Staande boiler

Boilers met uitzonderlijke capaciteit

Boilermarkt.nl is een boilerspecialist in de breedste zin van het woord, want ook voor een grote staande industriële boiler ben je bij ons aan het juiste adres. De staande boiler is geschikt voor grotere gezinnen, boerderijen en industriële doeleinden. Binnen de staande boilers hebben we nog drie subcategorieën, dit zijn de elektrische staande boilers, warmtepompboilers en buffervaten. Bij aankoop van een staande boiler is het noodzakelijk om ook een inlaatcombinatie te kopen.
 

Staande boiler elektrisch

We voeren in de webshop een groot assortiment elektrische boilers tegen de scherpste prijzen. De staande boilers zijn beschikbaar met de volgende inhoud:
  • Boilers 200 liter overzicht
  • Boilers 300 liter overzicht
  • Boilers 400 liter overzicht
Het assortiment van Boilermarkt.nl is nog breder dan hier aangegeven. Wens je een “speciale” grote staande boiler, neem dan contact met ons op voor meer informatie.
 

Warmtepompboilers

Met warmtepompboilers bespaar je energie. De warmtepompboilers gebruiken energie uit ventilatiekanalen, lucht die normaal uit jouw woning verdwijnt wordt nu gebruikt om kraanwater te verwarmen. De lucht heeft doorgaans een hoge temperatuur en is daarom warm genoeg om het kraanwater te verwarmen. De Stiebel Eltron warmtepompboilers hebben energielabel A+ en gebruiken tot 3 keer minder stroom dan een elektrische boiler. Je kunt ze ook perfect combineren met zonnepanelen en zonnecollectoren.
 

Buffervaten

Een buffervat is een watervat voor verwarmingswater. Het water wordt verwarmd door de verwarmingsinstallatie en/of het thermisch zonnesysteem. De buffervaten zijn gedeeltelijk staande boilers maar bepaalde modellen kunnen ook aan de muur worden bevestigd. Keukenspeciaal.nl biedt de vaten aan met een inhoud van 300-600 liter. Wilt u een buffervat met een grotere inhoud? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

 Productvergelijking 

Stiebel Eltron 200 liter Staande Boiler HSTP

Stiebel Eltron staande boilers leveren direct een ruime hoeveelheid warm water. De Stiebel Eltron boilers worden veel toegepast in een industrie omgeving en daardoor opgebouwd met hoogwaardige materialen waaronder een stalen vat waarin het warme water wordt opgeslagen. De boiler is optimaal geïsoleerd en heeft een zeer gering energieverlies. Niet voor niets zijn deze staande boilers voorzien van een energielabel C. Dus ook staande boilers van het Duitse A-merk Stiebel Eltron koop je nu bij Boilermarkt.nl!
 

  • Inhoud boiler: 200 Liter
  • Energielabel: C
  • Temperatuur: 82°C
€775,00
Morgen in huis! Morgen in huis!
 

Vandaag bestellen, snelle levering

Een boiler kopen gaat ontzettend simpel via de webshop van Boilermarkt.nl. Vanachter de computer geef je de wensen aan en wij leveren uit voorraad binnen 1 tot 3 werkdagen. De verzending is gratis en je hebt 30 dagen bedenktijd en kunt ook weer gratis retourneren. Onze adviseurs staan 24/5 klaar om je te helpen om de juiste keuze te maken. Bel naar 073 - 612 1855.

Heb je hulp nodig bij de montage? Boilermarkt.nl verzorgt de montage graag voor jou. Met onze montagedienst kunnen we door heel Nederland boilers installeren.
 

Boiler overzicht

Soort Close-in keukenboiler Doorstromer Grote boiler Staande boiler
 Geschikt voor Keuken Keuken, heel huishouden Heel huishouden Industrie, boerderij, grotere huishoudens
 Inhoud 5-15 liter Doorstroming 30-150 liter 200-400 liter
 Aansluitwaarde 230 Volt 3 x 380 Volt 230 Volt 230 Volt
 Werkt op 1 groep 3 verzwaarde groepen 1 groep 1 groep
 Noodzakelijk bij aankoop Boileraansluitset - Inlaatcombinatie Inlaatcombinatie
 Energie Energielabel A/B Energielabel A Energielabel A/B/C Energielabel A+/C
Logo van Boilermarkt.nl, de boilerspecialist
Bekijk Close-in boilers
Gratis verzending en 30 dagen bedenktijd

Bekijk doorstromers
Gratis verzending en 30 dagen bedenktijd

Bekijk grote boilers
Gratis verzending en 30 dagen bedenktijd

Je bent nu op de productpagina van staande boilers.