Clage

Wilt u nooit meer lange waterleidingen en dure centrale opslag van warm water? Dat kan met doorstroom water verwarmers van Clage! Deze verwarmen precies de hoeveelheid doorstromend water die u nodig heeft. Niet meer, niet minder.

Dure centrale opslag is voor veel mensen een probleem, het leidt tot hinderlijk energieverlies en zorgt ervoor dat de verbruikskosten aanzienlijk stijgen. Het is daarom tijd voor een elektronisch geregelde doorstromer van Clage!

Wanneer kiest u voor een elektronisch geregelde doorstromer?

Wanneer kiest u voor een elektronisch gestuurde doorstromer? Een Clage elektrische boiler past u toe wanneer er warm tapwater nodig is. Om een goede keuze te maken moet u weten hoeveel liter per minuut aan warm water u nodig heeft.

De vuistregel hiervoor is dat de helft van het aantal kW de hoeveelheid warm water van 40 graden Celcius betreft. Voor zowel een keuken, douche en bad is 400 Volt 2 fasen nodig.

Met de C serie elektronisch geregelde doorstromer kunt u met de 3 standaard fasen 2x 25A realiseren.

Dit efficiënte verwarmingssysteem bespaart veel energie!

De elektrische geiser van Clage bespaart ca 20 tot 30% aan energie. Clage biedt een regeltechniek aangedreven door elektriciteit. Inefficiëntie is daarmee verleden tijd.!

Of u nu een grote of kleine doorstroomwaterverwarmer kiest, nadat deze aanpassing gedaan is zal uw energieverbruik fors omlaag gaan op het gebied van warm water.

Elektronisch gestuurde doorstromer; Het aanbod van Clage

Of u nu op zoek bent naar een grote of kleine boiler. Wij hebben een veelzijdig aanbod elektrische geisers van Clage om uw huis een stukje energie-efficiënter te maken. Zo tapt u alleen de hoeveelheid water die werkelijk nodig is.

Mensen die warm water met een Clage verwarmen besparen energie door realisatie van optimaal energieverbruik en constante temperatuur.

Meest gekozen producten

Graag delen we twee voorbeelden van veel gekozen modellen van Clage:

 • Zo is er de CEX. Dit compacte onderbouwmodel past probleemloos onder het aanrecht en dit zijn dus elektrische geisers die perfect passen in een kleine keuken, zodat er bijvoorbeeld naast de elektronisch geregelde doorstromer nog ruimte is voor een afvalbak.

 • Ook is er de DEX. Met deze elektrische doorstromer zorgt voor een constante en de prettigste temperatuur die ook op de graad nauwkeurig kan worden ingesteld. Daardoor zullen de verbruikskosten aanzienlijk dalen. Dit model van Clage is bijvoorbeeld zeer geschikt voor de badkamer.

Wat is het stroomverbruik?

Gemiddeld in Nederland rekenen we 500 kWh per jaar per persoon voor een elektrische boiler. Dit is wel een gemiddelde, de persoonlijke situatie kan ervoor zorgen dat u van dit gemiddelde afwijkt, maar over het algemeen is dit redelijk accuraat.

De graad nauwkeurig instellen

Een elektronische doorstroomwaterverwarmer is voorzien van innovatieve technologie waardoor het water altijd op de juiste temperatuur is.

Het grote LCD scherm laat de actuele temperatuur zien. Ook is er geen technologie die zo nauwkeurig is als elektriciteit als het om warmwater apparaten gaat.

De ingestelde temperatuur wordt nauwkeurig aangehouden bij iedere toepassing, afwijkingen en onvoorzien kokend heet water zijn verleden tijd.

Ook biedt Clage een technologie die ervoor zorgt dat u alleen de hoeveelheid water krijgt die u nodig hebt. Daardoor bespaart de consument en daardoor dalen de energierekeningen!

Elektrische doorstromer, hoeveel heeft u er nodig?

Een elektrische geiser van Clage heeft u in principe één elektrische boiler nodig per tappunt. Bijvoorbeeld een voor de douche en de keuken.

Kunt u ook meerdere kranen aansluiten op één elektronische doorstroomwaterverwarmer? Deze innovatieve elektronica zorgt dat in het geval wanneer twee tappunten dicht bij elkaar zitten, een enkele elektrische boiler ook volstaat.

Clage SX Smart Elektrische Boiler 80 Liter 230V / 380V

De Clage Premium Line 80 liter SX heeft een inhoud van 80 liter. De Premium Line elektrische boilers leveren direct een ruime hoeveelheid warm water van maximaal 85°C. Deze boilers zijn vierkant vormgegeven en worden verticaal aan de wand opgehangen. De boilers kunnen aangesloten worden op een vermogen tussen 1 en 6 kW.

 • Inhoud boiler: 80 Liter
 • Energielabel: C
 • Temperatuur: 85C
609,00
Morgen in huis! in huis!
 

Clage SX Smart Elektrische Boiler 100 Liter 230V / 380V

De Clage Premium Line 100 liter SX heeft een inhoud van 100 liter. De Premium Line elektrische boilers leveren direct een ruime hoeveelheid warm water van maximaal 85°C. Deze boilers zijn vierkant vormgegeven en worden verticaal aan de wand opgehangen. De boilers kunnen aangesloten worden op een vermogen tussen de 1 en 6 kW.

 • Inhoud boiler: 100 Liter
 • Energielabel: C
 • Temperatuur: 85C
775,00 609,00
Morgen in huis! in huis!
 

Clage Close-in Set 5 liter boiler met eenhendel EKM kraan chroom

De Clage Close-in 5 liter keukenboiler set is een boiler voor in het keukenkastje. De boiler wordt geleverd samen met een bijbehorende eenhendel EKM kraan. Het water wordt verwarmd door een elektrisch element van 2000W. De temperatuur is in te stellen tot maximaal 85°C. Zéér zuinige boiler bekroond met het meest zuinige energielabel A. Dus ook de elektrische boilers van het Duitse A-merk Stiebel Eltron koop je nu bij boilermarkt.nl!

Let op! Het meebestellen van een boileraansluitset is niet nodig. De boiler wordt geleverd met een bijbehorende eenhendel EKM kraan, de inlaatcombinatie is ingebouwd in de boiler.

 • Inhoud boiler: 5 Liter
 • Energielabel: A
 • Temperatuur: 85C
295,00
Morgen in huis! in huis!

Clage Close-in Set 5 liter boiler met tweeknops SNT kraan chroom

De Clage Close-in 5 liter keukenboiler set is een boiler voor in het keukenkastje. De boiler wordt geleverd samen met een bijbehorende eenhendel SNT kraan. Het water wordt verwarmd door een elektrisch element van 2000W. De temperatuur is in te stellen tot maximaal 85°C. Zéér zuinige boiler bekroond met het meest zuinige energielabel A. Dus ook de elektrische boilers van het Duitse A-merk Stiebel Eltron koop je nu bij boilermarkt.nl!

Let op! Het meebestellen van een boileraansluitset is niet nodig. De boiler wordt geleverd met een bijbehorende eenhendel SNT kraan, de inlaatcombinatie is ingebouwd in de boiler.

 • Inhoud boiler: 5 Liter
 • Energielabel: A
 • Temperatuur: 85C
205,00
Morgen in huis! in huis!