Energie besparen met een Close-in boiler

Duurzaamheid en energie zijn tegenwoordig belangrijke thema’s in Nederlands, maar ook daaarbuiten. Daar sluiten de boilers van boilermarkt.nl perfect bij aan! Met de energiezuinige Close-in boilers bijvoorbeeld! Al onze boilers zijn voorzien van een energielabel A!  Een keukenboiler levert, in tegenstelling tot een cv-ketel, altijd en direct warm water zonder dat daar lang op gewacht hoeft te worden.  Hierdoor verspil je minder water en bespaar je kostbare energie. Met een Close-in boiler van bijvoorbeeld Stiebel Eltron of AEG kan de besparing in geld oplopen tot maar liefst € 195,- per jaar!


Comfort én besparen

Een cv-ketel hangt in de meeste gevallen op zolder. Wanneer dit het geval is moet het warme water een lange weg afleggen voordat het bij de keukenkraan is.  Dit zorgt niet alleen voor een vervelende wachttijd, maar dus ook  voor verspilling van (warm en koud) water en energie (gas). Met een Close-in keukenboiler van boilermark.nl is er direct warm water beschikbaar. De keukenboiler staat immers in het keukenkastje, onder de kraan! Dit zorgt dus voor comfort, maar tegelijkertijd ook voor het besparen van energie.


Assortiment close-in boilers 

Boilermarkt.nl heeft in de loop der jaren een assortiment aan boilers opgebouwd. Momenteel bieden wij de close-in boilers van de merken Stiebel Eltron, Tatramat en AEG aan. Alle close-in boilers zijn voorzien van een energielabel A. Het energielabel zegt wat over het energieverbruik (en energieverlies) van de close-in boiler zelf. Het energielabel A is dan ook het hoogst haalbare energielabel op het gebied van boilers. Er zijn al close-in boilers verkrijgbaar vanaf €99,95.