300 liter boiler

Ben je op zoek naar een een staande elektrische 300 liter boiler? Dan ben je bij Boilermarkt aan het juiste adres. Mogelijk biedt je huidige boiler onvoldoende capaciteit of wil je juist je huidige staande boiler vervangen. Als je op zoek bent naar voldoende warm water, dan is een grote staande warm water boiler precies wat je nodig hebt. 

Een 300 liter boiler is zeer geschikt voor een groot gezin. Het is natuurlijk belangrijk dat de volume van de boiler aansluit bij de warm water behoefte. Je wilt tenslotte niet zonder warm water komen te zitten net als je wilt gaan douchen, een bad wilt nemen of de afwas wilt gaan doen. Normaal gesproken heeft een gezin met 2 kinderen voldoende aan een boiler van 200 liter. Heb je een groter gezin of ligt jouw watergebruik hoger dan het gemiddelde? Dan kun je aan een 300 liter boiler denken. 

Bij Boilermarkt.nl bieden we de 300 liter boiler van het kwaliteitsmerk Stiebel Eltron. Deze boiler zorgt ervoor dat je direct over een ruime hoeveelheid warm water beschikt. De boiler is gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder een stalen vat waarin het warme water wordt opgeslagen. Ook heeft de boiler een zeer gering energieverlies, aangezien deze optimaal geïsoleerd is. 


Stiebel Eltron 300 liter Staande Boiler HSTP

Stiebel Eltron 300 liter Staande Boiler HSTP behoort tot het assortiment staande boilers. De Stiebel Eltron staande boilers leveren direct een ruime hoeveelheid warm water. De Stiebel Eltron boilers worden veel toegepast in een industrie omgeving. En zijn daardoor opgebouwd met hoogwaardige materialen, waaronder een stalen vat waarin het warme water wordt opgeslagen. De boiler is optimaal geïsoleerd en heeft een zeer gering energieverlies. Niet voor niets zijn deze staande boilers voorzien van een energielabel C.

 


Grote staande boilers

Boilermarkt.nl heeft vrijwel alle soorten elektrische boilers op voorraad. De staande boilers zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Zo bieden we ook:

Het uitgebreide assortiment zorgt ervoor dat je altijd een boiler kunt vinden waarmee je altijd over voldoende warm water kunt beschikken. Het assortiment van Boilermarkt.nl is nog breder dan hier aangegeven. Ben je op zoek naar een ‘speciale’ grote staande boiler? Neem dan even contact met ons op voor meer informatie.

Welke boiler heb ik nodig?

Zie je door de bomen het bos niet meer en wil je graag advies? Weet je niet precies welk type staande boiler je nodig hebt? Welke boiler het beste aansluit op jouw gezinssamenstelling en douchegedrag? Raadpleeg dan onze boiler selectiehulp. Of neem even contact met ons op. We staan je graag te woord met deskundig advies van onze specialisten. Wel zo makkelijk. We zijn te bereiken op: 073 – 612 18 55.
 

Verzenden en retourneren: gratis!

Voor projecten op de zakelijke markt, waarbij grotere aantallen gewenst zijn, is boilermarkt.nl de ideale partij met bijvoorbeeld staande Stiebel Eltron boilers. Neem hiervoor contact met ons op. Onze boilers zijn voordelig geprijsd en het verzenden is gratis. Gratis retourneren is bij boilermarkt.nl vanzelfsprekend. Heb je nog vragen? Onze klantenservice is 24/7 bereikbaar voor al je vragen omtrent warmwaterketels of warmwatervaten.