Doorstroomboiler

Doorstroomboiler

Een doorstroomboiler of doorstroom geiser voorziet je van warm water, net als een gewone elektrische boiler. Toch is er een verschil tussen deze twee soorten doorstroomtoestellen. En dat verschil betreft de manier van opwarmen. Bij een gewone elektrische boiler wordt een hoeveelheid water verwarmd en voortdurend opgeslagen voor direct gebruik. Een electrische doorstromer heeft geen opslag van warm water: er wordt uitsluitend water verwarmd wanneer hieraan direct behoefte is. Dat kan handig zijn, vooral als je dat warme water niet continu nodig hebt. Het kost immers onnodig energie als het water de hele dag warm gehouden moet worden terwijl dat eigenlijk niet nodig is. Natuurlijk kent een doorstromer ook nadelen: doordat een doorstroomtoestel direct aan de vraag om warm water moet kunnen voldoen, kost het meer energie om het water snel op te warmen.   
Heb je in je woning behoefte aan warm water? Denk dan eens na over een elektrische doorstromer. Een doorstroomboiler biedt wellicht uitkomst. Heeft je huidige doorstroomboiler onvoldoende capaciteit of heeft je huidige doorstroomgeiser het begeven en is deze aan vervanging toe? Heb je behoefte aan meer warm water en ben je daarom op zoek naar een doorstroomtoestel? Zoek je een doorstroomboiler van Stiebel Eltron?

Diverse soorten boilers

Boilermarkt.nl heeft vrijwel alle soorten elektrische boilers op voorraad. Grote boilers, kleine boilers, staande boilers en elektrische doorstromers
De doorstromers zijn verkrijgbaar met verschillende vermogens, met doorstroomboilers van 3 kW, 11 kW, 11/13 kW, 13 kW, 18 kW of 18/21/24 kW. Het assortiment doorstroom boilers van Boilermarkt.nl is gerust groot te noemen, met diverse doorstroomboilers van Stiebel Eltron. Zo kun je altijd beschikken over voldoende warm water. Misschien is een Stiebel Eltron doorstromer iets voor jou? Boilermarkt.nl heeft het allemaal!


Doorstroomboilers voor 35 of 60°C

Een elektrische doorstromer bestaat uit een buis waar aan de ene kant het koude leidingwater binnenkomt en aan de andere kant het warme water weer naar buiten gaat. Elektrische verwarmingsdraden zorgen in de spiraal voor de gewenste temperatuur tot maximaal 35°C (mini doorstromers) of 60°C (doorstromers).

Welke doorstromer heb ik nodig?

Zie je door de bomen het bos niet meer en wil je graag advies? Weet je niet precies welk type doorstroomboiler je nodig hebt? Raadpleeg dan onze boiler selectiehulp. Of neem even contact met ons op. We staan je graag te woord met deskundig advies van onze specialisten. Wel zo makkelijk. We zijn te bereiken op: 073 – 612 18 55.

Montage

Een doorstromer heeft een compacte vorm en is eenvoudig aan te sluiten. Hulp nodig bij de montage? Boilermarkt.nl verzorgt de montage graag voor je. Met onze montagedienst installeren wij doorstroomboilers door heel Nederland. Onze aansluitpakketten met aansluitsets of een inlaatcombinatie zijn eenvoudig via de webshop te bestellen.

Verzenden en retourneren gratis!

Voor projecten op de zakelijke markt, waarbij grotere aantallen gewenst zijn, is boilermarkt.nl de ideale partij met bijvoorbeeld Stiebel Eltron doorstromers. Neem hiervoor contact met ons op. Onze boilers en doorstromers zijn voordelig geprijsd en het verzenden is gratis. Gratis retourneren is bij boilermarkt.nl vanzelfsprekend. Heb je nog vragen? Onze klantenservice is 24/7 bereikbaar voor al je vragen omtrent warmwaterketels of warmwatervaten.

Ga direct naar:

- Doorstromers
- Boiler selectiehulp
- Montage
- Aansluitmateriaal