Boiler Medium Line

Horizontale boiler kopen

Ben je op zoek naar een horizontale boiler? Dan vind je binnen de boiler medium line van Boilermarkt zeker waar je naar op zoek bent. Deze elektrische boiler hang je dus niet rechtop tegen de wand, maar horizontaal. Je vindt bij ons horizontale boilers met verschillende capaciteiten.

Productvergelijking 

Stiebel Eltron Elektrische Boiler 30 Liter PSH Universal EL 231150

De Stiebel Eltron PSH Universal EL 30 liter elektrische boiler, is een boiler welke aan de wand wordt opgehangen. De boiler kan zowel horizontaal als verticaal opgehangen worden. Het water wordt verwarmd door een elektrisch element van 2600W, waarmee de boiler snel warm is. De temperatuur is in te stellen tot maximaal 85°C. De boiler is voorzien van een ECO regeling; deze zorgt voor een energiebesparing van tot wel 20% vergeleken met een traditionele boiler. Dus ook de elektrische boilers van het Duitse A-merk Stiebel Eltron koop je nu bij boilermarkt.nl! 

Bekijk ook onze zuinige ECO Premium boilers. Dit zijn onderhoudsvrije en zéér duurzame boilers, Deze zijn nóg zuiniger dan de PSH Universal EL varianten! Deze boilers beginnen al met een A-label, uniek!

 • Inhoud boiler: 30 Liter
 • Energielabel: B
 • Temperatuur: 85C
399,00
Morgen in huis! Morgen in huis!
 

Stiebel Eltron Elektrische Boiler 50 Liter PSH Universal EL 231151 LEVERBAAR WEEK 28 2022

De Stiebel Eltron PSH Universal EL 50 liter elektrische boiler, is een boiler die aan de muur wordt opgehangen. De boiler kan zowel horizontaal als verticaal opgehangen worden. Het water wordt verwarmd door een elektrisch element van 3000W, waarmee de boiler snel warm is. De temperatuur is in te stellen tot maximaal 85°C. De boiler is voorzien van een ECO regeling, deze zorgt voor een energiebesparing van tot wel 20% vergeleken met een traditionele boiler. Dus ook de elektrische boilers van het Duitse A-merk Stiebel Eltron koop je nu bij boilermarkt.nl! 

Bekijk ook onze zuinige ECO Premium boilers. Dit zijn onderhoudsvrije en zéér duurzame boilers, Deze zijn nóg zuiniger dan de PSH Universal EL varianten! Deze boilers beginnen al met een A-label, uniek!

 • Inhoud boiler: 50 Liter
 • Energielabel: B
 • Temperatuur: 85C
425,00
Morgen in huis! Morgen in huis!
 

Stiebel Eltron Elektrische Boiler 80 Liter PSH Universal EL 231152 LEVERBAAR WEEK 28 2022

De Stiebel Eltron PSH Universal EL 80 liter elektrische boiler is een boiler die aan de muur wordt opgehangen. De boiler kan zowel horizontaal als verticaal opgehangen worden. Het water wordt verwarmd door een elektrisch element van 3000W, waarmee de boiler snel warm is. De temperatuur is in te stellen tot maximaal 85°C. De boiler is voorzien van een ECO regeling, deze zorgt voor een energiebesparing van tot wel 20% vergeleken met een traditionele boiler. Dus ook de elektrische boilers van het Duitse A-merk Stiebel Eltron koop je nu bij boilermarkt.nl! 

Bekijk ook onze zuinige ECO Premium boilers. Dit zijn onderhoudsvrije en zéér duurzame boilers, Deze zijn nóg zuiniger dan de PSH Universal EL varianten! Deze boilers beginnen al met een A-label, uniek!

 • Inhoud boiler: 80 Liter
 • Energielabel: B
 • Temperatuur: 85C
525,00
Morgen in huis! Morgen in huis!
 

Stiebel Eltron Elektrische Boiler 100 Liter PSH Universal EL

De Stiebel Eltron PSH Universal EL 100 liter elektrische boiler is een boiler die aan de muur wordt opgehangen. De boiler kan zowel horizontaal als verticaal opgehangen worden. Het water wordt verwarmd door een elektrisch element van 3000W, waarmee de boiler snel warm is. De temperatuur is in te stellen tot maximaal 85°C. De boiler is voorzien van een ECO regeling, deze zorgt voor een energiebesparing van tot wel 20% vergeleken met een traditionele boiler. Dus ook de elektrische boilers van het Duitse A-merk Stiebel Eltron koop je nu bij boilermarkt.nl! 

Bekijk ook onze zuinige ECO Premium boilers. Dit zijn onderhoudsvrije en zéér duurzame boilers, Deze zijn nóg zuiniger dan de PSH Universal EL varianten! Deze boilers beginnen al met een A-label, uniek!

 • Inhoud boiler: 100 Liter
 • Energielabel: C
 • Temperatuur: 85C
535,00
Morgen in huis! Morgen in huis!
 

Stiebel Eltron Elektrische Boiler 120 Liter PSH Universal EL LEVERBAAR JULI 2022

De Stiebel Eltron PSH Universal EL 120 liter elektrische boiler, is een boiler die aan de muur wordt opgehangen. De boiler kan zowel horizontaal als verticaal opgehangen worden. Het water wordt verwarmd door een elektrisch element van 3000W, waarmee de boiler snel warm is. De temperatuur is in te stellen tot maximaal 85°C. De boiler is voorzien van een ECO regeling, deze zorgt voor een energiebesparing van tot wel 20% vergeleken met een traditionele boiler. Dus ook de elektrische boilers van het Duitse A-merk Stiebel Eltron koop je nu bij boilermarkt.nl! 
 

Bekijk ook onze zuinige ECO Premium boilers. Dit zijn onderhoudsvrije en zéér duurzame boilers, Deze zijn nóg zuiniger dan de PSH Universal EL varianten! Deze boilers beginnen al met een A-label, uniek!
 • Inhoud boiler: 120 Liter
 • Energielabel: C
 • Temperatuur: 85C
549,00
Morgen in huis! Morgen in huis!
 

Stiebel Eltron Elektrische Boiler 150 Liter PSH Universal EL

De Stiebel Eltron PSH Universal EL 150 liter elektrische boiler, is een boiler die aan de muur wordt opgehangen. De boiler kan zowel horizontaal als verticaal opgehangen worden. Het water wordt verwarmd door een elektrisch element van 3000W, waarmee de boiler snel warm is. De temperatuur is in te stellen tot maximaal 85°C. De boiler is voorzien van een ECO regeling, deze zorgt voor een energiebesparing van tot wel 20% vergeleken met een traditionele boiler. Dus ook de elektrische boilers van het Duitse A-merk Stiebel Eltron koop je nu bij boilermarkt.nl! 

Bekijk ook onze zuinige ECO Premium boilers. Dit zijn onderhoudsvrije en zéér duurzame boilers, Deze zijn nóg zuiniger dan de PSH Universal EL varianten! Deze boilers beginnen al met een A-label, uniek!

 • Inhoud boiler: 150 Liter
 • Energielabel: C
 • Temperatuur: 85C
575,00
Morgen in huis! Morgen in huis!
 

Horizontale elektrische boilers

Heb je geen ruimte voor een verticale boiler? Dan past een horizonatale boiler misschien wel. Horizontale boilers vind je vaak terug op zolders, waarbij er op de bovenverdieping een badkamer is. Het is wel belangrijk dat je een speciale horizontale boiler uitzoekt, als je deze in de breedte wilt plaatsen. De aansluitkranen zullen hier normaal gesproken namelijk anders geplaatst zijn dan bij een verticaal model in verband met de waterdruk.

Grote elektrische boiler voor de scherpste prijs

Een elektrische grote boiler kopen is een interessante investering, maar het is daarbij van belang dat deze zo min mogelijk energie verbruikt. Je kunt daarvoor naar het energielabel van de boiler kijken. Binnen de medium line vind je elektrische boilers met zowel energielabel B als energielabel C.

Horizontale elektrische boilers capaciteit

Een boiler aansluiten die goed past bij jouw verbruik is essentieel, want moet de capaciteit van een boiler 80 liter zijn of moet de capaciteit van een boiler 120 liter zijn? Dit is natuurlijk afhankelijk van hoe je de boiler gebruiken gaat. Ben je een eensgezinshuishouden of bestaat jouw gezin uit meerdere mensen, bijvoorbeeld 4 personen die dagelijks willen douchen? In dat laatste geval zijn grote boilers aan te raden over een elektrische boiler met een lagere capaciteit.

Selectiehulp bij boiler kopen

Boilermarkt.nl geeft als boilerspecialist op de pagina SELECTIEHULP advies bij het selecteren van de juiste (grotere) boiler. De capaciteit is te bepalen door het dagelijkse waterverbruik te delen door 2,5. Verbruik je bijvoorbeeld 200 liter water per dag? Dan kan een elektrische boiler 80 liter een goede keuze zijn. De inhoud van de boiler kan trouwens kleiner zijn dan de totale waterbehoefte, omdat bij het douchen of baden koud water zorgt voor bijmenging met warm water om de comfortabele temperatuur te krijgen.

Ps. Wil je water besparen? vervang dan een normale douchekop eens door een waterbesparende douchekop.

Medium-line boilers meest verkocht

Boilermarkt.nl presenteert de door ons geselecteerde medium-line boilers die behoren tot de meest verkochte boilers van de merken AEG en Stiebel Eltron. Beiden zijn Duitse producenten. De boilers zijn vierkant van vorm en misstaan niet bij een zichtbare montage. Je kunt ze horizontaal en verticaal ophangen (modellen van Stiebel Eltron).

Formaten boilers

In ons assortiment bieden we verschillende artikelen. Zo kun je onder meer de capaciteit selecteren. Wij bieden:
 • Boilers met verschillende aantal liter - 30 liter, 50 liter, 80 liter, tot zelfs 150 liter
 • Boiler wordt aansluiten op de wand - de ophangbeugel wordt standaard meegeleverd
 • Energieklasse wordt duidelijk aangegeven - voor een huishouden zijn de boilers over het algemeen energiezuinig

Duurzaamheid elektrische boiler

Boilermarkt.nl presenteert in de webshop horizontale boilers van gerenommeerde A-merken als AEG, Tatramat en Stiebel Eltron. Deze elektrische boilers zijn allemaal voorzien van een groot aantal keurmerken. Ook worden ze gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden ze een verbeterde isolatie. Deze merken staan allemaal voor een minimale lange levensduur van 15 jaar.

Horizontale boilers versus verticale boilers

Ben je op zoek naar verticaal opgehangen boilers in het door jouw gewenste aantal liter? Dan ben je in onze webshop ook op de juiste plaats. In de productomschrijving van de horizontale boilers kun je nagaan of je de boiler horizontaal als ook verticaal kunt ophangen. Gebruik verder de filters in het linkermenu om de juiste horizontale boiler voor jou te vinden. Vergelijk producten, vergelijk energielabel, kies de inhoud van de boiler en filter zo een passende elektrische boiler.

Deskundige ondersteuning

Hulp nodig bij de montage van jouw Stiebel Eltron boiler? De Stiebel Eltron Medium Line boiler is goed aan te sluiten. Mocht je de boiler niet zelf kunnen aansluiten en heb je nog geen installateur gevonden, dan kunt je natuurlijk ook via Boilermarkt.nl installateurs regelen. Zelf uw boiler aansluiten? Vergeet dan niet om het juiste aansluitmateriaal mee te bestellen.

Als je nog vragen hebt over een product of op zoek bent naar advies, dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze warmte adviseurs. Zij helpen je graag verder om het juiste product voor jouw situatie te selecteren.