Wat is het verschil tussen een Budget, Medium en Premium Line boiler?

Welk formaat boiler je nodig hebt, is sterk afhankelijk van je gezinssamenstelling en het gewenste gebruik. Maar ook je budget kan van invloed zijn op je keuze. 


Budget Line boilers zijn boilers met een vast ingesteld vermogen. Ze zijn verkrijgbaar in alle reguliere inhoudsmaten. De boiler heeft geen ECO-regeling en kent een minder gunstig energieverbruik dan boilers uit de Medium Line en Premium Line. De boiler kan alleen verticaal gemonteerd worden. Verkrijgbare merken in de Budget LineStiebel Eltron.

Medium Line boilers zijn boilers met een variabel ingesteld vermogen. Hierdoor kan deze boiler ingezet worden bij  alle aansluitmethodes die in Nederland gebruikelijk zijn. De boilers uit de Medium Line zijn verkrijgbaar in alle reguliere inhoudsmaten. In tegenstelling tot de boilers uit de Budget Line, hebben deze boilers wél een ECO regeling. Hierdoor kennen ze een gunstig energieverbruik. De boilers van Stiebel Eltron kunnen zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden. De boilers van AEG alleen verticaal. Verkrijgbare merken in de Medium LineStiebel Eltron.

Premium Line boilers zijn de meest zuinige boilers die in Nederland verkrijgbaar zijn. Deze boilers hebben een variabel ingesteld vermogen. Hierdoor kan deze boiler ingezet worden bij  alle aansluitmethodes die in Nederland gebruikelijk zijn. De boilers uit de Premium Line zijn verkrijgbaar in alle reguliere inhoudsmaten. In tegenstelling tot de boilers uit de Budget Line, zijn deze boilers wél voorzien van een ECO regeling. Hierdoor kennen ze een zeer gunstig energieverbruik.
De boilers kunnen alleen verticaal opgehangen worden.
Verkrijgbare merken in de Premium Line: Stiebel Eltron

Meer info vind je hier
Ontdek hier alles over Stiebel Eltron
 

Overige vragen in de categorie "Productgerelateerd":