Kan ik de boiler makkelijk zelf aansluiten?

Het aansluiten van keukenboilers is een eenvoudige doe het zelf klus. Ook wandboilers en doorstromers kunnen zelf gemonteerd worden. Alle producten worden geleverd met een Nederlandse handleiding (tenzij anders aangegeven). In veel gevallen vind je die dan op de webshop bij het betreffende product. Voor een boiler aansluiten heb je nog een aansluitset nodig. Je kunt deze natuurlijk direct op onze website bestellen. 

Stiebel Eltron Boileraansluitset voor keukenboiler aansluiten

De boileraansluitset voor een keukenboiler omvat een afvoer T-stuk, een flex afvoerslang, een inlaatcombinatie (8 bar), een koudwater flex aansluitslang, een warmwater flex aansluitslang en een sifon voor expansiewater. 

Prijs: €52,50

Kom je er niet uit? Neem dan even contact met ons op. Onze specialisten helpen je graag verder.

Boiler installeren: laten doen

Een boiler aansluiten is geen ingewikkelde wetenschap, echter enige kennis en kunde van elektrische installaties is natuurlijk wel vereist. Kom je er zelf niet uit? Laat de montage dan door ons verzorgen. Onze montagedienst bestaat uit vakkundige installateurs die door heel Nederland boilers en sanitaire producten plaatsen. Zij kunnen dus eenvoudig de boiler aansluiten voor jou, zonder dat jij daar zelf omkijken naar hebt. Wij kunnen in principe door heel Nederland bij je thuis komen om een boiler aansluiten te verzorgen.
 

Top 3 boilers installeren

Ontdek hier een greep uit ons assortiment voor zelf een boiler aansluiten.  

Tatramat close-in boiler 10 liter

Wanneer koop je een 10 liter close-in boiler? Met een 10 liter close-in boiler kun je 26 liter (2,5 emmer) warm water tappen op 40 graden. Afhankelijk van hoe hoog je de temperatuur instelt kun je op 55 graden 16 liter (11/2 emmer) water tappen en op 80 graden ongeveer 10 liter (1 emmer). Wanneer de voorraad warm water op is duurt het 17 minuten voordat het water weer is opgewarmd. De Tatramat close-in boiler is voorzien van het energielabel A en dat geeft hiermee aan dat deze niet alleen zuinig in verbruik is, je hebt ook nog eens direct de beschikking over warm water. Een 10 liter close-in boiler is met name geschikt wanneer je niet beschikt over een vaatwasser. Wil je alleen voorspoelen verwijzen we je graag door naar de 5 liter close-in boiler.

Prijs: €109,95

Stiebel Eltron Doorstroomboiler DCE 11/13

Een elektrische doorstromer, ook wel elektrische geiser genoemd, is een compact en eenvoudig te monteren apparaat. Het bestaat uit een buis waar aan de ene kant het koude leidingwater instroomt en aan de andere kant het verwarmde water weer uit komt. In de spiraal zijn elektrische verwarmingsdraden aanwezig. Deze leveren voldoende energie om het doorstromende water direct op te warmen tot de ingestelde temperatuur, tot maximaal 60 graden.

Prijs: €295,00

Stiebel Eltron Elektrische Boiler 100 Liter PSH Universal EL

De Stiebel Eltron Medium Line 100 liter PSH Universal heeft een inhoud van 100 liter. De Medium Line elektrische boilers leveren direct een ruime hoeveelheid warm water van maximaal 85°C. Deze boilers zijn vierkant vormgegeven en kunnen zowel verticaal als horizontaal aan de wand opgehangen worden. De ECO functionaliteit combineert constant warm water met een hoog rendement. Efficiëntie en duurzaam warm water kunnen samengaan door drie ECO functies. Deze functie zorgt ervoor dat de temperatuur van de boiler en het moment van warm water wordt bepaald aan de hand van het tapgedrag van de gebruiker. Dit is met name gunstig, wanneer nauwelijks warm water vereist is (bijvoorbeeld 's-nachts). Het LCD scherm toont de beschikbare hoeveelheid warm water, het energieverbruik, de gewenste temperatuur, evenals allerlei informatie over de huidige status.

Prijs: €515,00

Of ga direct naar onze pagina over 100 liter boilers!
 

Overige vragen in de categorie "Montage":