Boerderijboiler

Het werk op een boerderij stelt andere eisen aan een elektrische boiler. Er zitten pieken en dalen in het gebruik van warm of heet water. Je gebruikt immers niet constant warm water. Maar als je bijvoorbeeld bij een melkveehouderij de melktanks gaat spoelen en te reinigen, moet dit grondig gebeuren. Je wilt voldoende heet water beschikbaar hebben om bacteriën te doden. Een gewone elektrische boiler biedt in dat geval onvoldoende capaciteit. Specifiek voor toepassingen op een boerderij waar behoefte is aan warm water heeft Boilermarkt boerderijboilers in het assortiment. 

Modellen boerderijboiler

Heb je op jouw boerderij behoefte aan meer warm water en ben je daarom op zoek naar een grote staande boerderijboiler? Of is je huidige boiler aan vervanging toe? Bij Boilermarkt.nl vind je grote staande boilers met een grote capaciteit. Wij bieden boilers in verschillende formaten: Wij hebben vrijwel alle soorten elektrische boilers op voorraad. Om de beste kwaliteit te bieden, vind je in ons assortiment boerderijboilers van het merk Stiebel Eltron. Hiermee beschik je altijd over voldoende warm en heet water, wanneer jij het nodig hebt. 
Het assortiment van Boilermarkt.nl is breder dan hier aangegeven. Ben je op zoek naar een ‘speciale’ boerderijboiler? Neem dan even contact met ons op voor meer informatie.

Welke boerderijboiler kiezen

Weet je niet precies welke boiler je voor bij jou op de boerderij nodig hebt? Wil je advies over welke boiler het beste bij de omvang van jouw bedrijf past? Raadpleeg dan onze boiler selectiehulp. Of neem contact met ons op. We staan je graag te woord met deskundig advies van onze specialisten. We zijn te bereiken op: +31 (0)73 – 612 18 55.

Waarom kiezen voor Boilermarkt.nl?

  • Uitgebreide collectie boerderijboilers van kwaliteitsmerk Stiebel Eltron
  • Boilers zijn voordelig geprijsd
  • Verzenden is gratis 
  • Gratis retourneren is bij boilermarkt.nl vanzelfsprekend.
  • Onze klantenservice is 24/7 bereikbaar voor al je vragen omtrent boerderijboilers