Elektrische keukenboiler

Elektrische keukenboiler

Zoek je een kleine elektrische boiler voor in je keuken? Heb je regelmatig behoefte aan warm water en zoek je hiervoor een goede electrische warm water boiler? Wellicht is je huidige elektrische keukenboiler kapot en dient deze vervangen te worden?

Breed assortiment elektrische boilers

Bij Boilermarkt.nl ben je aan het juiste adres voor vrijwel alle soorten elektrische boilers. Kleine keukenboilers maar ook grote wandboilers, staande boilers en elektrische doorstromers. Kleine keukenboilers zijn bijvoorbeeld close-in boilers van 5 liter, een 10 liter boiler of 15 liter closein boiler. Boilermarkt.nl heeft een breed assortiment elektrische boilers, zoals electrische boilers van Stiebel Eltron, Tatramat en AEG. Ook voor een Itho Daalderop boiler zit je bij Boilermarkt goed. Zo kun je altijd beschikken over warm water. Wellicht is een Tatramat close-in boiler 10 liter of een Stiebel Eltron boiler iets voor jou? Keukenboiler 5 liter, keukenboiler 10 liter, keukenboiler 15 liter: Boilermarkt.nl heeft het allemaal! Ook Itho Daalderop en Inventum zijn bekende aanbieders van electrische boilers, zoals de close-in boiler Itho Daalderop. 

Een kleine elektrische boiler is verkrijgbaar in diverse formaten:

Hierdoor past een elektrische boiler in het keukenkastje altijd. Soms biedt een 5l boiler al voldoende capaciteit, maar ook een elektrische boiler 10 liter of een close in boiler 15 l is uiteraard leverbaar.
Er zijn tevens goedkope elektrische keukenboilers opgenomen in het assortiment, waardoor je ook voor een goedkope electrische keukenboiler bij Boilermarkt terecht kunt en hier altijd de juiste close-in boiler kopen kunt. Elektrische keukenboilers kopen? Boilermarkt.nl even bezoeken!

Aansluitpakketten, grote projecten en gratis retourneren

Zeer voordelig zijn ook onze aansluitpakketten met aansluitmateriaal, eenvoudig via de webshop te bestellen. Ook voor projecten op de zakelijke markt, waarbij grotere aantallen gewenst zijn, is boilermarkt.nl de ideale partij met bijvoorbeeld Stiebel Eltron boilers. Neem hiervoor contact met ons op. Onze boilers zijn voordelig geprijsd en het verzenden is gratis. Gratis retourneren is bij boilermarkt.nl vanzelfsprekend. Ook montage kan door ons verzorgd worden. Heb je nog vragen, dan is onze klantenservice 24/7 bereikbaar voor al je vragen.

Ga direct naar:

- Close-in keukenboiler
- 5 liter boilers
- 10 liter boilers 
- 15 liter boilers 
- Boiler keuzehulp
- Montage
- Aansluitmateriaal