400 liter boiler

Bij Boilermarkt bieden we een 400 liter boiler, speciaal voor woningen en professionele situaties waarin een grote hoeveelheid warm water gewenst is. Als je huidige grote boiler onvoldoende capaciteit heeft of het begeven heeft en aan vervanging toe is, is een 400 liter boiler de uitkomst. Mogelijk heb je behoefte aan meer warm water en ben je daarom op zoek naar een grote staande warm water boiler. Bij Boilermarkt.nl hebben we een passende oplossing voor je. 
 

400 liter boiler van Stiebel Elston

Graag stellen we de Stiebel Elston 400 liter boiler aan je voor. Deze grote boiler heeft voldoende reservevermogen om een volledig huis te bedienen. Met deze boiler kun je de temperatuur traploos regelen. En de boiler straalt weinig warmte uit, doordat deze zeer doeltreffend geïsoleerd is. De 400 liter boiler is zeer geschikt als warmwater-oplossing voor zowel gezinnen als commerciële doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan keukens, campings, bedrijven en gezinnen met meerdere kinderen of waar familie bij in huis woont. 
 Stiebel Eltron 400 liter Staande Boiler HSTP
Stiebel Eltron staande boilers leveren direct een ruime hoeveelheid warm water. De Stiebel Eltron boilers worden veel toegepast in een industrie omgeving. En daardoor opgebouwd met hoogwaardige materialen waaronder een stalen vat waarin het warme water wordt opgeslagen. De boiler is optimaal geïsoleerd en heeft een zeer gering energieverlies. Niet voor niets zijn deze staande boilers voorzien van een energielabel C.
Belangrijkste kenmerken: Vermogen 2 - 6 kW | Levering compleet met ritsbare kunststofmantel | Maximale temperatuur 82°C | Temperatuur instelbaar van 35°C tot  82°C | 2 jaar garantie


 


Grote staande boilers

Boilermarkt.nl heeft vrijwel alle soorten elektrische boilers op voorraad. In ons assortiment vind je naast de industriële 400 liter boiler ook:

Het assortiment staande elektrische boilers van Boilermarkt.nl is gerust groot te noemen, met staande electrische boilers van Stiebel Eltron. Zo kun je altijd beschikken over voldoende warm water. Het assortiment van Boilermarkt.nl is breder dan hier aangegeven. Ben je op zoek naar een ‘speciale’ grote staande boiler? Neem dan even contact met ons op voor meer informatie. Ook als je advies wilt over het type grote boiler dat je nodig hebt voor jouw gezinssamenstelling en warmwater gebruik, kun je natuurlijk contact met ons opnemen. Vergeet ook niet onze boiler selectiehulp te raadplegen. 
 

Verzenden en retourneren gratis!

Voor projecten op de zakelijke markt, waarbij grotere aantallen gewenst zijn, is Boilermarkt.nl de ideale partij met een passend assortiment boilers. Neem hiervoor contact met ons op. Onze boilers zijn voordelig geprijsd en het verzenden is gratis. Gratis retourneren is bij Boilermarkt.nl vanzelfsprekend. Heb je nog vragen? Onze klantenservice is 24/7 bereikbaar voor al je vragen omtrent warmwaterketels of warmwatervaten.

Ontdek ook ons buffervat van 400 liter en het buffervat van 300 liter! Als dit niet groot genoeg voor jouw gebruik is, vind je ook een buffervat van 600 liter in ons assortiment.