Prijs: €429,00

30 liter boilerStiebel Eltron Elektrische Boiler 30 Liter SHZ LCD ECO 231251

De Stiebel Eltron Premium Line 30 liter SHZ LCD ECO heeft een inhoud van 30 liter. De Premium Line elektrische boilers leveren direct een ruime hoeveelheid warm water van maximaal 85°C. Deze boilers zijn vierkant vormgegeven en worden vertikaaaan de wand opgehangen. De boilers kunnen aangesloten worden op een vermogen tussen de 1 en 6 kW. 

De wandboilers van de serie SHZ LCD ECO koppelen de voortdurende beschikbaarheid van warm water aan een hoog rendement. Met drie ECO-functies kunnen rendement en het verwarmen van water precies worden afgesteld op de behoefte van de gebruiker. Dat is vooral erg gunstig als je op bepaalde momenten maar weinig warm water nodig hebt. Je geeft alle basisinstellingen één keer op via het digitale bedieningspaneel, zodat ze worden opgeslagen. Op het LCD-display met achtergrondverlichting worden bovendien de beschikbare hoeveelheid warm water, het energieverbruik en de op een bepaald moment ingestelde gewenste temperatuur weergegeven, samen met diverse gegevens over de actuele status van de installatie.  

Prijs: €635,00


Online 30 liter boiler kopen

Je kunt je 30 liter boiler makkelijk online bestellen in onze webshop. En doordat we uit voorraad leveren, heb je je nieuwe boiler de volgende dag al in huis. In ons assortiment vind je ook aansluit pakketten en aansluitmateriaal. Zo ontvang je alle benodigdheden in één keer om de boiler aan te sluiten. Wil je dit liever door een specialist laten doen? Ook de montage kan door ons verzorgd worden. En ben je op zoek naar boilers voor de zakelijke markt in grotere aantallen? Neem dan vooral contact met ons op. Onze klantenservice is onder meer via de chat en WhatsApp bereikbaar. 
 

Ga direct naar:

- Douche boiler
- Grote boilers
- Boiler Budget Line
- Boiler Medium Line
- Boiler Premium Line
- Boiler keuzehulp
- Montage