80 liter boiler

Ben je op zoek naar een grote elektrische 80 liter boiler voor in je huis? Heb je behoefte aan grote hoeveelheden warm water en zoek je hiervoor een grote electrische warm water boiler? Of is je huidige grote elektrische boiler kapot en dient deze vervangen te worden? Kortom, ben je op zoek naar een boiler van 80 liter? Bij Boilermarkt.nl vind je een uitgebreide selectie. 
 

Klik & vind nu de perfecte boiler voor jouw situatie
(Gratis verzending, 30 dagen bedenktijd én gratis retourneren)

Een 80 liter boiler is geschikt voor warm water voor drie tot vier personen. Warm water in de badkamer voor de douche en het bad bijvoorbeeld, is dus voldoende voorhanden met een elektrische boiler van 80 liter. Zo geniet je van een heerlijke warme douche, zonder je zorgen te hoeven maken om de tijd die je doucht. Zolang je grote boiler hebt die beschikt over een aanzienlijke capaciteit, zoals een 80 liter boiler, kun je douchen zolang je wenst. Wist je dat een dergelijk type boiler gemengd met koud water maar liefst zo’n 195 liter warm water levert? Als je rekent dat tijdens een douchebeurt van ongeveer 10 minuten je met een normale douchekop ongeveer 60 liter water verbruikt, heb je dus met een boiler van 80 liter ruim voldoende warm water! 

Keuze voor elektrische boiler 80 liter

Op het gebied van elektrische boilers van 80 liter zijn er talloze mogelijkheden. Voor iedere situatie en ieder budget is er een passende oplossing. Speciaal voor de grote elektrische boilers heeft Boilermarkt.nl de BudgetMedium en Premium Line ontwikkeld. Zo beschik je altijd over voldoende warm water én kun je een 80 liter boiler kiezen die past bij jouw behoeften en budget. Graag zetten we een aantal aanraders voor boilers 80 liter voor je op een rij. Voor deze grote boilers werken we samen met het merk Stiebel Eltron

Stiebel Eltron Elektrische Boiler Classic 80 liter

Stiebel Eltron elektrische boiler Classic van 80 liter: De Stiebel Eltron PSH Classic 80 liter boiler heeft een inhoud van 80 liter. De Budget Line elektrische boilers leveren direct een ruime hoeveelheid warm water van maximaal 70°C. Deze boilers zijn rond vormgegeven en kunnen alleen verticaal aan de wand opgehangen worden.

Het verwarmen van het water treedt in werking zodra er warm water wordt getapt, ongeacht het tijdstip waarop dit plaatsvindt. Aangezien deze boiler uitgerust is met een verwarmingselement van 1800 watt, is de boiler ook bij uitstek geschikt voor situaties waar een snelle opwarming gewenst is.

Prijs: €319,00 €265,00.

Stiebel Eltron Elektrische Boiler 80 Liter PSH Universal EL 231152

Stiebel Eltron PSH Universal 80 liter boiler: De Stiebel Eltron Medium Line 80 liter PSH Universal heeft een inhoud van 80 liter. De Medium Line elektrische boilers leveren direct een ruime hoeveelheid warm water van maximaal 85°C. Deze boilers zijn vierkant vormgegeven en kunnen zowel verticaal als horizontaal aan de wand opgehangen worden.

De ECO functionaliteit combineert constant warm water met een hoog rendement. Efficiëntie en duurzaam warm water kunnen samengaan door drie ECO functies. Deze functie zorgt er voor dat de temperatuur van de boiler en het moment van warm water wordt bepaald aan de hand van het tapgedrag van de gebruiker. Dit is met name gunstig wanneer nauwelijks warm water vereist is (bijvoorbeeld 's-nachts). Het LCD scherm toont de beschikbare hoeveelheid warm water, het energieverbruik, de gewenste temperatuur, evenals allerlei informatie over de huidige status.

Prijs: €505,00

Stiebel Eltron Elektrische Boiler 80 Liter SHZ LCD ECO 231253

Stiebel Eltron SHZ 80 liter boiler: De Stiebel Eltron Premium Line 80 liter SHZ LCD ECO heeft een inhoud van 80 liter. De Premium Line elektrische boilers leveren direct een ruime hoeveelheid warm water van maximaal 85°C. Deze boilers zijn vierkant vormgegeven en worden verticaal aan de wand opgehangen.

De wandboilers van de serie SHZ LCD ECO koppelen de voortdurende beschikbaarheid van warm water aan een hoog rendement. Met drie ECO-functies kunnen rendement en het verwarmen van water precies worden afgesteld op de behoefte van de gebruiker. Dat is vooral erg gunstig als je op bepaalde momenten maar weinig warm water nodig hebt. Je geeft alle basisinstellingen één keer op via het digitale bedieningspaneel, zodat ze worden opgeslagen. Op het LCD-display met achtergrondverlichting worden bovendien de beschikbare hoeveelheid warm water, het energieverbruik en de op een bepaald moment ingestelde gewenste temperatuur weergegeven, samen met diverse gegevens over de actuele status van de installatie.

Prijs: €835,00

Ook andere afmetingen boilers

Boilermarkt.nl biedt trouwens niet alleen grote 80 liter boilers. Grote elektrische boilers zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Boilers van 30 liter of 50 liter, 80 liter boilers, boilers 100 liter, 120 liter boilers, 150 liter boilers, oplopend naar maar liefst 200 liter, 300 liter of 400 liter boilers - het is allemaal mogelijk. Het assortiment grote elektrische boilers van Boilermarkt.nl is gerust breed te noemen.

Boiler 80 liter kopen

Boilermarkt.nl is de juiste webwinkel voor vrijwel alle soorten elektrische boilers die natuurlijk voordelig geprijsd zijn.. Grote boilers, zoals een boiler van 80 liter, als ook kleine boilers, staande boilers en elektrische doorstromers behoren tot het assortiment. Kom je er niet uit? Wil je graag advies? Weet je niet precies welk type boiler je nodig hebt? Raadpleeg dan onze boiler selectiehulp of neem gewoon even contact op. Onze specialisten voorzien je graag van een advies op maat. We zorgen ervoor dat je de juiste boiler van 80 liter snel in huis hebt. Wist je trouwens dat wij gratis verzending en gratis retour bieden? Ook montage kan door ons verzorgd worden. Heb je nog vragen? Onze klantenservice is 24/7 bereikbaar voor al je vragen omtrent boilers van 80 liter. 
 
Voor projecten op de zakelijke markt, waarbij grotere aantallen wenselijk zijn, is Boilermarkt.nl de ideale partij met bijvoorbeeld grote Stiebel Eltron boilers. Neem hiervoor contact met ons op.