Projecten

Projecten

Voor projecten op de zakelijke markt, waarbij grotere aantallen wenselijk zijn, is boilermarkt.nl de ideale partij met bijvoorbeeld grote Stiebel Eltron boilers. In projecten worden vaak grote elektrische boilers toegepast. Deze kunnen wij leveren in afmetingen van 30 liter tot wel 150 liter. Zoek je een nóg grotere boiler, dan hebben we uiteraard ook staande boilers in het assortiment.

Grotere aantallen vereisen maatwerk

Ben je momenteel bezig met de ontwikkeling of uitvoering van een project en heb je grotere aantallen boilers nodig? Zijn duurzaamheid, prijs en snelle levertijd belangrijk? Neem dan direct contact met ons op of stuur ons een mail met je aanvraag.

Zakelijke markt en advies

Wij leveren voor projecten onze boilers aan installatiebedrijven, projectontwikkelaars, aannemers, woningcorporaties en VVE’s. Voor dergelijke projecten kunnen onze specialisten ook ter plaatse komen en een maatwerk advies uitwerken. Uiteraard kunnen we ook indirect gestookte boilers leveren, tapwater adviezen geven en zonlicht systemen leveren. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Breed assortiment grote electrische boilers

Bij Boilermarkt.nl ben je aan het juiste adres voor vrijwel alle soorten electrische boilers. Grote boilers maar ook kleine boilers, staande boilers en electrische doorstromers
De grote boilers zijn er in verschillende afmetingen, met boilers van 30 liter of 50 liter, 80 liter boilers, boilers 100 liter, 120 liter boilers, 150 liter boilers, oplopend naar staande boilers van 200 liter, 300 liter of 400 liter boilers. Boilermarkt.nl heeft een breed assortiment electrische boilers, met grote electrische boilers van Stiebel Eltron. Zo beschik je altijd over voldoende warm water. Wellicht is een Stiebel Eltron electrische boiler van 150 liter iets voor jou? Boilermarkt.nl heeft het allemaal! Ook Itho Daalderop en Inventum zijn bekende aanbieders van grote electrische boilers, zoals de elektroboiler 80 liter Itho Daalderop. 

Grote electrische boilers zijn verkrijgbaar met verschillende inhoud:

Boiler selectiehulp

Kom je er niet uit en wil je graag advies? Weet je niet precies welk type boiler je nodig hebt? Raadpleeg dan onze boiler selectiehulp. Of neem even contact met ons op. We staan je graag te woord met deskundig advies van onze specialisten.

Gratis verzending en gratis retour bij Boilermarkt.nl

Mis je nog de materialen om de boiler aan te kunnen sluiten? Geen probleem: onze aansluitpakketten met aansluitmateriaal zijn ook eenvoudig via de webshop te bestellen. Onze boilers zijn voordelig geprijsd en het verzenden is gratis. Gratis retourneren is bij boilermarkt.nl vanzelfsprekend. Heb je nog vragen, dan is onze klantenservice 24/7 bereikbaar voor al jouw vragen.

Ga direct naar:

- Grote electrische boilers
- 3 budgetvarianten: Budget, Medium en Premium Line
- Boiler selectiehulp
- Aansluitmateriaal