Industriele boiler

Industriële boiler

Voor industriële toepassingen en utiliteitsbouw projecten waarbij een grote behoefte is aan warm water heeft Boilermarkt industriële boilers in het assortiment. Dit zijn grote boilers van 200 liter, 300 liter of 400 liter. Gewone elektrische wandboilers hebben hiervoor vaak te weinig capaciteit. Heb je behoefte aan meer warm water en ben je daarom op zoek naar een grote staande warm water boiler? Zoek je een grote industriële boiler van 400 liter? Voor projecten op de zakelijke markt, waarbij grotere aantallen gewenst zijn, is Boilermarkt.nl de ideale partij.

Grote industriële boilers

Boilermarkt.nl heeft vrijwel alle soorten elektrische boilers op voorraad. De industriële staande boilers zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, met boilers van 200 liter of 300 liter, oplopend naar maar liefst 400 liter boilers. Het assortiment industriële elektrische boilers van Boilermarkt.nl is uitgebreid, met bijvoorbeeld een selectie van electrische industriële boilers van Stiebel Eltron. Zo kun je altijd beschikken over voldoende warm water. Ook Itho Daalderop en Inventum zijn bekende aanbieders van grote industriële boilers. 

Onze elektrische industriële boilers zijn leverbaar in 3 formaten:

Het assortiment van Boilermarkt.nl is breder dan hier aangegeven. Ben je op zoek naar een ‘speciale’ industriële boiler? Neem dan even contact met ons op voor meer informatie. Ook voor een boerderijboiler of een scheepsboiler ben je bij ons aan het juiste adres. 

Welke boiler heb ik nodig?

Zie je door de bomen het bos niet meer en wil je graag advies? Weet je niet precies welk type industriële boiler je nodig hebt? Welke boiler het beste past bij de omvang van jouw project? Raadpleeg dan onze boiler selectiehulp. Of neem even contact met ons op. We staan je graag te woord met deskundig advies van onze specialisten. Wel zo makkelijk. We zijn te bereiken op: 073 – 612 18 55.

Verzenden en retourneren gratis!

Onze boilers zijn voordelig geprijsd en het verzenden is gratis. Gratis retourneren is bij boilermarkt.nl vanzelfsprekend. Heb je nog vragen? Onze klantenservice is 24/7 bereikbaar voor al je vragen omtrent warmwaterketels of warmwatervaten.