Scheepsboiler

Scheepsboiler

Het verkrijgen van warm water voor tapwater en verwarming stelt op een schip andere eisen aan een elektrische boiler. Er is vaak behoefte aan grote capaciteit zodat er altijd voldoende warm water is. Een gewone elektrische boiler biedt in dat geval onvoldoende capaciteit. Specifiek voor toepassingen op schepen waar behoefte is aan warm water heeft Boilermarkt scheepsboilers in het assortiment. Dit zijn staande boilers van 200 liter, 300 liter of 400 liter. Deze zijn om te bouwen naar 440V voor scheepstoepassingen. Heb je op jouw schip behoefte aan meer warm water en ben je daarom op zoek naar een grote staande scheepsboiler? Of is je huidige scheepsboiler aan vervanging toe? Zoek je een grote scheepsboiler van 400 liter? Of misschien een 200 liter scheepsboiler of 300 liter scheepsboiler?

Staande scheepsboilers

Boilermarkt.nl heeft vrijwel alle soorten elektrische boilers op voorraad. Grote boilers, kleine boilers, staande boilers en elektrische doorstromers
De staande scheepsboilers zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, met boilers van 200 liter of 300 liter, oplopend naar maar liefst 400 liter scheepsboilers. Het assortiment elektrische scheepsboilers van Boilermarkt.nl is groot, met electrische scheepsboilers van Stiebel Eltron. Zo kun je altijd beschikken over voldoende warm water. Misschien is een Stiebel Eltron scheepsboiler van 400 liter of een 300 liter boiler van Stiebel Eltron iets voor op jouw schip? Boilermarkt.nl heeft het allemaal!

Onze elektrische scheepsboilers zijn leverbaar in 3 formaten:

Het assortiment van Boilermarkt.nl is breder dan hier aangegeven. Ben je op zoek naar een ‘speciale’ scheepsboiler? Neem dan even contact met ons op voor meer informatie.

Welke boiler heb ik nodig?

Zie je door de bomen het bos niet meer en wil je graag advies? Weet je niet precies welk type scheepsboiler je nodig hebt? Welke boiler het beste past bij jouw schip? Raadpleeg dan onze boiler selectiehulp. Of neem even contact met ons op. We staan je graag te woord met deskundig advies van onze specialisten. Wel zo makkelijk. We zijn te bereiken op: 073 – 612 18 55.

Montage

Heb je hulp nodig bij de montage? Boilermarkt.nl verzorgt de montage graag voor je. Met onze montagedienst installeren wij boilers door heel Nederland. Onze aansluitpakketten met aansluitsets of een inlaatcombinatie zijn eenvoudig via de webshop te bestellen.

Gratis verzenden en retourneren!

Onze boilers zijn voordelig geprijsd en het verzenden is gratis. Gratis retourneren is bij boilermarkt.nl vanzelfsprekend. Heb je nog vragen? Onze klantenservice is 24/7 bereikbaar voor al je vragen omtrent warmwaterketels of warmwatervaten.

Ga direct naar:

- 200 liter boilers
- 300 liter boilers
- 400 liter boilers
- Staande boilers
- Boiler selectiehulp
- Montage
- Aansluitmateriaal