Kleine boiler

Ben je op zoek naar een kleine boiler voor in je keuken? Heb je regelmatig behoefte aan warm water en zoek je een kleine warm water boiler die in die behoefte kan voorzien? Of is je huidige kleine elektrische boiler kapot en wellicht aan vervanging toe? Bij Boilermarkt.nl bieden we je voor elke situatie een passende boiler, ook als je op zoek bent naar een kleine boiler. Ontdek hier alles over onze kleine elektrische boilers!

Wanneer brengt een kleine boiler uitkomst?

Heb jij er wel eens bij stilgestaan hoe vaak per dag je de kraan opendraait in de keuken voor warm water? Als je dan iedere keer moet wachten tot het koude water is opgewarmt, verlies je niet alleen een hoop water, ook is het niet energiezuinig. Een kleine elektrische boiler brengt dan uitkomt! Ga water- en energieverlies tegen en kies voor een elektrische boiler in jouw keuken!

Misschien denk je dat een kleine boiler voor jouw woonsituatie geen toegevoegde waarde heeft. Je beschikt mogelijk al over een boiler voor warm water. Toch kan een kleine boiler een handige toevoeging zijn. Hiermee beschik je in de keuken direct na het openen van de kraan over warm water. Je hoeft niet meer te wachten tot het water door de leidingen bij de kraan is aangekomen. Handig om bijvoorbeeld je handen te wassen, vieze vaat af te spoelen of voor het koken.

Komt er bij jou uit de kraan ook altijd eerst koud water voordat het water op de gewenste temperatuur is? Dat is verleden tijd met elektrische boilers!

Welk formaat kleine boiler kopen?

Er zijn verschillende formaten elektrische boilers die als kleine boiler worden bestempeld, normaal gesproken van 5 tot 15 liter. Een kleine elektrische boiler past eigenlijk altijd wel in je keukenkastje. Deze staan vaak al vol met spullen, dus dan is een elektrische boiler in een beperkt formaat een passende oplossing om snel over warm water te beschikken.
  • close in boiler van 5 liter - een boiler van 5 liter kan heel goed ondersteuning bieden aan een grote boiler die elders in je woning staat.
  • een 10 liter boiler - zeer geschikt voor gebruik in de keuken
  • 15 liter close in boiler
  • een plintboiler - hiervoor heb je geen ruimte in het keukenkastje nodig, je plaatst deze kleine elektrische boiler namelijk achter een plint

Kleine boilers van Stiebel Eltron, Tatramat en AEG

Boilermarkt.nl biedt een breed assortiment kleine boilers, waaronder elektrische boilers van Stiebel Eltron, Tatramat, Itho Daalderop en AEG. Allemaal A-merken van topkwaliteit. Zo beschik je altijd over warm water. Boilermarkt levert kleine boilers maar ook grote wandboilers, staande boilers en elektrische doorstromers die direct voor een warme water stroom zorgen. Boilermarkt.nl heeft het allemaal, wat je behoefte en gezinssamenstelling ook is!
 
Er zijn tevens goedkope keukenboilers opgenomen in het assortiment, waardoor je ook voor een goedkope keukenboiler bij Boilermarkt terecht kunt en hier altijd de juiste close-in boiler kopen kunt. Keukenboilers kopen? Boilermarkt.nl even bezoeken!

Je kunt tevens zeer voordelig een aansluitpakket met aansluitmateriaal bestellen via de webshop.

Gratis verzending, gratis retour

Onze boilers zijn zeer voordelig geprijsd en het verzenden is gratis. Gratis retourneren is bij boilermarkt.nl vanzelfsprekend. Ook montage kan door ons verzorgd worden. Heb je nog vragen, dan is onze klantenservice 24/5 bereikbaar voor al je vragen omtrent warmwaterketels of een warmwatervat.

Ook voor grotere projecten op de zakelijke markt (waarbij grotere aantallen nodig zijn) is Boilermarkt.nl de ideale partij met bijvoorbeeld Stiebel Eltron boilers. Neem hiervoor contact met ons op.