Grote Boiler

Op zoek naar grote boilers? Bij Boilermarkt.nl bieden we een uitgebreide selectie. Met een grote boiler kan een heel huishouden worden voorzien van warm water. Welk model past bij jouw verbruik? Dat is natuurlijk afhankelijk van je budget en leefsituatie. Bekijk hieronder ons uitgebreide aanbod!
 


Grote elektrische boilers: Stiebel Eltron boilers

Zoals je merkt hebben wij een groot assortiment grote boilers van het merk Stiebel Eltron. Stiebel Eltron is Europees marktleider op het gebied van boilers. Het uitgangspunt van Stiebel Eltron is dat de producten zo worden ontworpen en vervaardigd alsof deze voor familie, vrienden of je buren bestemd is. Dit houdt in dat de producten gewoon meer dan 100% betrouwbaar moeten zijn.

Welke boiler moet ik kiezen?

Wij bieden grotere boilers aan in drie verschillende lijnen: Budget, Medium en Premium. Onderling verschillende boilers niet alleen in prijs en hoeveel liter warm water ze bieden, ook zitten er verschillen in de functionaliteiten die geboden worden.

Lijn Onderhoud Gebruik
Budget Om de 2-5 jaar Tijdelijk of onregelmatig gebruik. Bijvoorbeeld voor studentenflats, tuinhuizen of vakantiehuizen.
Medium Om de 2-5 jaar In elke sector of huishouden, kan horizontaal geplaatst worden.
Premium Geen Voor langdurig en regelmatig gebruik, geschikt voor krachtstroom, dag en nacht programma, ECO programma en te combineren met zonnepanelen.

Elektrische boiler in de Budget Line selecteren

De Budget Line van Stiebel Eltron boiler biedt je een kwalitatief goede boiler, ook als je een kleiner budget ter beschikking hebt. Met een Stiebel Eltron boiler kies je daarnaast ook voor duurzaamheid. Deze door ons geselecteerde Budget Line Stiebel Eltron boilers zijn allemaal standaard elektrische boilers. Boilermarkt.nl biedt verschillende inhouden, zodat er altijd een passende boiler voor jouw gebruik te vinden is.

Premium lijn elektrische boiler kopen

De Premium lijn heeft een aantal extra's. De boiler is geschikt voor krachtstroom, heeft een dag en nacht programma, heeft een ECO programma en is te combineren met zonnepanelen.

Selectiehulp bij grote elektrische boiler kopen

Welke grote boiler met hoeveel liter past bij jouw verbruik? Om je te helpen kiezen, geven we als boilerspecialist op de pagina SELECTIEHULP advies voor het selecteren van de juiste (grotere) boiler.

De hoeveel liter warm water die je nodig hebt, is afhankelijk van jouw verbruik. De capaciteit is te bepalen door het warm water verbruik te delen door 2,5. De inhoud van de grotere boiler is kleiner dan de totale waterbehoefte, omdat bij het douchen of baden koud water zorgt voor bijmenging om de comfortabele temperatuur te krijgen.

Heb je vragen of twijfel je over welke Stiebel Eltron grote boiler het beste past bij jouw woonsituatie en watergebruik? Dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Onze adviseurs helpen je graag verder.

Variant (liters) Geschikt voor
30-50 L 1-persoons huishouden
80-100 L 2-4 persoons huishouden
120-150 L grotere gezinnen, huishouden met bad
 

Bekijk ook onze informatieve video met meer informatie over ons aanbod grotere boilers!

Grote elektrische boiler kopen

Heb je de juiste boiler gevonden die past bij jouw verbruik? Dan schaf je deze veilig en snel aan bij Boilermarkt.nl. Wij krijgen een 9,2 op basis van bijna 1.000 beoordelingen. Betalen kan met iDeal, Bancontant, MasterCard, Paypal en alle andere grote betaalopties. Wij garanderen je van een veilige betaling en verzending. Heb je nog vragen? Stel ze via de live chat of telefonisch.

Installatie of montage grote boiler

Het is noodzakelijk om een inlaatcombinatie te kopen bij aankoop van een grote boiler, deze wordt niet standaard meegeleverd.

Totaaloverzicht aanbod boilers

In onderstaand overzicht hebben wij nog even op een rijtje gezet welke boilers je allemaal op Boilermarkt kan vinden, zodat je er zeker van bent dat je de perfecte boiler kiest die past bij jouw situatie.
 
Soort Close-in keukenboiler Doorstromer Grote boiler Staande boiler
 Geschikt voor Keuken Keuken, heel huishouden Heel huishouden Industrie, boerderij, grotere huishoudens
 Inhoud 5-15 liter Doorstroming 30-150 liter 200-400 liter
 Aansluitwaarde 230 Volt 3 x 380 Volt 230 Volt 230 Volt
 Werkt op 1 groep 3 verzwaarde groepen 1 groep 1 groep
 Noodzakelijk bij aankoop Boileraansluitset - Inlaatcombinatie Inlaatcombinatie
 Energie Energielabel A/B Energielabel A Energielabel A/B/C Energielabel A+/C
Logo van Boilermarkt.nl, de boilerspecialist
Bekijk Close-in boilers
Gratis verzending en 30 dagen bedenktijd

Bekijk doorstromers
Gratis verzending en 30 dagen bedenktijd

Je bent nu op de productpagina van grote boilers

Bekijk staande boilers
Gratis verzending en 30 dagen bedenktijd

Of ga direct naar alle informatie over: