Warmwaterboiler

Heb je momenteel geen warm water of wil je op een nieuwe locatie ook zo snel mogelijk warm water? Of ben je toe aan een nieuwe boiler met meer of minder vermogen? Dit zijn enkele scenario's waarom je op zoek zou kunnen zijn naar een nieuwe warmwaterboiler. Boilermarkt biedt voor alle scenario's de perfecte warmwaterboiler! De warmwaterboilers zijn van diverse betrouwbare A-merken zoals Stiebel Eltron, AEG en Tatramat. A-merken die scherp geprijsd zijn!
 

Sfeerfoto Stiebel Eltron keukenboiler Productfoto Stiebel Eltron keukenboiler 10 liter
 

Warm water boilers van Stiebel Eltron, Tatramat en AEG

Wij bieden een ruim assortiment aan keukenboilers, doorstroomboilers, grote boilers en staande boilers aan. Iedere warmwaterboiler is geschikt voor een andere situatie.

De keukenboilers zijn (zoals de naam al zegt) geschikt voor in de keuken. Deze boilers worden voornamelijk gebruikt als de cv-ketel ver van de keuken gevestigd is. De keukenboiler zorgt er dan voor dat je sneller warm water hebt. Ook wordt er geen warmte verspild als het water in de waterleidingen onderweg is. De keukenboilers zijn in 5 liter-, 10 liter- en 15 liter varianten verkrijgbaar.

Een doorstroomboiler slaat geen water op, maar verwarmt alleen water wanneer het nodig is. Om deze reden is een doorstroomboiler een stuk energiezuiniger dan een normale boiler. Op Boilermarkt hebben alle doorstroomboilers energielabel A. Bij deze boilers stroomt koud water er aan de ene kant in, vervolgens wordt het water door de spiraal binnenin de doorstroomboiler opgewarmd en komt er aan de andere kant als warm water uit.

Een grote boiler wordt gebruikt om een heel huishouden van warm water te voorzien. De kleinere varianten (30-50 liter) zijn voor 1-persoons huishoudens, de iets grotere (80-100 liter) zijn voor 2- tot 4-persoons huishoudens en de grootste (120-150 liter) zijn voor grotere gezinnen en huishoudens met een bad. De grote boilers zijn onderverdeeld in 3 soorten lijnen, Budget, Medium en Premium. De Budget lijn wordt vaak gekocht voor tijdelijk of onregelmatig gebruik, zoals in tuinhuizen of vakantiehuizen. Ook wordt deze lijn vaak gebruikt in studentenflats. De Medium lijn kan in elke sector of huishouden worden gebruikt. Het voordeel van deze lijn is, dat deze horizontaal kan worden geplaatst. De Budget en Medium lijnen hebben om de 2-5 jaar onderhoud nodig. De Premium lijn heeft geen onderhoud nodig en wordt gekocht voor langdurig en regelmatig gebruik. Hiernaast heeft deze lijn nog een aantal extra's. De Premium lijn is geschikt voor krachtstroom, heeft een dag en nacht programma, heeft ook een ECO programma en is te combineren met zonnepanelen.

De  staande boilers worden gebruikt door grotere gezinnen en voor boerderijen en industriële doeleinden. Deze boilers worden ook wel industriële boilers genoemd. In deze categorie vind je elektrische staande boilers, warmtepompboilers en buffervaten. De elektrische staande boilers zijn verkrijgbaar met 200-400 liter capaciteit. De warmtepompboilers zijn perfect te combineren met zonnepanelen en zonnecollectoren. Deze boilers zijn tot drie keer zuiniger dan een elektrische boiler en hebben daarom energielabel A+. De buffervaten zijn beschikbaar met 300-600 liter capaciteit. Het is ook mogelijk om boilers met meer capaciteit te bestellen, neem hiervoor contact met ons op.

Waarom zou ik bij Boilermarkt kopen?

Boilermarkt levert alleen maar boilers van goede kwaliteit. Daarnaast leveren wij ook goede service. Bij Boilermarkt krijgt u gratis verzending, 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren, veilige betaalmethodes en zijn wij 24/5 bereikbaar. En kan of wil je de boiler niet zelf installeren? Dan kan je ook gebruik maken van onze montagedienst door onze specialist.

Montage (installeren)

Het is in de meeste gevallen mogelijk om een boiler zelf te monteren. Maar heb je toch liever dat een specialist de montage verzorgd? Boilermarkt.nl verzorgt de montage graag voor je. En als je de montage gewoon zelf gaat verzorgen, dan kan je via onze webshop eenvoudig het aansluitmateriaal kopen, zoals de aansluitset of inlaatcombinatie.

Gratis verzenden en retourneren plús 30 dagen bedenktijd!

De verzending van het product is gratis en besteld u voor 16.30 dan geldt (in vrijwel alle gevallen) dat de boiler morgen bij je bezorgd wordt. Je zit ook niet meteen vast aan het product, want je hebt 30 dagen bendenktijd en kan het product gratis retourneren!

Bent u een Belgische klant? Dan kan je het beste rekening houden met 2 werkdagen levertijd en daarnaast komen er voor Belgische klanten ook verzendkosten bij. Voor zakelijke klanten uit België, kunnen wij een factuur zonder BTW maken.


Welke boiler heb ik nodig?

Je weet nu dat je op Boilermarkt alleen maar boilers vindt van hoge kwaliteit. Boilermarkt geeft je ook voor gratis verzending, 30 dagen bedenktijd en indien nodig gratis retourzending. Je hebt ook de optie om de montage door ons te laten doen of je kan de juiste aansluitmaterialen op onze site kopen. Het is waarschijnlijk ook duidelijker geworden welke boiler het beste past bij jouw situatie. Het is belangrijk om jezelf af te vragen waarvoor de boiler gebruikt moet worden, in onderstaand overzicht hebben wij nog eens voor je opgesomd welke boiler waarvoor geschikt is.

 
Soort Close-in keukenboiler Doorstromer Grote boiler Staande boiler
 Geschikt voor Keuken Keuken, heel huishouden Heel huishouden Industrie, boerderij, grotere huishoudens
 Inhoud 5-15 liter Doorstroming 30-150 liter 200-400 liter
 Aansluitwaarde 230 Volt 3 x 380 Volt 230 Volt 230 Volt
 Werkt op 1 groep 3 verzwaarde groepen 1 groep 1 groep
 Noodzakelijk bij aankoop Boileraansluitset - Inlaatcombinatie Inlaatcombinatie
 Energie Energielabel A/B Energielabel A Energielabel A/B/C Energielabel A+/C
Boilermarkt.nl logo, de boilerspecialist
Klik & vind nu
je keukenboiler

(Gratis verzending, 30 dagen bedenktijd
én gratis retourneren)

Klik & vind nu
je doorstroomboiler

(Gratis verzending, 30 dagen bedenktijd
én gratis retourneren)

Klik & vind nu
je grote boiler

(Gratis verzending, 30 dagen bedenktijd
én gratis retourneren)

Klik & vind nu
je staande boiler

(Gratis verzending, 30 dagen bedenktijd
én gratis retourneren)