200 liter boiler

Ben je op zoek naar een staande elektrische 200 liter boiler voor in je woning? Volstaat je huidige kleine boiler niet meer qua capaciteit of heeft je huidige staande boiler het begeven en is deze aan vervanging toe? Heb je behoefte aan meer warm water en ben je daarom op zoek naar een grote staande warm water boiler? Als je zit te denken aan een 200 liter boiler ben je bij Boilermarkt.nl aan het juiste adres. Wij bieden kwaliteits boilers van het merk Stiebel Eltron die je een onbeperkte royale hoeveelheid warm water bieden. 

Grote staande 200 liter boilers 

Met een 200 liter boiler kun je het hele gezin voorzien van warm water. En hoef je niet te vechten om het warme water in de douche of voor het bad. Met dit formaat boiler heb je genoeg warm water om je bad te vullen. En, hou je zelfs nog wat over zodat iemand anders desgewenst een douche kan nemen. Bij Boilermarkt.nl vind je staande 200 liter boilers
Onze staande boilers zijn trouwens verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zodat je de perfecte boiler voor jouw situatie kunt uitzoeken. Het assortiment staande elektrische boilers van Boilermarkt.nl is gerust groot te noemen, met staande electrische boilers van Stiebel Eltron. Zo kun je altijd beschikken over voldoende warm water. 

Ga hier gelijk naar de Stiebel Eltron 200 liter boiler. Boilers van dit merk worden veel toegepast in industriële omgevingen. Dit is niet verwonderlijk want de boilers worden opgebouwd met hoogwaardige materialen, waaronder een stalen vat waarin het warme water wordt opgeslagen. Door de optimale isolatie heeft deze 200 liter een zeer gering energieverlies. 
 


Stiebel Eltron Elektrische Boiler Classic 200 liter

De Stiebel Eltron Budget Line 200 liter PSH boiler heeft een inhoud van 200 liter. De Budget Line elektrische boilers leveren direct een ruime hoeveelheid warm water van maximaal 62°C. Deze boilers zijn rond vormgegeven en kunnen alleen verticaal aan de wand opgehangen worden.

Het verwarmen van het water treedt in werking zodra er warm water wordt getapt, ongeacht het tijdstip waarop dit plaatsvindt. Aangezien deze boiler uitgerust is met een verwarmingselement van 2200 watt, is de boiler ook bij uitstek geschikt voor situaties waar een snelle opwarming gewenst is.

 


Assortiment grote boilers 

Het assortiment van Boilermarkt.nl is nog breder dan hier in onze webshop aangegeven. Ben je op zoek naar een ‘speciale’ grote staande boiler? Neem dan even contact met ons op voor meer informatie.

Of ga direct naar de pagina met meer informatie over 

Boiler selectiehulp

Kom je er niet uit en wil je graag advies? Weet je niet precies welk type staande boiler je nodig hebt? Bijvoorbeeld welke boiler het beste aansluit op jouw gezinssamenstelling en douchegedrag? Raadpleeg dan onze boiler selectiehulp. Of neem even contact met ons op. We staan je graag te woord met deskundig advies van onze specialisten. Wel zo makkelijk. We zijn te bereiken op: 073 – 612 18 55.

Gratis verzenden en gratis retourneren

Onze aansluitpakketten met aansluitsets of een inlaatcombinatie zijn eenvoudig via de webshop te bestellen. Voor projecten op de zakelijke markt, waarbij grotere aantallen gewenst zijn, is boilermarkt.nl de ideale partij met bijvoorbeeld staande Stiebel Eltron boilers. Neem hiervoor contact met ons op. Onze boilers zijn voordelig geprijsd en het verzenden is gratis. Gratis retourneren is bij boilermarkt.nl vanzelfsprekend. Heb je nog vragen? Onze klantenservice is 24/7 bereikbaar voor al je vragen omtrent warmwaterketels of een warmwatervat.