50 liter boiler

Zoek je een grote elektrische 50 liter boiler voor in je woning? Heb je behoefte aan grotere hoeveelheden warm water en zoek je hiervoor een grote electrische warm water boiler? Of is je huidige grote elektrische boiler kapot en dient deze vervangen te worden? Zoek je een grote boiler van 50 liter? Of wellicht een doucheboiler, een 80 liter boiler of 100 liter boiler?
 

Klik & vind nu de perfecte boiler voor jouw situatie
(Gratis verzending, 30 dagen bedenktijd én gratis retourneren)

Keuze voor elektrische boiler 50 liter

Als je een boiler met 50 liter inhoud wilt kopen zijn er talloze mogelijkheden. Voor iedere situatie en budget is er een oplossing te vinden. Wij hebben daarom drie lijnen ontwikkeld, namelijk de Budget, Medium en Premium line. Zo kies je gemakkelijk en snel een boiler die past bij jouw wensen en budget. Hieronder zetten we een aantal aanraders op een rijtje, zodat je meteen een goed beeld krijgt van de verschillende mogelijkheden.

Stiebel Eltron Elektrische Boiler 50 Liter PSH Universal EL 231151

De Stiebel Eltron Medium Line 50 liter PSH Universal heeft een inhoud van 50 liter. De Medium Line elektrische boilers leveren direct een ruime hoeveelheid warm water van maximaal 85°C. Deze boilers zijn vierkant vormgegeven en kunnen zowel verticaal als horizontaal aan de wand opgehangen worden.

De ECO functionaliteit combineert constant warm water met een hoog rendement. Efficiëntie en duurzaam warm water kunnen samengaan door drie ECO functies. Deze functie zorgt er voor dat de temperatuur van de boiler en het moment van warm water wordt bepaald aan de hand van het tapgedrag van de gebruiker. Dit is met name gunstig, wanneer nauwelijks warm water vereist is (bijvoorbeeld 's-nachts). Het LCD scherm toont de beschikbare hoeveelheid warm water, het energieverbruik, de gewenste temperatuur, evenals allerlei informatie over de huidige status.

Prijs: €455,00

Bekijk deze boiler hier

Stiebel Eltron Elektrische Boiler 50 Liter SHZ LCD ECO 231252

De wandboilers van de serie SHZ LCD ECO koppelen de voortdurende beschikbaarheid van warm water aan een hoog rendement. Met drie ECO-functies kunnen rendement en het verwarmen van water precies worden afgesteld op de behoefte van de gebruiker. Dat is vooral erg gunstig als je op bepaalde momenten maar weinig warm water nodig hebt. Je geeft alle basisinstellingen één keer op via het digitale bedieningspaneel, zodat ze worden opgeslagen. Op het LCD-display met achtergrondverlichting worden bovendien de beschikbare hoeveelheid warm water, het energieverbruik en de op een bepaald moment ingestelde gewenste temperatuur weergegeven, samen met allerlei gegevens over de actuele status van de installatie.

De Stiebel Eltron Premium Line 50 liter SHZ LCD ECO heeft een inhoud van 50 liter. De Premium Line elektrische boilers leveren direct een ruime hoeveelheid warm water van maximaal 85°C. Deze boilers zijn vierkant vormgegeven en worden verticaal aan de wand opgehangen. De boilers kunnen aangesloten worden op een vermogen tussen de 1 en 6 kW.

Prijs: €685,00

Bekijk deze boiler hier

Stiebel Eltron Elektrische Boiler Classic 50 liter

De Stiebel Eltron Budget Line 50 liter PSH boiler heeft een inhoud van 50 liter. De Budget Plus-Line elektrische boilers leveren direct een ruime hoeveelheid warm water van maximaal 65°C. Deze boilers zijn rond vormgegeven en kunnen alleen vertikaal aan de wand opgehangen worden.

Het verwarmen van het water treedt in werking zodra er warm water wordt getapt, ongeacht het tijdstip waarop dit plaatsvindt. Aangezien deze boiler uitgerust is met een verwarmingselement van 2000 watt, is de boiler ook bij uitstek geschikt voor situaties waar een snelle opwarming gewenst is.

Prijs: €245,00 €309,00

Bekijk deze boiler hier

Breed assortiment grote elektrische boilers

Bij Boilermarkt.nl ben je aan het juiste adres voor vrijwel alle soorten elektrische boilers. Grote boilers maar ook kleine boilers, staande boilers en elektrische doorstromers

De grote boilers zijn er in verschillende afmetingen, met boilers van 30 liter of 50 liter, 80 liter boilers, boilers 100 liter, 120 liter boilers, 150 liter boilers, oplopend naar maar liefst 200 liter, 300 liter of 400 liter boilers. Boilermarkt.nl heeft een breed assortiment grote elektrische boilers, met grote electrische boilers van Stiebel Eltron en grote AEG boilers. Zo kun je altijd beschikken over voldoende warm water. Wellicht is een Stiebel Eltron elektrische boiler van 50 liter of een AEG boiler 50 liter iets voor jou? Boilermarkt.nl heeft het allemaal! Ook Itho Daalderop en Inventum zijn bekende aanbieders van grote electrische 50 liter boilers, zoals de elektroboiler 50 liter Itho Daalderop. 

Budget Medium Premium Line boilers

Op het gebied van elektrische boilers zijn er talloze mogelijkheden. Voor iedere situatie en ieder budget is er een passende oplossing. Speciaal voor de grote elektrische boilers heeft Boilermarkt de BudgetMedium en Premium Line ontwikkeld. Zo beschik je altijd over voldoende warm water.
Welk formaat boiler je nodig hebt, is sterk afhankelijk van je gezinssamenstelling en het gewenste gebruik. Maar ook je budget kan van invloed zijn op je keuze. Daarom biedt Boilermarkt.nl een BudgetMedium en Premium Line. Kom je er niet uit? Wil je graag advies? Weet je niet precies welk type boiler je nodig hebt? Raadpleeg dan onze boiler selectiehulp of neem gewoon even contact op. Onze specialisten voorzien je graag van een advies op maat.

Gratis verzending en gratis retour

Onze aansluitpakketten met aansluitmateriaal zijn eenvoudig via de webshop te bestellen. Voor projecten op de zakelijke markt, waarbij grotere aantallen wenselijk zijn, is boilermarkt.nl de ideale partij met bijvoorbeeld grote Stiebel Eltron boilers. Neem hiervoor contact met ons op. Onze boilers zijn voordelig geprijsd en het verzenden is gratis. Gratis retourneren is bij boilermarkt.nl vanzelfsprekend. Ook montage kan door ons verzorgd worden. Heb je nog vragen? Onze klantenservice is 24/7 bereikbaar voor al je vragen omtrent warmwaterketels of een warmwatervat.