Scheepsboiler

Om het comfort van een huis naar een boot te halen, gebruik je een scheepsboiler. Hiermee zorg je voor een betrouwbare warmwatervoorziening op jouw boot. Zo kun je heerlijk een warme douche nemen. En heb je voldoende warm water voor in de keuken om te koken en de afwas te doen. 

Grote boilers voor gebruik op schip 

Het verkrijgen van warm water voor tapwater en verwarming stelt op een schip andere eisen aan een elektrische boiler. Er is vaak behoefte aan grote capaciteit, zodat er altijd voldoende warm water is. Een gewone elektrische boiler biedt in dat geval vaak onvoldoende capaciteit. Specifiek voor toepassingen op schepen waar behoefte is aan warm water heeft Boilermarkt scheepsboilers in het assortiment. Dit zijn grote, staande boilers met verschillende inhouden. Zo kun je zelf kijken hoeveel liter je nodig hebt, passend bij jouw persoonlijke situatie.

Onze meest populaire scheepsboilers zijn:

Deze zijn om te bouwen naar 440V voor scheepstoepassingen. Wij hebben vrijwel alle soorten elektrische boilers op voorraad en werken met het merk Stiebel Eltron om kwalitatieve boilers te kunnen bieden. Het assortiment van Boilermarkt.nl is breder dan hier aangegeven. Ben je op zoek naar een ‘speciale’ scheepsboiler? Neem dan even contact met ons op voor meer informatie.

Montage van een scheepsboiler

In principe is het monteren van een scheepsboiler geen heel moeilijke klus. Maar natuurlijk moet het wel goed gebeuren. Raadpleeg daarom nauwkeurig de handleiding van de fabrikant die bij de scheepsboiler geleverd wordt. Wil je de montage aan een specialist overlaten? Boilermarkt.nl verzorgt graag de montage voor je. Met onze montagedienst installeren wij boilers door heel Nederland. Onze aansluitpakketten met aansluitsets of een inlaatcombinatie zijn eenvoudig via de webshop te bestellen.

Online kopen bij Boilermarkt.nl

Ben je eruit welke scheepsboiler het beste bij jouw situatie past? Dan kun je deze eenvoudig onze webshop bestellen. Onze boilers zijn voordelig geprijsd en verzending is gratis. Wij zorgen ervoor dat de boiler snel geleverd wordt. En wist je trouwens dat gratis retourneren bij ons vanzelfsprekend is? Heb je vragen over de aankoop van een scheepsboiler? Wil je weten welk type scheepsboiler je nodig hebt en het beste op jouw schip past? Raadpleeg dan onze boiler selectiehulp. Of neem even contact op met onze klantenservice. Deze is 24/7 bereikbaar voor al je vragen.