Staande boiler elektrisch

Binnen deze categorie vind je alle elektrische, staande boilers. Deze boilers vallen binnen de categorie staande boilers, evenals warmtepompboilers. Bij de elektrische staande boilers dient het koud water aan de onderkant aangesloten te worden en het warm water aan de bovenkant.

Productvergelijking 

Stiebel Eltron 200 liter Staande Boiler HSTP

Stiebel Eltron staande boilers leveren direct een ruime hoeveelheid warm water. De Stiebel Eltron boilers worden veel toegepast in een industrie omgeving en daardoor opgebouwd met hoogwaardige materialen waaronder een stalen vat waarin het warme water wordt opgeslagen. De boiler is optimaal geïsoleerd en heeft een zeer gering energieverlies. Niet voor niets zijn deze staande boilers voorzien van een energielabel C. Dus ook staande boilers van het Duitse A-merk Stiebel Eltron koop je nu bij Boilermarkt.nl!
 

  • Inhoud boiler: 200 liter
  • Energielabel: C
  • Temperatuur: 82C
959,00
Morgen in huis! 15-04-2024 in huis!
 

Stiebel Eltron 300 liter Staande Boiler HSTP

Stiebel Eltron staande boilers leveren direct een ruime hoeveelheid warm water. De Stiebel Eltron boilers worden veel toegepast in een industrie omgeving en daardoor opgebouwd met hoogwaardige materialen waaronder een stalen vat waarin het warme water wordt opgeslagen. De boiler is optimaal geïsoleerd en heeft een zeer gering energieverlies. Niet voor niets zijn deze staande boilers voorzien van een energielabel CDus ook staande boilers van het Duitse A-merk Stiebel Eltron koop je nu bij Boilermarkt.nl!
 
  • Inhoud boiler: 300 liter
  • Energielabel: C
  • Temperatuur: 82C
1.059,00
Morgen in huis! 15-04-2024 in huis!
 

Stiebel Eltron 400 liter Staande Boiler HSTP

Stiebel Eltron staande boilers leveren direct een ruime hoeveelheid warm water. De boilers van dit merk worden veel toegepast in een industrie omgeving en daardoor opgebouwd met hoogwaardige materialen waaronder een stalen vat waarin het warme water wordt opgeslagen.

De boiler is optimaal geïsoleerd en heeft een zeer gering energieverlies. Niet voor niets zijn deze staande boilers voorzien van een energielabel C
 

  • Inhoud boiler: 400 liter
  • Energielabel: C
  • Temperatuur: 82C
1.305,00
Morgen in huis! 15-04-2024 in huis!
 

Ontdek hier alles over: